E-mail uit MySql verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »
Martin vd B

Martin vd B

20/04/2006 14:57:00
Quote Anchor link
Hoi,

Hoe verwijder je een e-mailadres uit een MySQL database?

Ik gebruik dit scriptje:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
$email
= $_POST['email'];

$connectie = mysql_connect(localhost,nieuwsbrief,*****)
or die ("Kon geen verbinding maken.");
mysql_select_db(nyhedsbrev,$connectie)
or die ("Kon geen database selecteren");

$SQL_statement = "DELETE FROM leden WHERE email = $email;";
$re = mysql_query($SQL_statement);
if(!$re) die(mysql_error());
echo "Je bent nu afgemeld met de e-mailadres:  " .$_POST['email'];


?>



maar als ik nu een e-mailadres in toets dat gebeurt er dit:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '@hotmail.com' at line 1


Als ik een gewoon word zonder @ en intoets dan werk het wel?

Hoe moet ik dit oplossen?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 19:34:07
 
- SanThe -

- SanThe -

20/04/2006 15:02:00
Quote Anchor link
$SQL_statement = "DELETE FROM leden WHERE email = $email;";

$vars altijd buiten quotes houden en om tekst in een query horen enkele quotes.

$SQL_statement = "DELETE FROM leden WHERE email = '" . $email . "'";
 
ArendJan

ArendJan

20/04/2006 15:03:00
Quote Anchor link
Kan dat niet gewoon via PHP myAdmin ??
 
Martin vd B

Martin vd B

20/04/2006 15:05:00
Quote Anchor link
Okej, bedankt!

Nog een vraagje:

Wat moet ik toevoegen om een tekst te laten zien als de e-mailadres niet in de database voorkomt?
 
Martin vd B

Martin vd B

20/04/2006 15:05:00
Quote Anchor link
#ArendJan> Het is voor een nieuwsbrief. Dus ze moeten zich zelf af kunnen melden!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martin vd B
 
ArendJan

ArendJan

20/04/2006 15:07:00
Quote Anchor link
Okee, had ik niet aan gedacht! Suc-6 dan,

mzzl

ArendJan
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

20/04/2006 15:08:00
Quote Anchor link
SanThe:
$SQL_statement = "DELETE FROM leden WHERE email = $email;";

$vars altijd buiten quotes houden en om tekst in een query horen enkele quotes.

$SQL_statement = "DELETE FROM leden WHERE email = '" . $email . "'";


Let op zo verwijder je wel de hele rij!!! Dus alle info in die rij.
 
Martin vd B

Martin vd B

20/04/2006 15:09:00
Quote Anchor link
Ja dat is ook de bedoeling ;)
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

20/04/2006 15:12:00
Quote Anchor link
Ok dan heb ik nix gezegd. Ik dach je hebt users en sommige zijn lid en die willen geen lid meer zijn van de newsbrief. Dan had het namelijk met een UPDATE gemoeten
 
Vdleije .

vdleije .

20/04/2006 15:13:00
Quote Anchor link
Komen de id's dan niet in de knel?
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

20/04/2006 15:16:00
Quote Anchor link
Jeffrey:
Komen de id's dan niet in de knel?


Hoe bedoel je?
 
Martin vd B

Martin vd B

20/04/2006 15:18:00
Quote Anchor link
Ja hoe bedoel je?
 
- SanThe -

- SanThe -

20/04/2006 15:20:00
Quote Anchor link
Maar ik ben toch bang dat Klaasjan wel degelijk een punt heeft. Je geeft daarna ook de melding 'Je bent nu afgemeld....' en dat is dus eigenlijk niet waar, het is meer iets van 'Je bent nu compleet uit ons systeem verwijderd....'
 
Martin vd B

Martin vd B

20/04/2006 15:51:00
Quote Anchor link
Ja maar het is geen systeem met gebruikers, maar het is een lijst met nieuwsbriefleden
 
Vdleije .

vdleije .

20/04/2006 16:02:00
Quote Anchor link
Jeffrey:
Komen de id's dan niet in de knel?


Ik bedoel:

Als voor iedere regel in je database een automatische ID wordt aangemaakt, en je verwijderd de hele rij, dan kan het voorkomen dat je zoiets krijgt als:

ID
1
2
4
5
...
 
Alfred -

Alfred -

20/04/2006 16:13:00
Quote Anchor link
En wat maakt het uit dat de IDs niet netjes opvolgen? Juist ja, niets.
 
- SanThe -

- SanThe -

20/04/2006 16:20:00
Quote Anchor link
@Jeffrey: Dat maakt niets uit. Het id is eigenlijk alleen maar een uniek gegeven in een rij uit de database. Klein voorbeeldje.

Je hebt een database met de tabel 'leden' waarin de velden 'voornaam' en 'achternaam'. je kan de database een heel stuk vullen zonder problemen. Maar op het moment dat er b.v. een Piet Klaassen bij moet terwijl er al een Piet Klaassen in zit krijg je problemen. Je kan ze niet meer uit elkaar houden. En om dat te voorkomen heb je het veld 'id' aangemaakt met automatische nummerverhoging.
Dus het verwijderen van een persoon (met id) maakt niet veel uit verder.

Als het uitmaakt dan is het waarschijnlijk door een foute manier van scripten.

Ook een klein voorbeeldje: Als je bovenstaande personen per vijf wilt weergeven op je site doe je dat met SELECT .... LIMIT 5 in je query. Een foute manier is b.v. SELECT .... WHERE id < 6. Als nu nummer 2 weg is heb je maar 4 personen te pakken.

Zo, een hele preek, Ik hoop dat het een beetje kan volgen en dat je er wat aan hebt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.