Enter In Php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jesper dd

jesper dd

28/05/2008 15:02:00
Quote Anchor link
Hey,
eeen heel stom vraagje
maar ik wil tussen 2 links een enter
maar heb <BR> al geprobeerd maar het werkt gewoon niet:S
weet neit wat ik fout doe
kan iemand mij helpen.
[code[
echo "Het spel is <b>succesvol</b> verwijderd.<br><a href=\"../index.php\">Klik hier om te kijken of het spel Verwijderd is.</a>";
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 02:49:23
 
Danny K

Danny K

28/05/2008 15:04:00
Quote Anchor link
Dit kan je toch gewoon oplossen met een nette CSS?
 
Jesper dd

jesper dd

28/05/2008 15:06:00
Quote Anchor link
Inderdaad maar heb niet echt verstand van css
hoe krijg ik daar dan een enter tussen.??
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

28/05/2008 15:06:00
Quote Anchor link
wat kan er niet dan?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="#">link 1</a> <br /> <a href="#">link 2</a>

dit kan toch gewoon?
 
Jesper dd

jesper dd

28/05/2008 15:07:00
Quote Anchor link
Dat dacht ik ook maar dat werkt niet:S
 
Crispijn -

Crispijn -

28/05/2008 15:10:00
Quote Anchor link
haal je pagina dan eens door een html validator. Dit MOET gewoon werken namelijk...
 
Jesper dd

jesper dd

28/05/2008 15:13:00
Quote Anchor link
hey,
dit heb ik al gedaan
heb het nu zo.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
mysql_query("DELETE FROM spellen WHERE id = '".$id2."'");
            echo "Het spel is <b>succesvol</b> verwijderd.<br /><a href=\"../index.php\">Klik hier om te kijken of het spel Verwijderd is.</a>";
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/05/2008 15:19:00
Quote Anchor link
Dat zou moeten werken.

Trowuens, ik zou wel eens kijken naar goede error-afhandeling. Want nu kan je theoretisch ook die melding krijgen als de query NIET is uitgevoerd, en dat schept vrwarring.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.