Enter is form ook echt enter

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dennis

Dennis

06/02/2005 23:48:00
Quote Anchor link
Hoi,

Is er een mogelijk heid als ik in een textarea in een form op enter druk dat het ook echt een enter wordt zoals hier op phphulp?
Want als ik nu een bericht neerzet op mijn site dan zet hij alle teksten gewoon achter elkaar neer dus geen enters waar enters moeten.

Hoop dat ik hiermee geholpen kan worden ;)

Mvg Dennis
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 12:16:08
 
Alfred -

Alfred -

06/02/2005 23:49:00
Quote Anchor link
nl2br();

:)

Edit: nl2br(); @ PHP.net ;)
Gewijzigd op 06/02/2005 23:50:00 door Alfred -
 
Dennis

Dennis

07/02/2005 00:31:00
Quote Anchor link
Ok bedankt ;)

Kan ik weer verder zonder zorgen :P

Mvg Dennis
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.