end after form?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

26/09/2010 19:11:51
Quote Anchor link
Hallo,

Hoe kan het zo zijn dat na een formulier in een variabele hij denkt dat ik PHP afsluit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
$var
= '<input type="text" name="ip" size="15"> <input type="submit" value="DELETE!"></form> (kan even duren, 1x klikken is genoeg!).';
}
else{
?>


Geeft dit weer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<invoerveldje><submitknop>(kan even duren, 1x klikken is genoeg!).'; }else{



Hij sluit dus PHP af (?>) na het beëindigen van een form..
ik snap hier niks van O.o
Gewijzigd op 26/09/2010 19:15:43 door Maestro Roboroads
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 11:41:47
 
Karizma Yusuf

Karizma Yusuf

26/09/2010 19:16:08
Quote Anchor link
post eens complete script dat ik het even test voor je.

met wat je nu hebt gegeven kan ik nix
 
- SanThe -

- SanThe -

26/09/2010 19:17:27
Quote Anchor link
Zal waarschijnlijk al eerder ergens een foutje zitten.
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

26/09/2010 19:18:42
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<? session_start(); //Deze staat gewoon bovenaan, 1e regel
if($_POST['pass'] == "xxx"){
$_SESSION['password_ok'] = true;
}


if($_SESSION['password_ok'] == true){
$teksten = '<form action="delete-a-bot.php" method="post">IP: <input type="text" name="ip" size="15"> <input type="submit" value="DELETE!"></form> (kan even duren, 1x klikken is genoeg!).';
}
else{
$teksten = 'Wachtwoord? <form action="delete-a-bot.php" method="post"><input type="password" name="pass" size="15"> <input type="submit" value="ok!"></form> Log in!';
}


if($_POST['ip'] AND $_SESSION['password_ok'] == true){
$allebots = "";
$res = mysql_query("SELECT id,username FROM users WHERE ip = '".mysql_real_escape_string($_POST['ip'])."'");
while($row = mysql_fetch_assoc){
mysql_query("DELETE FROM users_badges WHERE userid = '".$row['id']."'");
mysql_query("DELETE FROM users_bans WHERE userid = '".$row['id']."'");
mysql_query("DELETE FROM system_chatlog WHERE username = '".$row['username']."'");

mysql_query("DELETE FROM users WHERE userid = '".$row['username']."'");
$allebots .= $row['username'].",<br>";
}

echo "Onze bot-ploert is van kant gemaakt =D<br>
Wij danken u voor het gebruik maken van de delete-a-bot Gemaakt door Ro&copy;<br>
<br>
"
.mysql_num_rows($res)." bots geDELETE:<br>
"
.$allebots."..";
exit();
}

?>

<html>
<head>
</head>

<body>
<center>
Delete-a-bot
Verweider alle bots van een IP dmv 1 simpele knop!<br>
<? echo $teksten; ?>
</center>
</body>
</html>


een script om mensen die ontiekelijk veel "nep"-accounts aanmaken te verweideren..
Dit is het belangrijke deel van het script, baggerbeveiligd, maar het is maar voor 1malig gebruik =)
btw, Databaseconnectie word ook uitgevoerd ;)
Gewijzigd op 26/09/2010 19:25:22 door Maestro Roboroads
 
- SanThe -

- SanThe -

26/09/2010 19:26:11
Quote Anchor link
Hier werkt het gewoon.

Verweider => Verwijder
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

26/09/2010 19:28:17
Quote Anchor link
Ligt het dan aan mn PHPversie..? of apache..?
 
- SanThe -

- SanThe -

26/09/2010 19:30:16
Quote Anchor link
Ik heb geen idee.
 
Milo S

Milo S

26/09/2010 19:48:10
Quote Anchor link
Het is niet alleen "baggerbeveiligd" maar ook gewoon bagger gescript. Er zit namelijk geen 1 tab in, je gebruikt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? ipv [code]<?php en waar kijk je of er wel op submit is gedrukt?
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

26/09/2010 19:49:00
Quote Anchor link
T'is one time use, ff snel gescript ;)
 
Remco nvt

Remco nvt

26/09/2010 20:07:52
Quote Anchor link
Je hebt short tags niet aan ;)
Dus gebruik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ipv [code]<?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.