Eregi_replace

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »
Mark PHP

Mark PHP

08/05/2004 17:55:00
Quote Anchor link
Ik heb de volgende code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
 $text
= eregi_replace('\^9', '<span class="tddarkred">',$text);
 return $text;
?>


De kleur donkerrood wordt (dmv css) doorgegeven aan de $text. Alleen wil ik de afsluitcode </span> ook in de eregi_replace code. Ik heb verschillende dingen geprobeerd, maar soms zag ik $text nergens meer verschijnen of werdt de hele $text de kleur donkerrood.

Kortom, ik kom er ff niet uit. Thx voor de hulp :-)
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 03:56:09
 
Eris -

Eris -

09/05/2004 11:21:00
Quote Anchor link
Regular expressions is het antwoord
 
Arend a

Arend a

09/05/2004 11:36:00
Quote Anchor link
Sterker nog: het is de vraag.
 
Eris -

Eris -

09/05/2004 11:59:00
Quote Anchor link
Zo doe ik het
$bericht = preg_replace("/\[b\](.*?)\[\/b\]/si", "<span class=\"bold\">\\1</span>", $bericht);

het werkt altijd :)
 
Mark PHP

Mark PHP

09/05/2004 13:48:00
Quote Anchor link
Uhm... bij mij niet

k heb de volgende code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
 $text
= preg_replace('/\^1/', '<span class="tdred">\\1</span>', $text);
?>

en hij vervangt niks.

Zal wel weer aan mijn phpverstand liggen waarschijnlijk :(.

Hoe moet dit wel goed?
 
Rick

Rick

09/05/2004 18:30:00
Quote Anchor link
op dit moment vervang je dus ^1 door <span class="tdred"></span>

lijkt me weinig nuttig?
sowieso hoe vaak krijg jij ^1 als input?
 
Mark PHP

Mark PHP

09/05/2004 18:57:00
Quote Anchor link
Is idd niet nuttig, ik wil dat <span class="tdred">$text</span> de output wordt. Ik probeerde het bericht van Jaap te veranderen zodat ie goed werd, maar hij vervangt niks. Ik weet dat de code fout is en daarom vraag ik om de oplossing.

PS input ^1 komt bij mij best veel voor.
 
Bo az

Bo az

09/05/2004 19:30:00
Quote Anchor link
Wel bij Call of Duty , denk jij dat & [ / b ] veel voor zou komen als dat niet de standaard voor UBB codes was?

;) :P
Gewijzigd op 09/05/2004 19:31:00 door Bo az
 
Mark PHP

Mark PHP

09/05/2004 20:09:00
Quote Anchor link
idd call of durt ;)

Met de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$text
= preg_replace("/\^1(.+?)/s", '<span class="tdred">\1</span>', $text);
?>

kan ik slechts 1 letter achter elkaar vervangen (wel met </span> achter deze letter), maar niet meerdere letters 8er elkaar.

Iemand een id?
 
Rick

Rick

10/05/2004 04:03:00
Quote Anchor link
\^1(.?)
 
Mark PHP

Mark PHP

10/05/2004 08:46:00
Quote Anchor link
Error : Warning: Delimiter must not be alphanumeric or backslash in c:\Webserver\www\Cracked servers\stats.php on line 47

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$text
= preg_replace("\^1(.?)", '<span class="tdred">\1</span>', $text);
?>


Wat is hier fout aan, oftewel hoe krijg ik alle letters achter elkaar goed?
 
Mitch X

Mitch X

10/05/2004 10:00:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$text
= preg_replace("/\^1(.?)/", '<span class="tdred">\1</span>', $text);
?>
 
Rick

Rick

10/05/2004 13:42:00
Quote Anchor link
Mark: het was gewoon een standaard regex

als je die met ereg gebruikt werkt het direct, als je het met preg gebruikt dan moet je er / voor en achter zetten
 
Mark PHP

Mark PHP

10/05/2004 15:00:00
Quote Anchor link
Dan nog vervangt ie maar 1 letter. :-(
 
Rick

Rick

10/05/2004 15:28:00
Quote Anchor link
Quote:
kan ik slechts 1 letter achter elkaar vervangen
dat vroeg je toch?
 
Mark PHP

Mark PHP

10/05/2004 15:29:00
Quote Anchor link
Uh... eigenlijk niet.
Sorry, misschien beetje onduidelijk.

Maar heb je een id?
 
Mitch X

Mitch X

10/05/2004 15:41:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$text
= preg_replace("/\^1(.*)/", '<span class="tdred">\\1</span>', $text);
?>
Gewijzigd op 10/05/2004 15:43:00 door Mitch X
 
Mark PHP

Mark PHP

10/05/2004 16:05:00
Quote Anchor link
Bedankt, het werkt.

Alleen alweer volgend probleempie :-|

Als iemand meerdere keren ^1 invoert, bijvoorbeeld ^1sad^13tr, kapt de replace de tweede ^13tr eruit, zodat ik alleen "SAD" in het rood zie, wat natuurlijk niet de bedoeling is.

Hoe los ik dit op?
 
Mark PHP

Mark PHP

10/05/2004 16:31:00
Quote Anchor link
Probleem inmiddels opgelost...

Code werkt nu goed!

Thx all
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.