Error foreach

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »
Roy

Roy

08/11/2007 13:01:00
Quote Anchor link
Had even een vraagje. Ik heb een "goedkeur systeempje" in mn admin zitten. Zodra er een reactie binnenkomt, moet je die in het adminpaneel eerst goedkeuren. Dit doe je dmv checkboxes.

Nu heb ik dit voor iemand op een andere site gezet, werkt perfect.. echter zie ik hier een error verschijnen die ik op de andere site niet krijg. Hij doet het echter dus wel.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /test/admin/intro.php on line 57
?>


Dit is regel 55 tm 61:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
if ($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == "POST")
{

  foreach($_POST["approve"] as $approve)
  {

     $sql = "UPDATE gastenboek SET status = '1' WHERE id='$approve'";
     $resultaat=mysql_query($sql) ;
  }

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 14:04:12
 
TJVB tvb

TJVB tvb

08/11/2007 13:05:00
Quote Anchor link
Je moet eerst je Post variabelen controleren, waarschijnlijk is daar wat fout mee (doe anders eens een print_r($_POST['approve'); dan zie je de inhoud).
 
Martijn B

Martijn B

08/11/2007 13:06:00
Quote Anchor link
De varable "$_POST["approve"]" is niet van het type array.

Je kunt hieraan het volgende doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
if ($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == "POST")
{

if( isset($_POST["approve"]) && is_array($_POST["approve"])  )  
{

foreach($_POST["approve"] as $approve)
  {

     $sql = "UPDATE gastenboek SET status = '1' WHERE id='$approve'";
     $resultaat=mysql_query($sql) ;
  }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Frank -

Frank -

08/11/2007 13:10:00
Quote Anchor link
Quote:
Dit doe je dmv checkboxes.
En heb je die wel allemaal dezelfde naam gegeven en [] achter de naam gezet? Pas dan wordt er een array aangemaakt en doorgestuurd naar PHP.

Het is in PHP niet nodig om een controle op array te doen, al moet je er wel voor zorgen dat je een eigen errorhandler hebt die dit soort meldingen correct afvangt. Denk aan hackers die dol zijn op dit soort informatie en alles fout laten gaan wat er maar fout kan gaan.
 
Roy

Roy

08/11/2007 13:10:00
Quote Anchor link
Als ik dat doe, dan krijg ik geen foutmelding meer maar doet hij het ook niet meer ;)
 
Roy

Roy

08/11/2007 13:13:00
Quote Anchor link
@pgFrank:

Zo heb ik mn checkboxes:

<input type="checkbox" name="approve[]" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rows['id']; ?>
">

<input type="checkbox" name="remove[]" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rows['id']; ?>
">

================================================

Ik wil natuurlijk dit probleem oplossen hoor, maar kan een van jullie mij wel vertellen waarom ik dit probleem niet heb op een andere host?

En ook nog even een vraagje:

Waarom refreshed hij niet als ik dit doe:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if($resultaat){
echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"0;URL=intro.php\">";
}

mysql_close();
?>
 
Frank -

Frank -

08/11/2007 13:16:00
Quote Anchor link
Doe eens print_r($_POST['approve']; dan krijg je precies te zien wat er nu in deze variabele staat.
 
Roy

Roy

08/11/2007 13:19:00
Quote Anchor link
@pgFrank:

Sorry voor de (nogal domme) vraag, maar waar precies moet ik dat zetten? Bij het resultaat?
 
Martijn B

Martijn B

08/11/2007 13:20:00
Quote Anchor link
Geef dan gelijk alle gegevens even weer die gepost worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
print_r($_POST);
?>

edit:
Onder:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
if ($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == "POST")
{

?>


Want dan weet je zeker dat er iets gepost is. Dan hoeft $_POST trouwens nog niet gevuld te zijn.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
TJVB tvb

TJVB tvb

08/11/2007 13:21:00
Quote Anchor link
@Martijn waarom meteen alle informatie? Te veel informatie kan zorgen dat je iets over het hoofd ziet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if($resultaat){
echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"0;URL=intro.php\">";
}

mysql_close();
?>

Dit stukje code controleert alleen of de laatste query gelukt is aangezien die bij elke query wordt overschreven.
 
Frank -

Frank -

08/11/2007 13:22:00
Quote Anchor link
Direct na de contole of er een formulier is verzonden, ga je de inhoud van de POST-array op het scherm zetten. Dan weet je wat je hebt en kun je eenvoudig gaan debuggen.
 
Roy

Roy

08/11/2007 13:34:00
Quote Anchor link
Dat heb ik gedaan en dan krijg ik direct de volgende melding:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in test/admin/intro.php on line 58

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /test/admin/intro.php on line 64

dit is 56 tm 68:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?
{
  foreach($_POST["approve"] as $approve)
  {

     $sql = "UPDATE gastenboek SET status = '1' WHERE id='$approve'";
     $resultaat=mysql_query($sql) ;
  }


  foreach($_POST["remove"] as $remove)
  {

     $sql = "UPDATE gastenboek SET verwijderd = '1' WHERE id='$remove'";
     mysql_query($sql) ;
  }
}

?>
 
Martijn B

Martijn B

08/11/2007 13:37:00
Quote Anchor link
[Hier staat mijn 1e post in dit topic]
 
Joren de Wit

Joren de Wit

08/11/2007 13:37:00
Quote Anchor link
Zoals gezegd: $_POST['approve'] en $_POST['remove'] zullen geen array's zijn. Als je nou eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<pre>'.print_r($_POST, true).'</pre>';
?>

uitvoert direct na de plaats waar je controleert of er een formulier verstuurd is, kun je zien hoe de gegevens in de $_POST array zitten. Dan kun je dus ook zien of de twee eerder genoemde variabelen wel array's zijn.
 
Roy

Roy

12/11/2007 09:44:00
Quote Anchor link
Sorry jongens, maar het is me toch niet echt duidelijk. Wat moet ik veranderen en waarom?
 
- -

- -

12/11/2007 09:48:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if ($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == "POST") {
   echo '<pre>'.print_r($_POST, true).'</pre>';
}
else {
   // weergeef formulier
}
?>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/11/2007 09:54:00
Quote Anchor link
Hoe ziet de (X)HTML van je formulier er uit?
 
Bart van der veen

bart van der veen

12/11/2007 12:28:00
Quote Anchor link
Roy schreef op 12.11.2007 09:44:
Sorry jongens, maar het is me toch niet echt duidelijk. Wat moet ik veranderen en waarom?


rustig diep ademhalen, denk zen.

we gaan iets veranderen, we willen alleen maar zien of de array ($_post['iets']) die je probeerd te doorlopen (foreach) ook wel daadwerelijk een twee dimensionale array is. Waarschijnlijk is dit mamelijk niet zo en dus kan je foreach loop er niet niet mee....
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.