Er zit ineens reclame op mijn website...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dennis  van DUin

Dennis van DUin

26/03/2016 13:48:05
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik heb een website gemaakt voor mijn applicaties en digibord-tools. Nu heb ik niet heel veel ervaring met PHP, HTML en CSS maar vind ik het toch aardig gelukt. Echter zit ik ineens met een probleem. Uit het niets verschijnt er reclame op mijn website wat ik volgens mij nergens aanroep.

Mijn website is te vinden op:
http://dennisvanduin.nl/

Weet er iemand op dit forum hoe er reclame op je website kan verschijnen? Hoe krijg ik deze reclame weer van mijn website af?

Je zou me er heel erg mee helpen!

Groetjes,
Dennis van Duin
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 07:00:40
 
Jos Duis

Jos Duis

26/03/2016 14:08:16
Quote Anchor link
Ik zou je pc eens scannen op troep, ik zie geen reclame namelijk.
 
Dennis  van DUin

Dennis van DUin

26/03/2016 14:11:31
Quote Anchor link
Beste Jos,

Daar komt het niet vandaan, ik krijg de reclame ook op andere pc's en mensen attenderen mij erop via mijn Facebookpagina. Het rare is dat de reclame soms niet zichtbaar is en als je enkele keren op F5 drukt ook verdwijnt.

Groetjes,
Dennis
Gewijzigd op 26/03/2016 14:11:57 door Dennis van DUin
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/03/2016 15:03:33
Quote Anchor link
Kijk eens naar javascripts die extern worden ingeladen.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

26/03/2016 15:06:52
Quote Anchor link
Beschikt je website over een CMS? Misschien is iemand zo handig geweest je content aan te passen?
 
Dennis  van DUin

Dennis van DUin

26/03/2016 15:13:55
Quote Anchor link
Nee ik heb de HTML en php zelf opgebouwd op een website van Altervista.org. Als ik die website bezoek krijg ik nooit reclame te zien.

http://dennisvanduin.altervista.org/

Alleen de website op de host van strato en het .nl domein geeft dit probleem.

Het enige javascript dat ik inlaad is:
<script src="http://m1.webstats.motigo.com/c.js?id=2147652269&lang=en&i=3" type="text/javascript"></script>
<script src="../js/jquery-1.9.1.min.js"></script>
<script src="../js/slideshow.min.js"></script>
<script src="../js/launcher.js"></script>

Dus daar kan het volgens mij ook niet aan liggen...
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

26/03/2016 15:59:11
Quote Anchor link
Ik zou het zoeken bij http://m1.webstats.motigo.com

Ik zou één voor één de javascript bestanden er uit halen om te testen.
Gewijzigd op 26/03/2016 16:05:41 door Frank Nietbelangrijk
 
Dennis  van DUin

Dennis van DUin

26/03/2016 16:05:24
Quote Anchor link
Je hebt gelijk, dat is het ;)

Zat erin dat ik het niet meer betaalde! Bedankt!
Gewijzigd op 26/03/2016 16:07:46 door Dennis van DUin
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

26/03/2016 16:06:41
Quote Anchor link
oh oke. Begon toch te twijfelen.
Misschien eens kijken naar Google analytics?
 
Dennis  van DUin

Dennis van DUin

26/03/2016 16:08:46
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 26/03/2016 16:06:41:
oh oke. Begon toch te twijfelen.
Misschien eens kijken naar Google analytics?


Ga ik zeker doen, dit betaalde ik vroeger en toen geen problemen, maar nu ik het niet meer betaalde en op de gratis versie was overgestapt kwamen de reclames!
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

26/03/2016 16:13:42
Quote Anchor link
Zonder dat ze daar heel erg duidelijk in zijn, wat toch wel een beetje jammer is.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.