Error array

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »
Remy Brokke

Remy Brokke

08/04/2007 17:59:00
Quote Anchor link
Hoi ik heb een error array gemaakt maar ik krijg steeds dezelfde error:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/remy/domains/404inc.nl/public_html/blogr.php on line 38


Een nieuwe error in mijn array maak ik zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$errors
[] = "Er is geen bericht gevonden!";
?>


En uiteindelijk lees ik ze zo uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
if(is_array($errors))
  {

    if(array_pop($errors) !== NULL)
      {

        foreach($erorrs as $key => $waarde)
          {

            echo $waarde;
            echo "<br />";
          }
      }
  }

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 06:11:57
 
- SanThe -

- SanThe -

08/04/2007 18:21:00
Quote Anchor link
Typo gemaakt? foreach($erorrs as $key => $waarde)
 
Remy Brokke

Remy Brokke

08/04/2007 18:25:00
Quote Anchor link
Ow mijn god. Schandelijk. Alleen heb ik nu wel een nieuw foutje. Hij print de array niet zoals je hier kunt zien.

Is mijn manier van het vullen van een array wel correct?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$errors
[] = "Er is geen bericht gevonden!";
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

08/04/2007 18:29:00
Quote Anchor link
Boven ook even eerst definiëren?

$errors = array();
 
Remy Brokke

Remy Brokke

08/04/2007 18:34:00
Quote Anchor link
Dat is natuurlijk gebeurd!
 
PHP Newbie

PHP Newbie

08/04/2007 18:39:00
Quote Anchor link
Waarom gebruik je array_pop()? Hiermee haal je de laatste waarde uit de array...
 
Remy Brokke

Remy Brokke

08/04/2007 18:42:00
Quote Anchor link
http://nl3.php.net/array_pop zegt:

Quote:
Als array leeg of geen array is zal NULL worden teruggegeven.


Dit was dus voor mij de manier om te kijken of de array niet leeg is.
 
Remy Brokke

Remy Brokke

08/04/2007 18:53:00
Quote Anchor link
Naar een paar testjes ben ik er achtergekomen dat mijn manier van controleren of een array leeg is werkt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
if(is_array($errors))
  {

    if(array_pop($errors) !== NULL)
      {

        foreach($errors as $key => $waarde)
          {

            echo $waarde;
            echo "<br />";
            echo "Hoi";
          }


        echo "Klik <a href=\"#\" onclick=\"history.go(-1)\">hier</a> om terug te gaan.";
      }
  }

?>


Geeft als output:

Quote:
Klik hier om terug te gaan.


Niets meer en niets minder.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

08/04/2007 19:47:00
Quote Anchor link
Hoe ziet je array er in totaal uit?

Als je een foreach zo gebruikt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
foreach($array as $key => $waarde)


moet je array er ook zo uit zien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$array = array('key' => 'waarde','key' => 'waarde');
 
Remy Brokke

Remy Brokke

08/04/2007 20:00:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
$errors
= array();

$i = 1;

if($i > 1)
  {

     $errors[] = "Hier klopt iets niet!";
  }

elseif($i < 1)
  {

    $errors[] = "Nee. De variabelen i is kleiner dan 1.";
  }

else
  {
     $errors[] = "Dit is compleet goed!";
  }


if(is_array($errors))
  {

    if(array_pop($errors) !== NULL)
      {

        foreach($errors as $key => $waarde)
          {

            echo $waarde;
            echo "<br />";
            echo "Hoi";
          }


        echo "Klik <a href=\"#\" onclick=\"history.go(-1)\">hier</a> om terug te gaan.";
      }
  }


?>


Zo bouw ik hem op. :)
 
Baarr

Baarr

08/04/2007 20:12:00
Quote Anchor link
Waarom dan niet zo ?

Ennuh 'dit is compleet goed' lijkt me geen error, dus ik zou het anders doen met dat ge-pop :P

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
if(is_array($errors) && sizeof($errors) > 0)
{

      foreach($errors as $key => $waarde)
      {

         echo $waarde . '<br />hoi';
      }

      echo 'Klik <a href="#" onclick="history.go(-1)">hier</a> om terug te gaan.';

  }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Baarr
 
Remy Brokke

Remy Brokke

08/04/2007 20:26:00
Quote Anchor link
Dankjewel! Dit werkt wel! :)
 
PHP Newbie

PHP Newbie

08/04/2007 21:30:00
Quote Anchor link
Remy schreef op 08.04.2007 20:00:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
$errors
= array();

$i = 1;

if($i > 1)
  {

     $errors[] = "Hier klopt iets niet!";
  }

elseif($i < 1)
  {

    $errors[] = "Nee. De variabelen i is kleiner dan 1.";
  }

else
  {
     $errors[] = "Dit is compleet goed!";
  }


if(is_array($errors))
  {

    if(array_pop($errors) !== NULL)
      {

        foreach($errors as $key => $waarde)
          {

            echo $waarde;
            echo "<br />";
            echo "Hoi";
          }


        echo "Klik <a href=\"#\" onclick=\"history.go(-1)\">hier</a> om terug te gaan.";
      }
  }


?>


Zo bouw ik hem op. :)



Op deze manier zal de array dus altijd maar 1 waarde hebben, die je verwijdert met array_pop()
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

08/04/2007 21:34:00
Quote Anchor link
Als je je script begint met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $errors
= array ();
?>

dan is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    if (is_array ($errors))
?>

later in je script overbodig. Controleren of een array gevuld is kan inderdaad met sizeof, of simpel met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    if (!empty ($errors)) {
    // doe iets
    }
?>
 
Baarr

Baarr

08/04/2007 22:48:00
Quote Anchor link
Voor een array maakt die empty functie niet uit, voor de rest is het de meeste zinloze functie die er is..

Vantevoren je afvragen wat het resultaat is van onderstaande..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

$tests
= array('1', 1 , 0 , '0', '', ' ');

foreach($tests as $value)
{

    if(empty($value))
    {

        echo 'empty<br >';
    }

    else
    {
        echo 'not empty<br >';
    }
}


?>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

08/04/2007 22:56:00
Quote Anchor link
Baarr schreef op 08.04.2007 22:48:
Voor een array maakt die empty functie niet uit

Voor een array maakt die functie wel degelijk iets uit. Kijk maar eens naar de output van dit script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
    $gevuld
= array (1, 2, 3);
    $leeg = array ();
    
    if (empty ($gevuld)) {
        echo 'De array $gevuld is leeg';
    }

    else {
        echo 'De array $gevuld is gevuld';
    }


    if (empty ($leeg)) {
        echo 'De array $leeg is leeg';
    }

    else {
        echo 'De array $leeg is gevuld';
    }

?>
 
Baarr

Baarr

08/04/2007 23:03:00
Quote Anchor link
Nee dat bedoelde ik ook niet, ik zal het anders verwoorden;

Voor een array is die functie wel geschikt, maar voor de rest is het de meeste zinloze functie die er is..

Wat ik wilde zeggen, om een array te checken is ie nog wel nuttig, maar verder ...

Snap je ???
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Baarr
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

08/04/2007 23:30:00
Quote Anchor link
Ja, je formulering was een beetje ongelukkig, maar ik snap nu wat je bedoelt. In de praktijk werk ik trouwens erg veel met arrays, en dan komt die empty vaak goed van pas ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.