E-mail verificatie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »
Lord Gaga

Lord Gaga

30/09/2013 17:03:41
Quote Anchor link
Hallo,

Graag wil ik dat het op mijn site mogelijk is voor gebruikers om hun e-mail aan te passen. Nu wil ik dit doen door middel van een verificatie e-mail, maar ik weet niet precies of de verificatie e-mail naar het huidige e-mailadres moet worden gestuurd of naar het nieuwe e-mailadres.

Ik heb hier en daar al wat rondgevraagd maar krijg niet echt een duidelijk antwoord wat nou het beste is, aangezien er aan beide manieren voor- en nadelen zitten.

Iemand enig idee hoe ik dit het best kan doen?

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 08:15:43
 
Q S

Q S

30/09/2013 17:11:17
Quote Anchor link
Ik weet dat ze bij bol.com een email sturen naar beide emailadressen.

Naar beide adressen gaat een mail met de volgende tekst

Quote:
Geachte [aanhef] [naam],

Wij hebben de wijziging van uw e-mailadres verwerkt. Uw e-mailadres is gewijzigd van [emailoud] naar [emailnieuw].

Om veiligheidsredenen sturen wij deze e-mail naar uw oude en naar uw nieuwe e-mailadres. Als u deze e-mail ontvangt en u heeft uw e-mailadres niet gewijzigd, neemt u dan contact op met onze klantenservice.
 
No One

No One

30/09/2013 17:16:10
Quote Anchor link
Ik zou de verificatie doen op het oude e-mail adres. enig nadeel is dan dat wanneer iemand het oude e-mailadres niet meer heeft het niet meer kan verifiëren. Omdat op te vangen kun je misschien iets met vragen doen? bijv "de naam van je hond" of "de meisjesnaam van je moeder", als het e-mailadres niet meer bestaat.

Je kan ook het ingevoerde e-mail adres niet tonen, zodat ze het oude e-mailadres moeten invoeren voor ze de nieuwe kunnen toevoegen. OF je gaat iets doen met een SMS provider.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

30/09/2013 17:31:28
Quote Anchor link
Q S op 30/09/2013 17:11:17:
Ik weet dat ze bij bol.com een email sturen naar beide emailadressen.

Naar beide adressen gaat een mail met de volgende tekst

Quote:
Geachte [aanhef] [naam],

Wij hebben de wijziging van uw e-mailadres verwerkt. Uw e-mailadres is gewijzigd van [emailoud] naar [emailnieuw].

Om veiligheidsredenen sturen wij deze e-mail naar uw oude en naar uw nieuwe e-mailadres. Als u deze e-mail ontvangt en u heeft uw e-mailadres niet gewijzigd, neemt u dan contact op met onze klantenservice.




Maar deze e-mail wordt dus verstuurd nadat de wijziging is doorgevoerd? Waar gaat dan de verificatie e-mail zélf heen?

Ik werk het liefst zonder beveiligingsvragen of SMS, ik wil het zo simpel mogelijk.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/09/2013 21:53:47
Quote Anchor link
Praktisch gezien is het heel goed mogelijk dat mensen niet meer bij hun oude email kunnen komen omdat ze bijvoorbeeld het wachtwoord niet meer weten of omdat het een werk-mailadres was en ze ergens anders gaan werken waarna ze hun account verliezen bij de vorige werkgever.

Daarom zou ik kiezen voor:
verificatiemail naar het nieuwe mailadres. Maar ook zorgen dat ze het nieuwe mailadres nogmaals kunnen wijzigen waarna er weer een verificatiemail naar het gewijzigde adres gestuurd wordt. Dit laatste omdat mensen in de haast ook rustig hun mailadres verkeerd spellen.
 
Space gremlin

space gremlin

01/10/2013 01:17:14
Quote Anchor link
Normaal met verificatie word het altijd naar het oude emailadres gestuurd.
alleen zoals al vermeld als het email niet bestaat heeft men een probleem.

Als het email meteen naar het nieuwe email adres gaat, is het niet meer veilig te noemen.
Indien bijvoorbeeld een account gehacked word.

En vaak als het oude email adres niet meer klopt, zijn er altijd nog extra beveiligingsvragen die beantwoord moeten worden, om wel de gegevens naar een nieuw email adres te krijgen.

nu ben ik daar ook geen voorstander van zoals al genoemd. maar ja je wil toch de veiligheid van je klanten waarborgen. en dat brengt helaas wat mee.
 
Eddy E

Eddy E

01/10/2013 08:23:20
Quote Anchor link
Waarom bevestigen? Men moet toch ingelogd (en dus goedgekeurd zijn) wil men het adres wijzigen?

Gisteren heb ik dit ook gehad (probeer van mijn @gmail.com-adres af te komen).
Moet je dus, na het wijzigen, weer bevestigen dat ik het zelf ben. Maar ik was toch ingelogd, dan ben ik dat toch zelf?
Dit was Twitter trouwens.

Ja, als het account gehacked wordt... dan kan je mail ook gehacked worden.



Als je per se wilt dat het bevestigd moet worden, mail het dan naar beide. En één keer bevestigen (op 1 van de 2 adressen) is genoeg.
In je database heb je dus 3 kolommen: emailadres (dit is het huidige), nieuw_emailadres én bevestigings_hash
Zodra je bevestigd (met de bevestiginshash), leeg je 'emailadres', vul je 'emailadres' met 'nieuw_emailadres' en leeg je vervolgens 'nieuw_emailadres' en leeg je ook nog 'bevestigins_hash'.
Al met al 3 queries dus.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.