Eritant

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Harmen

Harmen

15/09/2006 16:27:00
Quote Anchor link
Hallowz,
ik had een PM naar Wes gestuurd als hij dat zwaar eritante hondje weg wilde doen.. zegtie:
"nee :) musahsahsha ik ga voor de heerschappij, dit was pm 9 over mn avatar :)"
en:
":) als je dr aan stoord heb je dikke pech, doe je beklag maar bij admins :D"

Nu doe ik een aanklacht! Dat vind ik echt overdreven!
Aanklacht is:
Geen gifjes als avatar...!

Edit:

of gewoon http://www.phphulp.nl/userfiles/2809.gif van de server halen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Harmen
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 17:37:29
 
Frank -

Frank -

15/09/2006 16:29:00
Quote Anchor link
Quote:
Geen gifjes als avatar...!
Waarom niet? Wat is daar mis mee?
 
Kalle P

Kalle P

15/09/2006 16:30:00
Quote Anchor link
ik redirect je naar: tezielig.nl

Damn alsjeblieft.

Overigens meer woorden ga ik niet vuil maken aan dit topic.

edit:
Nou enkele woorden dan:
Wes top opmerking!

edit2:
Nou nog een paar dan, maar die zijn voor een educatief doeleinde:
het is irritant.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kalle P
 
- SanThe -

- SanThe -

15/09/2006 16:30:00
Quote Anchor link
Nee, ben ik niet mee eens. Hij is juist geweldig. Goed zo Wes.
 
Harmen

Harmen

15/09/2006 16:31:00
Quote Anchor link
sommige gifjes vind ik meevallen hoor,
maar al 9 PM's van mensen die dat hondje haten, dan vind ik dat dat rothondje wegmag
 
- wes  -

- wes -

15/09/2006 16:32:00
Quote Anchor link
Speciaal voor harmen:

Afbeelding

and theres more where that came from. Mischien als je em niet een hondje noemt wat hij niet is, ding heeft ook gevoelens :)
 
Simon Blok

Simon Blok

15/09/2006 16:32:00
Quote Anchor link
WAAR GAAT DIT OVER !!!! 8-)
 
- SanThe -

- SanThe -

15/09/2006 16:33:00
Quote Anchor link
Het is volgens mij een poesje. En ik hou van poesjes.:P
 
Frank -

Frank -

15/09/2006 16:33:00
Quote Anchor link
Quote:
dat hondje haten
Haat en liefde liggen erg dicht bij elkaar... Blijkbaar vind je het hondje toch wel leuk, anders zou je er ook geen aandacht aan besteden!

Waar een mens zich al niet druk over kan maken...
 
Harmen

Harmen

15/09/2006 16:33:00
Quote Anchor link
@simon,
goed lezen
 
Harmen

Harmen

15/09/2006 16:34:00
Quote Anchor link
PHPerik weet wel iets te zeggen, die is online
Ben benieuwd wat de mods vinden
 
- wes  -

- wes -

15/09/2006 16:34:00
Quote Anchor link
beetje als frank in mn mysql post, hij hekelt mijn database en stiekum omdat hij wel een beetje gecharmeerd is van mijn diepe typstemgeluid, mn aanstekelijke avatar en mijn pakkende naam, maakt hij het toch voor elkaar :)

waar een mens zich al niet druk over kan maken...

PHPerik kan niet zonder me dus dat zit wel goed ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - wes -
 
Harmen

Harmen

15/09/2006 16:37:00
Quote Anchor link
wes:
PHPerik kan niet zonder me dus dat zit wel goed ;)


hoop dat dat niet zo is,
misschien is dit toch meer een theekransjeshoektopic/koffiehoektopic geworden
 
- SanThe -

- SanThe -

15/09/2006 16:37:00
Quote Anchor link
Hebben we toch nog een 'vrijdag' topic. LOL
 
- SanThe -

- SanThe -

15/09/2006 16:40:00
Quote Anchor link
wes:
Afbeelding

Deze heb ik zelfs op onze intranet-site op mijn werk gezet. Geweldig.
 
- wes  -

- wes -

15/09/2006 16:41:00
Quote Anchor link
Weet je ook wie het is of waarvan die is SanThe?

Edit: Of weet iemand anders het?
Edit: of ben ik de enge :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - wes -
 
- SanThe -

- SanThe -

15/09/2006 16:42:00
Quote Anchor link
Geen idee...
 
Niek s

niek s

15/09/2006 16:44:00
Quote Anchor link
@wes: top opmerking :D
@wes: top opmerking :D
@harmen: stel je niet aan -_-'

Ik vind dat ding vet :D

Afbeelding
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door niek s
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

15/09/2006 16:45:00
Quote Anchor link
Als je niet tegen dat plaatje kunt en je er aan ergert ga je toch na PHP gekken (freakz)?

Ga je daar zielig doen vind dat dan ook echt zo onverstelbaar dat je daarover gaat zeuren zeg

Dit vind dan ook te vaag voor worden en echt whaha heb er geen worden voor!!

Na ja asjeblieft;)...

Afbeelding
Mod: Zullen we het bij 1 laten?

GR. mebus!!! Mhuwhahahaha



@niek,

Je hebt helemaal gelijk! had ik maar zo een huisdier (A)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
- wes  -

- wes -

15/09/2006 16:47:00
Quote Anchor link
Je moet er eigenlijk naar kijken en dan in je hoofd het volgende geluidje afspelen.




bwalalalalalalala weeeeeeeee


dan issie af
 
- SanThe -

- SanThe -

15/09/2006 16:47:00
Quote Anchor link
@Mebus: Zet ze even lekker náást elkaar, is nog veel gezelliger.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.