emoties via pop-up

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »
Nick

Nick

12/08/2008 11:26:00
Quote Anchor link
ik wil dat bij priveberichten dat als je emotie's wil op een link klikt en dan opent hij een pop-up met emotie's en als je daat op klikt dat hij ze dan toevoegt zou dat kunnen de code van mijn priveberichten.php is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
<?
session_start();
if(session_is_registered('memberid')){
require("config.php");

// Verwijder deze comment en de onderstaande regel als je een eigen stylesheet gebruikt...
echo "<link rel=\"stylesheet\" content=\"text/css\" href=\"style.css\">";
?>


<script language="javascript">
function verwijder(bericht, url)
{
    if(confirm(bericht)) location.href = url;
}
function icon(theicon)
{
    document.formulier.bericht.value += ""+theicon;
    document.formulier.bericht.focus();
}
</script>

<?
if(!$new AND !$send AND !$id AND !$deleteall AND !$delete AND !$block AND !$saveblock AND !$reply){
$query = mysql_query("SELECT * FROM priveberichten WHERE naar = '$memberid' ORDER BY id DESC");
$result = mysql_num_rows($query);

if(!$result){
echo "<b>Geen privé- berichten in je inbox...</b><br><br>";
}

else{
?>


<b><? echo $result ?> priv- berichten in je inbox...</b><hr>
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="75%"">
  <tr>
    <td width="5%"><b>Gelezen</b></td>
    <td width="10%"><b>Auteur</b></td>
    <td width="10%"><b>Onderwerp</b></td>
    <td width="10%"><b>Datum</b></td>
  </tr>
<?
while($object = mysql_fetch_object($query)){
?>

  <tr>
    <td width="5%"><? if($object->gelezen){ echo "Ja"; } else{ echo "Nee"; } ?></td>
    <td width="10%"><?
$fuck
= mysql_query("SELECT * FROM members WHERE memberid = '$object->van'");

while($you = mysql_fetch_object($fuck)){
$auteur = $you->naam;
}

echo $auteur;
?>
</td>
    <td width="10%"><a href="?id=<? echo $object->id ?>"><? echo $object->onderwerp ?></a></td>
    <td width="10%"><? echo $object->datum ?></td>
  </tr>
<?
}
echo "</table><hr>";
}

?>


<img src="img/new.gif"> <a href="?new=1">Nieuw bericht</a><br>
<img src="img/delete.gif"> <a href="javascript:verwijder('Weet je zeker dat je alle berichten in je inbox wilt verwijderen?','?deleteall=1')">Verwijder alle berichten</a><br>
<img src="img/block.gif"> <a href="?block=1">Blokkeer members</a>


<?
}
if($new){
if($reply){
$query = mysql_query("SELECT * FROM priveberichten WHERE id = '$reply'");

while($object = mysql_fetch_object($query)){
$object->onderwerp = str_replace("Re: ", "", $object->onderwerp);
$titel = "Re: $object->onderwerp";
$naar = $object->van;
}
}

?>


Stel hier een nieuw bericht op dat je vervolgens naar een member wilt gaan zenden...<br><br>

<form method="POST" action="?send=1" name=formulier>
  Member ID: <input type="text" name="naar" size="5" value="<? echo $naar ?>"> ( <a href="profiel.php">Zoek member ID</a> )<br>
  Onderwerp: <input type="text" name="onderwerp" size="20" maxlength="100" value="<? echo $titel ?>"><br>
  <input type="button" style="font-weight: bold; width: 30px" value="B" onclick="javascript:icon('[b][/b] ')">
  <input type="button" style="font-style: italic; width: 30px" value="I " onclick="javascript:icon('[i][/i] ')">
  <input type="button" style="text-decoraton: underline; width: 30px" value="U" onclick="javascript:icon('[u][/u] ')">
  <input type="button" style="color: #0000FF" value="Color" onclick="javascript:icon('[color=&quot#FF9900&quot][/color] ')">
  <input type="button" style="font-family: Courier New" value="Code" onclick="javascript:icon(' ')"><br>
  <textarea rows="7" name="bericht" cols="40"></textarea><br>
  <a href="javascript:icon(';-)')"><img border="0" src="img/smiles/wink.gif"></a><a href="javascript:icon(':-|')"><img border="0" src="img/smiles/unsure.gif"></a><a href="javascript:icon(':-P')"><img border="0" src="img/smiles/tongue.gif"></a><a href="javascript:icon(':-)')"><img border="0" src="img/smiles/smile.gif"></a><a href="javascript:icon(':(')"><img border="0" src="img/smiles/sad.gif"></a><a href="javascript:icon('%-)')"><img border="0" src="img/smiles/rolleyes.gif"></a><a href="javascript:icon('|8|')"><img border="0" src="img/smiles/ph34r.gif"></a><a href="javascript:icon(':-O')"><img border="0" src="img/smiles/ohmy.gif"></a><a href="javascript:icon(':-@')"><img border="0" src="img/smiles/mad.gif"></a><a href="javascript:icon(':-]')"><img border="0" src="img/smiles/laugh.gif"></a><a href="javascript:icon(':-?')"><img border="0" src="img/smiles/huh.gif"></a><a href="javascript:icon(':-\\')"><img border="0" src="img/smiles/dry.gif"></a><a href="javascript:icon('8)')"><img border="0" src="img/smiles/cool.gif"></a><a href="javascript:icon('8-/')"><img border="0" src="img/smiles/blink.gif"></a><a href="javascript:icon(':-D')"><img border="0" src="img/smiles/biggrin.gif"></a><br>
  <input type="submit" value="Verstuur"> <input type="reset" value="Wis velden"></p>
</form>

<?
}
if($send){

if(!$naar || !$onderwerp || !$bericht){
echo "Alle velden dienen ingevuld te zijn...<br><br><a href=\"javascript:history.go(-1)\">Ga terug</a>";
}

else{
$query = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE memberid = '$memberid'");
$result = mysql_num_rows($query);

while($object = mysql_fetch_object($query)){
$ikblock = $object->blockpm;
$error = $object->pm;
$geblokkeerd = $object->blockpm;
}


if(strstr($ikblock,$naar)){
echo "De member waar je dit bericht naartoe wilt sturen heb je zelf geblokkeerd ...";
}

else{

if(strstr($geblokkeerd,$memberid)){
echo "Deze member heeft je geblokkeerd qua sturen van privé- berichten...";
}

else{

if(!$error){
echo "Deze member heeft niet ingesteld dat hij/zij privé- berichten wil ontvangen, daarom is je bericht niet verzonden";
}

else{
if(!$result){
echo "De ID die je hebt ingevuld waar dit privé- bericht naar toe moet bestaat niet, probeer het nog eens...";
}

if($result){
$query = mysql_query("SELECT * FROM priveberichten WHERE naar = '$naar'");
$result = mysql_num_rows($query);

if($result > $maxpm-1){
echo "Deze member heeft het limiet van $maxpm privé- berichten overschreden, daarom kan dit privé- bericht niet verzonden
worden. Onze excuses voor dit ongemak."
;
}

else{

$query = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE memberid = '$naar'");

while($object = mysql_fetch_object($query)){
$naar = $object->memberid;
$naarnaam = $object->naam;
$privmsg = $object->pm;
}


$query = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE memberid = '$memberid'");

while($object = mysql_fetch_object($query)){
$van = $object->memberid;
}


$datum = date("d-m-Y \o\m\ H:i:s");

if($privmsg){
$query = mysql_query("INSERT INTO priveberichten (onderwerp,van,naar,datum,bericht,ip,gelezen) VALUES ('$onderwerp','$van','$naar','$datum','$bericht','$REMOTE_ADDR','0')") or die (mysql_error());
echo "Je bericht is succesvol verzonden naar <b>$naarnaam</b>";
}

else{
echo "Deze member heeft deze functie uitgeschakeld en/of deze member bestaat niet...<br><br><a href=\"javascript:history.go(-1)\">Ga terug</a>";
}
}
}
}
}
}
}
}

if($id){
$query = mysql_query("SELECT * FROM priveberichten WHERE naar = '$memberid' AND id = '$id'");
$result = mysql_num_rows($query);

if(!$result){

echo "Dit bericht bestaat niet...<br><br><a href=\"javascript:history.go(-1)\">Ga terug</a>";
}

else{
mysql_query("UPDATE priveberichten SET gelezen = '1' WHERE id = '$id'");
while($object = mysql_fetch_object($query)){

$hopla = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE memberid = '$object->van'");
while($kee = mysql_fetch_object($hopla)){
$a = $kee->naam;
}


$aap = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE memberid = '$object->naar'");
while($noot = mysql_fetch_object($aap)){
$b = $noot->naam;
}

?>


<b>Van:</b> <a href="profiel.php?mid=<? echo $object->van ?>"><? echo $a ?></a><br>
<b>Naar:</b> <? echo $b ?><br>
<b>Verzonden:</b> <? echo $object->datum ?><hr style="width: 50%" align="left">
<?
$bericht
= $object->bericht;
$bericht = htmlspecialchars($bericht);
$bericht = nl2br($bericht);

$bericht = str_replace("\n","<br>",$bericht);
$bericht = str_replace(" ","&nbsp;",$bericht);
$bericht = str_replace(":]","<img src=\"img/smiles/laugh.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace(":-]","<img src=\"img/smiles/laugh.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace(":)","<img src=\"img/smiles/smile.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace(":-)","<img src=\"img/smiles/smile.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace(":D","<img src=\"img/smiles/biggrin.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace(":-D","<img src=\"img/smiles/biggrin.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace(":P","<img src=\"img/smiles/tongue.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace(":-P","<img src=\"img/smiles/tongue.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace(":p","<img src=\"img/smiles/tongue.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace(":-p","<img src=\"img/smiles/tongue.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace(";)","<img src=\"img/smiles/wink.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace(";-)","<img src=\"img/smiles/wink.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace(":O","<img src=\"img/smiles/ohmy.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace(":-O","<img src=\"img/smiles/ohmy.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace(":o","<img src=\"img/smiles/ohmy.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace(":-o","<img src=\"img/smiles/ohmy.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace(":(","<img src=\"img/smiles/sad.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace(":-(","<img src=\"img/smiles/sad.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("8)","<img src=\"img/smiles/cool.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("8-)","<img src=\"img/smiles/cool.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace(":\\","<img src=\"img/smiles/dry.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace(":-\\","<img src=\"img/smiles/dry.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("%)","<img src=\"img/smiles/rolleyes.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("%-)","<img src=\"img/smiles/rolleyes.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace(":@","<img src=\"img/smiles/dry.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace(":-@","<img src=\"img/smiles/dry.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace(":|","<img src=\"img/smiles/unsure.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace(":-|","<img src=\"img/smiles/unsure.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace(":?","<img src=\"img/smiles/huh.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace(":-?","<img src=\"img/smiles/huh.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("|8|","<img src=\"img/smiles/ph34r.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("|8-|","<img src=\"img/smiles/ph34r.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("8/","<img src=\"img/smiles/blink.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("8-/","<img src=\"img/smiles/blink.gif\">",$bericht);
$bericht = preg_replace("#\[b\](.*?)\[/b\]#si","<b>\\1</b>", $bericht);
$bericht = preg_replace("#\[i\](.*?)\[/i\]#si","<i>\\1</i>", $bericht);
$bericht = preg_replace("#\[u\](.*?)\[/u\]#si","<u>\\1</u>", $bericht);
$bericht = preg_replace("#\[center\](.*?)\[/center\]#si","<b>\\1</b>", $bericht);
$bericht = preg_replace("#\[hr\]#si","<hr style=\"width: 50%\" align=\"left\">", $bericht);

$bericht = preg_replace("#\[code\](.*?)\[/code\]#si","<font style=\"font-family: Courier New\">\\1</font>", $bericht);
$bericht = eregi_replace("([a-zA-Z0-9_-]+)@([a-zA-Z0-9\._-]+)(\.[a-zA-Z]+)", "<a href=\"mailto:\\1@\\2\\3\">\\1@\\2\\3</a>", $bericht);
$bericht = ereg_replace("[[:alpha:]]+://[^<>[:space:]]+[[:alnum:]/]","<a href=\"\\0\" target=\"_blank\">\\0</a>",$bericht);
$bericht = preg_replace("#\[img=&quot;(.*?)&quot;\]#si","<img src=\"http://\\1\">", $bericht);
$bericht = preg_replace("#\[color=&quot;(.*?)&quot;](.*?)\[/color\]#si","<font color=\"\\1\">\\2</font>", $bericht);

echo $bericht;
?>
<hr style="width: 50%" align="left">
> <a href="?new=1">Nieuw bericht</a><br>
> <a href="?new=1&reply=<? echo $object->id ?>">Reageer</a><br>
> <a href="javascript:verwijder('Weet je zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?','?delete=<? echo $object->id ?>')">Verwijder</a><br>

<?
}
}
}

if($deleteall){
$query = mysql_query("SELECT * FROM priveberichten WHERE naar = '$memberid'");
$result = mysql_num_rows($query);

if(!$result){
echo "Er zijn geen berichten gevonden om te verwijderen dus is je hele inbox al leeg...<br>\n<br>\n<a href=\"priveberichten.php\">Terug naar je inbox</a>";
}

if($result){
$query = mysql_query("DELETE FROM priveberichten WHERE naar = '$memberid'");
$query = mysql_query("REPAIR TABLE priveberichten");

echo "Al je privé- berichten zijn nu verwijderd...";
}
}

if($block){
$query = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE memberid = '$memberid'");

while($object = mysql_fetch_object($query)){
$geblokkeerd = $object->blockpm;
}

?>

Hier kun je instellen van welke members je geen priv- berichten wilt ontvangen, zet elke ID van een member op een nieuwe regel ( <a href="profiel.php">Zoek memberID</a> )<br>
<form method="POST" action="?saveblock=1">
  <center><textarea name="blockdeze" rows="8"><? echo htmlspecialchars($geblokkeerd); ?></textarea><br>
  <input class="button" type="submit" value="Opslaan"></center>
</form>
<?
}
if($saveblock){
$query = mysql_query("UPDATE members SET blockpm = '$blockdeze' WHERE memberid = '$memberid'") or die (mysql_error());
echo "Gegevens zijn succesvol opgeslagen...";
}

if($delete){
$query = mysql_query("SELECT * FROM priveberichten WHERE id = '$delete'");
$result = mysql_num_rows($query);

if(!$result){
echo "Dit bericht bestaat niet...";
}

else{
mysql_query("DELETE FROM priveberichten WHERE id = '$delete' AND naar = '$memberid'") or die(mysql_error());

echo "Bericht succesvol verwijderd...<br><br><a href=\"priveberichten.php\">Naar je inbox</a>";
}
}
}

else{
echo "Om privé-berichten te kunnen versturen moet je ingelogd zijn...<br><br><a href=\"login.php\">Login</a>";
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 11:10:35
 
- wes  -

- wes -

12/08/2008 11:33:00
Quote Anchor link
Slotje op deze alsjeblieft.

@nick , same problem als je andere topics, waar je nog niets mee gedaan hebt aan dit script te zien. tis nog steeds allemaal achterhaald en oud en onaangepast
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.