Error foreach

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »
Roy

Roy

08/11/2007 13:01:00
Quote Anchor link
Had even een vraagje. Ik heb een "goedkeur systeempje" in mn admin zitten. Zodra er een reactie binnenkomt, moet je die in het adminpaneel eerst goedkeuren. Dit doe je dmv checkboxes.

Nu heb ik dit voor iemand op een andere site gezet, werkt perfect.. echter zie ik hier een error verschijnen die ik op de andere site niet krijg. Hij doet het echter dus wel.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /test/admin/intro.php on line 57
?>


Dit is regel 55 tm 61:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
if ($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == "POST")
{

  foreach($_POST["approve"] as $approve)
  {

     $sql = "UPDATE gastenboek SET status = '1' WHERE id='$approve'";
     $resultaat=mysql_query($sql) ;
  }

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 18:01:46
 
TJVB tvb

TJVB tvb

08/11/2007 13:05:00
Quote Anchor link
Je moet eerst je Post variabelen controleren, waarschijnlijk is daar wat fout mee (doe anders eens een print_r($_POST['approve'); dan zie je de inhoud).
 
Martijn B

Martijn B

08/11/2007 13:06:00
Quote Anchor link
De varable "$_POST["approve"]" is niet van het type array.

Je kunt hieraan het volgende doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
if ($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == "POST")
{

if( isset($_POST["approve"]) && is_array($_POST["approve"])  )  
{

foreach($_POST["approve"] as $approve)
  {

     $sql = "UPDATE gastenboek SET status = '1' WHERE id='$approve'";
     $resultaat=mysql_query($sql) ;
  }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Frank -

Frank -

08/11/2007 13:10:00
Quote Anchor link
Quote:
Dit doe je dmv checkboxes.
En heb je die wel allemaal dezelfde naam gegeven en [] achter de naam gezet? Pas dan wordt er een array aangemaakt en doorgestuurd naar PHP.

Het is in PHP niet nodig om een controle op array te doen, al moet je er wel voor zorgen dat je een eigen errorhandler hebt die dit soort meldingen correct afvangt. Denk aan hackers die dol zijn op dit soort informatie en alles fout laten gaan wat er maar fout kan gaan.
 
Roy

Roy

08/11/2007 13:10:00
Quote Anchor link
Als ik dat doe, dan krijg ik geen foutmelding meer maar doet hij het ook niet meer ;)
 
Roy

Roy

08/11/2007 13:13:00
Quote Anchor link
@pgFrank:

Zo heb ik mn checkboxes:

<input type="checkbox" name="approve[]" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rows['id']; ?>
">

<input type="checkbox" name="remove[]" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rows['id']; ?>
">

================================================

Ik wil natuurlijk dit probleem oplossen hoor, maar kan een van jullie mij wel vertellen waarom ik dit probleem niet heb op een andere host?

En ook nog even een vraagje:

Waarom refreshed hij niet als ik dit doe:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if($resultaat){
echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"0;URL=intro.php\">";
}

mysql_close();
?>
 
Frank -

Frank -

08/11/2007 13:16:00
Quote Anchor link
Doe eens print_r($_POST['approve']; dan krijg je precies te zien wat er nu in deze variabele staat.
 
Roy

Roy

08/11/2007 13:19:00
Quote Anchor link
@pgFrank:

Sorry voor de (nogal domme) vraag, maar waar precies moet ik dat zetten? Bij het resultaat?
 
Martijn B

Martijn B

08/11/2007 13:20:00
Quote Anchor link
Geef dan gelijk alle gegevens even weer die gepost worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
print_r($_POST);
?>

edit:
Onder:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
if ($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == "POST")
{

?>


Want dan weet je zeker dat er iets gepost is. Dan hoeft $_POST trouwens nog niet gevuld te zijn.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
TJVB tvb

TJVB tvb

08/11/2007 13:21:00
Quote Anchor link
@Martijn waarom meteen alle informatie? Te veel informatie kan zorgen dat je iets over het hoofd ziet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if($resultaat){
echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"0;URL=intro.php\">";
}

mysql_close();
?>

Dit stukje code controleert alleen of de laatste query gelukt is aangezien die bij elke query wordt overschreven.
 
Frank -

Frank -

08/11/2007 13:22:00
Quote Anchor link
Direct na de contole of er een formulier is verzonden, ga je de inhoud van de POST-array op het scherm zetten. Dan weet je wat je hebt en kun je eenvoudig gaan debuggen.
 
Roy

Roy

08/11/2007 13:34:00
Quote Anchor link
Dat heb ik gedaan en dan krijg ik direct de volgende melding:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in test/admin/intro.php on line 58

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /test/admin/intro.php on line 64

dit is 56 tm 68:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?
{
  foreach($_POST["approve"] as $approve)
  {

     $sql = "UPDATE gastenboek SET status = '1' WHERE id='$approve'";
     $resultaat=mysql_query($sql) ;
  }


  foreach($_POST["remove"] as $remove)
  {

     $sql = "UPDATE gastenboek SET verwijderd = '1' WHERE id='$remove'";
     mysql_query($sql) ;
  }
}

?>
 
Martijn B

Martijn B

08/11/2007 13:37:00
Quote Anchor link
[Hier staat mijn 1e post in dit topic]
 
Joren de Wit

Joren de Wit

08/11/2007 13:37:00
Quote Anchor link
Zoals gezegd: $_POST['approve'] en $_POST['remove'] zullen geen array's zijn. Als je nou eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<pre>'.print_r($_POST, true).'</pre>';
?>

uitvoert direct na de plaats waar je controleert of er een formulier verstuurd is, kun je zien hoe de gegevens in de $_POST array zitten. Dan kun je dus ook zien of de twee eerder genoemde variabelen wel array's zijn.
 
Roy

Roy

12/11/2007 09:44:00
Quote Anchor link
Sorry jongens, maar het is me toch niet echt duidelijk. Wat moet ik veranderen en waarom?
 
- -

- -

12/11/2007 09:48:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if ($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == "POST") {
   echo '<pre>'.print_r($_POST, true).'</pre>';
}
else {
   // weergeef formulier
}
?>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/11/2007 09:54:00
Quote Anchor link
Hoe ziet de (X)HTML van je formulier er uit?
 
Bart van der veen

bart van der veen

12/11/2007 12:28:00
Quote Anchor link
Roy schreef op 12.11.2007 09:44:
Sorry jongens, maar het is me toch niet echt duidelijk. Wat moet ik veranderen en waarom?


rustig diep ademhalen, denk zen.

we gaan iets veranderen, we willen alleen maar zien of de array ($_post['iets']) die je probeerd te doorlopen (foreach) ook wel daadwerelijk een twee dimensionale array is. Waarschijnlijk is dit mamelijk niet zo en dus kan je foreach loop er niet niet mee....
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.