email validatie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »
Projectx verheijden

projectx verheijden

08/03/2012 19:51:27
Quote Anchor link
hallo,
ik heb hier een script gevonden om een e-mail adres te laten valideren.nu wil ik graag even weten of iemand mij kan helpen?

waar kan ik dit script het beste plaatsen.en hoe moet ik dit plaatsen.
kan iemand helpen.ik ben nieuw met php en probeer mijn best te doen dit allemaal snel te snappen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
function checkmail($email){

    /* Check OS script is executed on*/
    /* Checkdnsrr Windows support from php 5.3*/

    if (strtoupper(substr(PHP_OS, 0, 3)) === 'WIN' and version_compare(PHP_VERSION, '5.3.0') === -1) {
        /* PHP version doesn't support getmxrr and checkdnsrr*/
        /* Syntax control function here*/

        return preg_match('/^\w[-.\w]*@(\w[-._\w]*\.[a-zA-Z]{2,}.*)$/', $email);
    }


     /* PHP version higher or equal to 5.3.0*/
     /* Function by Hipska @ http://www.phphulp.nl/php/scripts/11/1622/ */

     if(preg_match('#.+@(?<host>.+)#',$email,$match) > 0 and getmxrr($match['host'],$mxhosts)){
          /* Found MX records*/
          
          $valid = false;

          /* Walkt through MX records for valid*/
          while($host = next($mxhosts) and !$valid){
              /* IPv4 or IPv6 will do*/
              $valid = checkdnsrr($host, 'A') or checkdnsrr($host,'AAAA');
          }

                
           return $valid;
     }

            
     /* No valid email --> no correct host name or no MX records found*/
     return false;
}

?>



alvast bedankt voor de hulp mocht die komen
mvg hr knarren.
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 21:31:04
 
- SanThe -

- SanThe -

08/03/2012 19:55:17
Quote Anchor link
Dit is een function. Die plaats je liefst bovenin je code of in een te includen functiebestand. De aanroep van de function doe je op de plaats waar je het nodig hebt.
 
Projectx verheijden

projectx verheijden

08/03/2012 19:56:46
Quote Anchor link
dankje mvg


dus het beste includen boven aan deze pagina.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
include 'init.php';
include 'template/header.php';

if (logged_in()) {
header('Location: index.php');
exit();
}

?>

<h4><p>registreer een account</p></h4>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
if (isset($_POST['register_email'], $_POST['register_name'], $_POST['register_password'])) {
   $register_email = $_POST['register_email'];
   $register_name = $_POST['register_name'];
   $register_password = $_POST['register_password'];

  $errors = array();
  
  if (empty($register_email) || empty($register_name) || empty($register_password))  {
   $errors[] = 'alle velden moeten ingevuld zijn!';
}
else {
    
  if (filter_var($register_email, FILTER_VALIDATE_EMAIL) === false) {
   $errors[] = 'email adres is niet geldig';

     }


   if (strlen($register_email) > 255 || strlen($register_name) > 35 || strlen($register_password) > 35) {
     $errors[] = 'een of meer velden hebben een te groote naam waarde';
  }


   if (user_exists($register_email) === true) {
     $errors[] = 'Dit email addres is all in gebruik';
  }

}


   if (!empty($errors)) {
   foreach ($errors as $error) {
    echo $error, '<br />';
}
}
else {
  $register = user_register($register_email, $register_name, $register_password);
  $_SESSION['user_id'] = $register;
  header('Location: index.php');
  exit();
  }

}

?>

<img src="images/registratieachtergrond.png"><br>
<form action="" method="post">
<p>Email:<br /><input type="email" name="register_email" size="35" maxlength="255" /></p>
<p>Volledige naam:<br /><input type="text" name="register_name" maxlength="35" /></p>
<p>Passwoord:<br /><input type="password" name="register_password" maxlength="35" /></p>
<p><input type="submit" value="registreer" /></p>
</form>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include 'template/footer.php';
?>





Toevoeging op 08/03/2012 20:22:14:

hoe kan ik het beste de functie aanmaken? met de gegevens van hierboven.het tweede script is een registratie script.het eerste de validatie script of werkt dat niet zo.


heb net wat geprobeert maar het lukt me niet zoals het hoort te gaan ??

Toevoeging op 08/03/2012 20:36:36:

of moet ik de funtie hier plaatsen en includen op de registratie pagina die hierboven vermeld wordt?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php
function logged_in() {
  return isset($_SESSION['user_id']);
}


function
login_check($email, $password) {
    $email = mysql_real_escape_string($email);
    $login_query = mysql_query("SELECT COUNT(`user_id`) as `count`, `user_id` FROM `users` WHERE `email`='$email' AND `password`='".md5($password)."'");  
    return (mysql_result($login_query, 0) == 1) ? mysql_result($login_query, 0, 'user_id') : false;
}


function
user_data() {
  $args = func_get_args();
  $fields = '`'.implode('`, `', $args).'`';

   $query = mysql_query("SELECT $fields FROM `users` WHERE `user_id`=".$_SESSION['user_id']);
   $query_result = mysql_fetch_assoc($query);
   foreach ($args as $field) {
     $args[$field] = $query_result[$field];

   }


   return $args;  
}


function
user_register($email, $name, $password) {
  $email = mysql_real_escape_string($email);
  $name = mysql_real_escape_string($name);
  mysql_query("INSERT INTO `users` VALUES ('', '$email', '$name', '".md5($password)."')");
  return mysql_insert_id();
}



function
user_exists($email) {
   $email = mysql_real_escape_string($email);
   $query = mysql_query("SELECT COUNT(`user_id`) FROM `users` WHERE `email`='$email'");
   return (mysql_result($query, 0) == 1) ? true : false;
}


?>
Gewijzigd op 08/03/2012 19:59:27 door projectx verheijden
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.