emailadres versleutelen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »
Marcel

Marcel

17/04/2008 14:30:00
Quote Anchor link
Op mijn website staat een gastenboek in php geschreven. Op zich werkt het prima en ik krijg met de berichten ook de ip adressen te zien.
Helaas krijg ik ook heel veel spam ondanks het captchafilter omdat in 1 van de php bestanden mijn emailadres staat geschreven en de spam gaat dan ook niet via het formulier maar direct naar mijn emailadres.
Kan ik het emailadres versleutelen zodat spamrobots hier niets meer mee kunnen?
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 09:52:22
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

17/04/2008 14:32:00
Quote Anchor link
heb je een script, want een emailadres wordt niet weergeven als je het niet verstuurt naar de browser.

php is sever-side
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erwin Nieuwenhuis
 
Marcel

Marcel

17/04/2008 15:00:00
Quote Anchor link
erwin schreef op 17.04.2008 14:32:
heb je een script, want een emailadres wordt niet weergeven als je het niet verstuurt naar de browser.

php is sever-side


Hier is het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
ob_start();
session_name('contactform');
session_start();
?>




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
<?php
//----- Start Config -----\\

// Enter the path to sendmail - should be fine as is in most cases

$mail_path = "/usr/sbin/sendmail";
        
// Enter the email address you wish emails to be sent to
$mail_to = "[email protected]";

// Recipient should be selected from a list, true or false
$listofrecipients = false;
    
        // Sub variable (only edit if above value is set to true)
        // Define list of recipients the user can chose from. Name & Email address should be seperated by ><
        // Will override $mail_to value above

        $recipientslist = array("Name 1 >< [email protected]", "Name 2 >< [email protected]", "Name 3 >< [email protected]");


// Subject should be selected from a list, true or false
$listofsubjects = false;
    
        // Sub variable (only edit if above value is set to true)
        // Define list of subjects the user can chose from

        $subjects = array("Subject 1", "Subject 2", "Subject 3");
        
// Use security code feature, true or false
$usesecuritycode = true;

// Use time limit feature, true or false
$usetimelimit = false;

        // Sub variable (only edit if above value is set to true)
        // Set time delay if using time limit feature in seconds

        $delay = "0";
        
// Redirect to another page after successful submission, true or false
$redirectonsuccess = false;

        // Sub variable (only edit if above value is set to true)
        // Set address of page to redirect to after successful submission, can be relative

        $redirecturl = "http://www.marcelshondenpagina.nl";
        
// Allow user to get a copy of the message sent to them, true or false
$copyme = false;

// Store submissions in a database, true or false
$store = false;

        // Sub variables (only edit if above value is set to true
        // MySQL Host

        $host = "localhost";
        // MySQL User
        $user = "user";
        // MySQL Pass
        $pass = "pass";
        // MySQL Database Name
        $dbname = "name";
        // Table Name
        $tablename = "ContactFormLog";
        // Date Format, see http://www.php.net/date
        $dateformat = "d/m/Y H:i:s";
        
// User has to preview before can submit, true or false
$preview = false;

// Remember user's name and e-mail, true or false
$rememberdetails = false;

        // Sub variables (only edit if above value is set to true
        // Days to remember details for

        $rememberdays = 0;
        
//----- End Config -----\\

//----- Start Set PHP Variables -----\\

ini_set("sendmail_path", $mail_path);
ini_set("magic_quotes_gpc", 1);
//----- End Set PHP Variables -----\\

//----- Start Functions -----\\

// Function to check email format

function check_email($str)
{

      return 1;
}


// Function to get submitted values
function get_values($slashes,$decode)
{

    global $userName;
    global $userEmail;
    global $userSubject;
    global $userMessage;
    global $userCopyMe;
    global $userEmailTo;
    global $rememberdetails;
    
    $userName = htmlentities(strip_tags($_POST['userName']));
    $userEmail = htmlentities(strip_tags($_POST['userEmail']));
    $userSubject = htmlentities(strip_tags($_POST['userSubject']));
    $userMessage = htmlentities(strip_tags($_POST['userMessage']));
    $userCopyMe = htmlentities(strip_tags($_POST['userCopyMe']));
    $userEmailTo = htmlentities(strip_tags($_POST['userEmailTo']));
    
    if ($slashes) {
    
        $userName = stripslashes($userName);
        $userEmail = stripslashes($userEmail);
        $userSubject = stripslashes($userSubject);
        $userMessage = stripslashes($userMessage);
        $userCopyMe = stripslashes($userCopyMe);
        $userEmailTo = stripslashes($userEmailTo);
    
    }

    
    if ($decode) {
    
        $userName = html_entity_decode($userName);
        $userEmail = html_entity_decode($userEmail);
        $userSubject = html_entity_decode($userSubject);
        $userMessage = html_entity_decode($userMessage);
        $userCopyMe = html_entity_decode($userCopyMe);
        $userEmailTo = html_entity_decode($userEmailTo);
    
    }
    
}


// Function to clear submitted values
function clear_values()
{

    global $userName;
    global $userEmail;
    global $userSubject;
    global $userMessage;
    global $userCopyMe;
    global $userEmailTo;
    global $rememberdetails;
    
    if (!$rememberdetails) {
        $userName = "";
        $userEmail = "";
    }

    $userSubject = "";
    $userMessage = "";
    $userCopyMe = "";
    $userEmailTo = "";
}


// Function to display message
function display_messages()
{

    global $message;
    global $messagenoterror;
    
    $y = "0";
    if (!empty($message) && $messagenoterror != 1) {
        echo "<div class=\"error\">De volgende fout(en) werd(en) gemaakt:<ul>";
    }
elseif (!empty($message) && $messagenoterror == 1) {
        echo "<div class=\"success\">";
    }

    while ($y < 10) {
        if (!empty($message[$y])) {
            if ($messagenoterror != 1) {
                echo "<li>";
            }

            echo $message[$y];
            if ($messagenoterror != 1) {
                echo "</li>";
            }
        }

        $y++;
    }

    if (!empty($message) && $messagenoterror != 1) {
        echo "</ul>";
    }

    
    if (!empty($message)) {
        echo "</div>";
    }

}


//----- End Functions -----\\

//----- Start Set Variables -----\\

$mail_subject = $_POST['userSubject'];
$submittime = $_SESSION['submittime'];
$currenttime = time();
$allowedtime = $currenttime - $delay;
$timeleft = $submittime - $allowedtime;
$p = 0;
get_values(1,1);
$EmailContent = "Name:\n".$userName."\n\n"."Email:\n".$userEmail."\n\n"."Subject:\n".$userSubject."\n\n"."Message:\n".$userMessage."\n\n"."User Agent:\n".$_SERVER["HTTP_USER_AGENT"]."\n\n"."User IP:\n".$_SERVER["REMOTE_ADDR"];
//----- End Set Variables -----\\

// Check if form submitted and token valid

if ($_POST && isset($_SESSION['token']) && $_POST['fldToken'] == $_SESSION['token']){

    //----- Start Error Checking -----\\
    
    // Check to see if fields already been checked

    if ($_POST['previewdone'] != "1") {
        
        // Check if all fields filled in
        if (!$_POST['userName'] || !$_POST['userEmail'] || !$_POST['userSubject'] || !$_POST['userMessage']){
            $message[$p] = "De verplichte velden zijn leeg.";
            $p++;
            get_values(1,0);
            $notcomplete = 1;
        }

        
        // Check if email is in valid format
        if (check_email($_POST['userEmail']) == "0" && $_POST['userEmail']){
            $message[$p] = "ongeldig emailadres.";
            $p++;
            get_values(1,0);
        }

        
        // Check if security code is correct
        if ($_POST['userSecurityCode'] != $_SESSION['captcha'] && $usesecuritycode && $notcomplete != "1"){
            $message[$p] = "Foute code.";
            $p++;
            get_values(1,0);
        }

        
        // Check that x seconds has passed
        if ($submittime > $allowedtime && $usetimelimit){
            // Uncomment the following line and comment the line after if you wish to display the time they have to wait before they can send another message
            //$message[$p] = "U probeert te vaak een bericht te sturen, probeer het opnieuw na ".$timeleft." seconds";

            $message[$p] = "U probeert te vaak een bericht te sturen, probeer het later nog eens.";
            $p++;
            get_values(1,0);
        }
    
    }

        
    //----- End Error Checking -----\\
    
    //----- Start Set Cookies ------\\

    
    if ($rememberdetails) {
        $cookietime = time()+60*60*24*$rememberdays;
        // Set cookie to remember userid for x days
        setcookie("userName", $_POST['userName'], $cookietime, "/");
        // Set cookie to remember password for x days
        setcookie("userEmail", $_POST['userEmail'], $cookietime, "/");
    }

            
    //----- End Set Cookies ------\\
    
    //----- Start Final Check & Process Form ------\\

    
    if ($preview && $_POST['previewdone'] == 1) {
        if ($submittime > $allowedtime && $usetimelimit) {
            $continue = 0;
            // Clear form values
            clear_values();
        }
else {
            $continue = 1;
        }
    }
elseif ($preview && $_POST['previewdone'] != 1) {
        $continue = 0;
    }
else {
        $continue = 1;
    }

    
    // Check to see whether there are any errors, if no then continue
    if (empty($message) && $continue == 1 && empty($_POST['edit'])){
    
        // Check to see whether the user can pick the recipitent, if yes get recepitent chosen
        if ($listofrecipients) {
            $explodedresult = explode(" >< ", $recipientslist[$_POST['userEmailTo']]);
            $mail_to = $explodedresult[1];
        }

        
        // Check to see if mail sent correctly
        get_values(1,0);
        if(mail($mail_to,$mail_subject,$EmailContent,"From: Marcel Website <[email protected]>")){
        
            // Check to see if user wants a copy of the message, if yes send them one
            if ($_POST['userCopyMe'] == "1"){
                mail($_POST['userEmail'],"Copy of sent message: ".$mail_subject,$EmailContent,"From:".$userName." <".$userEmail.">");
            }

                    
            // Check to see if user wants to store submissions
            if ($store) {
                // Connect to db
                $connect = @mysql_connect($host,$user,$pass);
                // Select db
                $selectdb = @mysql_select_db($dbname);
                // Get variables
                get_values(1,1);
                $userAgent = $_SERVER["HTTP_USER_AGENT"];
                $userIP = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];
                $userTime = date($dateformat);
                // Insert data
                $sql = "INSERT INTO `$tablename` (`ID`, `userName`, `userEmail`, `userSubject`, `userMessage`, `userCopyMe`, `userEmailTo`, `userAgent`, `userIP`, `userTime`) VALUES ('', '$userName', '$userEmail', '$userSubject', '$userMessage', '$userCopyMe', '$mail_to', '$userAgent', '$userIP', '$userTime')";
                $result = @mysql_query($sql);
            }

        
            // Tell user message sent successfully
            $message[0] = "Uw bericht is verzonden.";
            $messagenoterror = 1;
            
            // Clear form values
            clear_values();
                    
            // Store submit time for use with time limit feature
            $_SESSION['submittime'] = time();
            
            // Check to see if user should be redirected
            if ($redirectonsuccess) {
                ?>

<script type="text/javascript">
<!--
window.location.href = "
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $redirecturl; ?>
";
-->
</script>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php
            }
                    
        // If error provide link
        }else{
            // Provide link to user to send using their default email
            $message[0] = "Er is een fout opgetreden.  Klik <a href=\"mailto:".$mail_to."?subject=".$_POST['userSubject']."&amp;body=".$_POST['userMessage']."\">here</a> om het bericht via uw standaard email programma te versturen.";
            $messagenoterror = 1;
            get_values(1,0);
        }

        
        $formsent = "1";
    
    }

}
else {

    if ($rememberdetails) {
        $userName = $_COOKIE['userName'];
        $userEmail = $_COOKIE['userEmail'];
    }

}


//----- End Final Check & Process Form ------\\

// Set token to make sure user can only post to form from this script

$token = md5(uniqid(rand(), true));
$_SESSION['token'] = $token;

//----- Start Output -----\\

if ($preview && $_POST['previewfirst'] == "1" && $formsent != "1" && empty($message) && empty($_POST['edit'])) {
get_values(1,0);

    //----- Start Preview -----\\
    ?>

<form method="post" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER["REQUEST_URI"]; ?>
">
<p>
Name
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $userName; ?>
<input type="hidden" name="userName" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $userName; ?>
" />
</p>
<p>
E-mail
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $userEmail; ?>
<input type="hidden" name="userEmail" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $userEmail; ?>
" />
</p>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($listofrecipients) { ?>

<p>
Recipient
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
                    $i
= 0;
                    while ($i < count($recipientslist)){
                        $explodedrecipient = explode(" >< ", $recipientslist[$i]);
                        ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($userEmailTo == $i) { echo $explodedrecipient[0]; $n = $i; } ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $i++; }?>

<input type="hidden" name="userEmailTo" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $n; ?>
" />
</p>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } ?>

<p>
Subject
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!$listofsubjects) { ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $userSubject; ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } else { ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
                    $i
= 0;
                    while ($i < count($subjects)){
                        ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($userSubject == $subjects[$i]) {  echo $subjects[$i]; } ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $i++; }?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } ?>

<input type="hidden" name="userSubject" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $userSubject; ?>
" />
</p>
<p>
Message
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo nl2br($userMessage); ?>
<input type="hidden" name="userMessage" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $userMessage; ?>
" />
</p>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($copyme) { ?>

<p>
Send me a copy of the message?
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($userCopyMe == 1) { echo "Yes"; } else { echo "No"; }?>

<input type="hidden" name="userCopyMe" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $userCopyMe; ?>
" />
</p>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } ?>

<p>
<input type="submit" name="edit" value="Edit" /> <input type="submit" name="submit" value="Send" />
<input type="hidden" name="previewdone" value="1" /><input type="hidden" name="fldToken" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $token; ?>
" />
</p>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    //----- End Preview -----\\
} else {
    //----- Start Form -----\\
    // Display any messages

    display_messages();
    ?>

<form method="post" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER["REQUEST_URI"]; ?>
">
<p>
<label for="userName">Naam</label>
<br />
<input type="text" name="userName" id="userName" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $userName; ?>
" />
</p>
<p>
<label for="userEmail">Email</label>
<br />
<input type="text" name="userEmail" id="userEmail" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $userEmail; ?>
" />
</p>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($listofrecipients) { ?>

<p>
<label for="userEmailTo">Recipient</label>
<br />
<select name="userEmailTo" id="userEmailTo">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
                    $i
= "0";
                    while ($i < count($recipientslist)){
                        $explodedrecipient = explode(" >< ", $recipientslist[$i]);
                        ?>

<option value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $i; ?>
"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($userEmailTo == $i) { echo "selected=\"selected\""; }?>
>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $explodedrecipient[0]; ?>
</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $i++; }?>

</select>
</p>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } ?>

<p>
<label for="userSubject">Onderwerp</label>
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!$listofsubjects) { ?>

<input type="text" name="userSubject" id="userSubject" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $userSubject; ?>
" />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } else { ?>

<select name="userSubject" id="userSubject">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
                    $i
= 0;
                    while ($i < count($subjects)){
                        ?>

<option value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $subjects[$i]; ?>
"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($userSubject == $subjects[$i]) { echo "selected=\"selected\""; }?>
>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $subjects[$i]; ?>
</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $i++; }?>

</select>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } ?>

</p>
<p>
<label for="userMessage">Bericht</label>
<br />
<textarea name="userMessage" id="userMessage" rows="4" cols="30">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $userMessage; ?>
</textarea>
</p>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
            //check to see if security code feature is on
            if ($usesecuritycode) {
                // generate random string
                function Random_String($length) {
                    srand((double)microtime()*1000000);
                    $string = md5(rand(0,9999));
                    $string = substr($string, 17, $length);
                    return($string);
                }

                if (empty($_SESSION['valid']) || $_SESSION['valid'] != 2) {
                    $codeLength = 6;
                    $_SESSION['captcha'] = Random_String($codeLength);
                }

                ?>

<p>
<label for="userSecurityCode">Druk op F5 en typ de code over.</label>
<br />
<input type="text" name="userSecurityCode" id="userSecurityCode" maxlength="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $codeLength; ?>
" />
</p>
<p>
<img src="gd.php" alt="Security Code" />
</p>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($copyme) { ?>

<p>
<label for="userCopyMe">Aanvinken als u een kopie wilt ontvangen van dit bericht.</label>
<br />
<input type="checkbox" name="userCopyMe" id="userCopyMe" value="1"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($userCopyMe == "1") { echo "checked=\"checked\""; }?>
/>
</p>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } ?>

<p>
<input type="submit" name="submit" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($preview) { echo "Preview Before Send"; } else { echo "Versturen"; } ?>
" />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($preview) {?>

<input type="hidden" name="previewfirst" value="1" />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } ?>

<input type="hidden" name="fldToken" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $token; ?>
" />
</p>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    //----- End Form -----\\
    }

ob_end_flush();
?>


</table>
</div>
</table>
</div>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
exit();
?>
 
Jelle Posthuma

Jelle Posthuma

17/04/2008 15:33:00
Quote Anchor link
Hmm, me halve scrollwiel kapot gescrolled aan je script...
Misschien volgende keer een relevant stukje script plaatsen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelle Posthuma
 
Riemer

Riemer

17/04/2008 15:34:00
Quote Anchor link
Wel een monster van een script niet?

Maarja, enigste wat ik zo snel zie is dat je de e-mail adres laat zien wanneer de mail() functie faalt, misschien een idee om deze er uit te halen?

Verder, weet je het wel zeker dat men via deze form naar jouw mail adres sturen? bijv. heb je op geen ander plek dit mail adres neergezet?
 
Marcel

Marcel

17/04/2008 15:40:00
Quote Anchor link
Riemer schreef op 17.04.2008 15:34:
Wel een monster van een script niet?

Maarja, enigste wat ik zo snel zie is dat je de e-mail adres laat zien wanneer de mail() functie faalt, misschien een idee om deze er uit te halen?

Verder, weet je het wel zeker dat men via deze form naar jouw mail adres sturen? bijv. heb je op geen ander plek dit mail adres neergezet?


Oke, hoe haal ik dat eruit?
En nee, nergens is mijn email te zien voor de rest.

Sorry voor het lange script trouwens...
 
Riemer

Riemer

17/04/2008 15:56:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
            $message[0] = "Er is een fout opgetreden.  Klik <a href=\"mailto:".$mail_to."?subject=".$_POST['userSubject']."&amp;body=".$_POST['userMessage']."\">here</a> om het bericht via uw standaard email programma te versturen.";


Dit stukje staat ergens in je script, zoals je kan zien wordt hier in klare HTML vorm je e-mail adres neer gezet. Dit kun je of veranderen (gewoon foutmelding neerzetten), of de gehele regel verwijderen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Riemer
 
Marcel

Marcel

17/04/2008 16:20:00
Quote Anchor link
Riemer schreef op 17.04.2008 15:56:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
            $message[0] = "Er is een fout opgetreden.  Klik <a href=\"mailto:".$mail_to."?subject=".$_POST['userSubject']."&amp;body=".$_POST['userMessage']."\">here</a> om het bericht via uw standaard email programma te versturen.";


Dit stukje staat ergens in je script, zoals je kan zien wordt hier in klare HTML vorm je e-mail adres neer gezet. Dit kun je of veranderen (gewoon foutmelding neerzetten), of de gehele regel verwijderen.


Oke, ik haal de hele regel weg en dan kijk ik of ik wat minder spam krijg.
Dank u!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.