Error fout line 22

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Remco

Remco

30/05/2007 17:55:00
Quote Anchor link
Dit is de fout die ik krijgt bij me script:

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/remco1/domains/rs.gratishosted.nl/public_html/ipban.php on line 22

En hieronder volgt me script zelf:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
include("config.php");

    if (!@mysql_select_db($dbdb, @mysql_connect($host, $user, $pass)))
    {

        echo "Database connectie mislukt!";
        
        echo "Probeer deze pagina te vernieuwen. Blijft dit probleem bestaan, mail dan naar de webmaster via ";
    }

    
mysql_connect("$host","$user","$pass");
mysql_select_db("$db");

$select="SELECT * FROM ipban";
$query = mysql_query($select);
while ($list = mysql_fetch_object($query)) {
$ips[] = "$list->ip";
}


if( in_array( $_SERVER[REMOTE_ADDR], $ips )){
exit($bannedtext);
};

?>




Wie weet de fout en wilt het script goed maken
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remco
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 08:55:18
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

30/05/2007 18:13:00
Quote Anchor link
Volgens mij zegt ie dat je het verkeerde database type hebt.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

30/05/2007 18:27:00
Quote Anchor link
roderik schreef op 30.05.2007 18:13:
Volgens mij zegt ie dat je het verkeerde database type hebt.


Ik zou eerst héél de error lezen voordat je conclusies trekt.
In dit geval, op het einde, op regel 22, zet je achter de '}' een ;
Die is nergens voor nodig. Een ; gebruik je alleen achter variabelen, echo's, etc. :)
 
Remco

Remco

30/05/2007 18:28:00
Quote Anchor link
Nee een arry is fout
 
Remco

Remco

30/05/2007 18:29:00
Quote Anchor link
Ken je dan even de script goed maken voor me ben meer dan een 1 uur aan het kloten
 
Patrick G

patrick G

30/05/2007 18:34:00
Quote Anchor link
sorry ,eerste post was herhaling, moet je niet eerst een array $ips cre-eren ?
$ips = array() ;
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door patrick G
 
Bart van der veen

bart van der veen

30/05/2007 18:36:00
Quote Anchor link
Remco schreef op 30.05.2007 18:29:
Ken je dan even de script goed maken voor me ben meer dan een 1 uur aan het kloten

we vinden je niet zielig.

$ips is geen array, dat is wat de error zegt, zoek ff op
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
array_push()
?>
 
Remco

Remco

30/05/2007 18:36:00
Quote Anchor link
Ik snap het niet meer hoor :@ kan iemand nouw gewoon het script herscripten zodat de fout er uit is
 
Remco

Remco

30/05/2007 18:38:00
Quote Anchor link
Nu geeft ie dit aan

Warning: Wrong parameter count for array_push() in /home/remco1/domains/rs.gratishosted.nl/public_html/ipban.php on line 2
 
Remco

Remco

30/05/2007 18:46:00
Quote Anchor link
Wie helpt me?
 
Patrick G

patrick G

30/05/2007 18:47:00
Quote Anchor link
ik denk , je haalt * op, en zet het in 1 veld van de array. $ips is namelijk geen multidimensionaal array
 
Remco

Remco

30/05/2007 18:48:00
Quote Anchor link
Wil jij dat in het script doen ik heb bijna geen verstand er van
 
Patrick G

patrick G

30/05/2007 18:50:00
Quote Anchor link
Ik ook niet , begin eerst eens met 1 Select in plaats van alles uit de tabel te halen. Je leert hier meer van dan wanneer ik het voor ga zeggen(als ik dat al kon)
 
Remco

Remco

30/05/2007 18:53:00
Quote Anchor link
Ik kan dat niet :@ wat een slecht hulp ik wil graag dat het script gelijk af is
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

30/05/2007 18:55:00
Quote Anchor link
Remco, bump eens niet zoveel.

--
Zet gewoon voordat je $ips[] gebruikt, $ips = array();
Dan maak je van de variabele $ips automatisch een array. Dus zal hij $ips[] herkennen.

Daarnaast zal je, om alle fouten voor het zeker uit te bannen, die ; toch maar weg moeten halen. :)

Om nog meer gebump te voorkomen (alleen maar in je eigen voordeel - en dan ga ik me toch afvragen waarom ik het doe, waarschijnlijk omdat ik nu eenmaal zo loyaal ben - LOL)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
include("config.php");

    if (!@mysql_select_db($dbdb, @mysql_connect($host, $user, $pass)))
    {

        echo "Database connectie mislukt!";
        
        echo "Probeer deze pagina te vernieuwen. Blijft dit probleem bestaan, mail dan naar de webmaster via ";
    }

    
mysql_connect("$host","$user","$pass");
mysql_select_db("$db");

$ips = array();

$select="SELECT * FROM ipban";
$query = mysql_query($select);
while ($list = mysql_fetch_object($query)) {
$ips[] = "$list->ip";
}


if( in_array( $_SERVER[REMOTE_ADDR], $ips )){
exit($bannedtext);
}

?>
 
Remco

Remco

30/05/2007 19:00:00
Quote Anchor link
Kan jij dat doen ik weet niet eens hoe dat moet
 
Remco

Remco

30/05/2007 19:02:00
Quote Anchor link
ik heb al gedan lama toch bedankrt
 
Remco

Remco

30/05/2007 19:13:00
Quote Anchor link
Error fout line 22
Door

Remco
newbie
14 posts

Error fout line 22 op 30.05.2007 17:55

(bericht gewijzigd op 30.05.2007 17:57 door Remco)

Dit is de fout die ik krijgt bij me script:

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/remco1/domains/rs.gratishosted.nl/public_html/ipban.php on line 22

En hieronder volgt me script zelf:



1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
include("config.php");

    if (!@mysql_select_db($dbdb, @mysql_connect($host, $user, $pass)))
    {

        echo "Database connectie mislukt!";
        
        echo "Probeer deze pagina te vernieuwen. Blijft dit probleem bestaan, mail dan naar de webmaster via ";
    }

    
mysql_connect("$host","$user","$pass");
mysql_select_db("$db");

$select="SELECT * FROM ipban";
$query = mysql_query($select);
while ($list = mysql_fetch_object($query)) {
$ips[] = "$list->ip";
}


if( in_array( $_SERVER[REMOTE_ADDR], $ips )){
exit($bannedtext);
};

?>






Wie weet de fout en wilt het script goed maken

Door

roderik
beginner
62 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 18:13
Volgens mij zegt ie dat je het verkeerde database type hebt.

Door

Djemo
expert


257 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 18:27

roderik schreef op 30.05.2007 18:13 Volgens mij zegt ie dat je het verkeerde database type hebt.



Ik zou eerst héél de error lezen voordat je conclusies trekt.
In dit geval, op het einde, op regel 22, zet je achter de '}' een ;
Die is nergens voor nodig. Een ; gebruik je alleen achter variabelen, echo's, etc. :)

Door

Remco
newbie
14 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 18:28
Nee een arry is fout

Door

Remco
newbie
14 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 18:29
Ken je dan even de script goed maken voor me ben meer dan een 1 uur aan het kloten

Door

patrick
beginner


69 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 18:34

(bericht gewijzigd op 30.05.2007 18:37 door patrick)

sorry ,eerste post was herhaling, moet je niet eerst een array $ips cre-eren ?
$ips = array() ;

Door

bart van der veen
Dyslextisch!


973 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 18:36

Remco schreef op 30.05.2007 18:29 Ken je dan even de script goed maken voor me ben meer dan een 1 uur aan het kloten


we vinden je niet zielig.

$ips is geen array, dat is wat de error zegt, zoek ff op


1
2
3
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
array_push()
?>



Door

Remco
newbie
14 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 18:36
Ik snap het niet meer hoor :@ kan iemand nouw gewoon het script herscripten zodat de fout er uit is

Door

Remco
newbie
14 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 18:38
Nu geeft ie dit aan

Warning: Wrong parameter count for array_push() in /home/remco1/domains/rs.gratishosted.nl/public_html/ipban.php on line 2

Door

Remco
newbie
14 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 18:46
Wie helpt me?

Door

patrick
beginner


69 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 18:47
ik denk , je haalt * op, en zet het in 1 veld van de array. $ips is namelijk geen multidimensionaal array

Door

Remco
newbie
14 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 18:48
Wil jij dat in het script doen ik heb bijna geen verstand er van

Door

patrick
beginner


69 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 18:50
Ik ook niet , begin eerst eens met 1 Select in plaats van alles uit de tabel te halen. Je leert hier meer van dan wanneer ik het voor ga zeggen(als ik dat al kon)

Door

Remco
newbie
14 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 18:53
Ik kan dat niet :@ wat een slecht hulp ik wil graag dat het script gelijk af is

Door

Djemo
expert


257 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 18:55
Remco, bump eens niet zoveel.

--
Zet gewoon voordat je $ips[] gebruikt, $ips = array();
Dan maak je van de variabele $ips automatisch een array. Dus zal hij $ips[] herkennen.

Daarnaast zal je, om alle fouten voor het zeker uit te bannen, die ; toch maar weg moeten halen. :)

Om nog meer gebump te voorkomen (alleen maar in je eigen voordeel - en dan ga ik me toch afvragen waarom ik het doe, waarschijnlijk omdat ik nu eenmaal zo loyaal ben - LOL)



1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
include("config.php");

    if (!@mysql_select_db($dbdb, @mysql_connect($host, $user, $pass)))
    {

        echo "Database connectie mislukt!";
        
        echo "Probeer deze pagina te vernieuwen. Blijft dit probleem bestaan, mail dan naar de webmaster via ";
    }

    
mysql_connect("$host","$user","$pass");
mysql_select_db("$db");

$ips = array();

$select="SELECT * FROM ipban";
$query = mysql_query($select);
while ($list = mysql_fetch_object($query)) {
$ips[] = "$list->ip";
}


if( in_array( $_SERVER[REMOTE_ADDR], $ips )){
exit($bannedtext);
}

?>



Door

Remco
newbie
14 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 19:00
Kan jij dat doen ik weet niet eens hoe dat moet

Door

Remco
newbie
14 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 19:02
ik heb al gedan lama toch bedankrt






Snel reageren

Bericht





nieuw bericht

php hosting | faq | over ons | php tutorials | php scripts | php boeken | php links | php faq | php howto | forum | contact FlexServers
Wat snel webhosting

Laatste PHP tutorials23.05Simpele vragen, Simpele oplos..19.05MySQLi27.04Meer doen met PostgreSQL [2]19.04#2 Simpel Forum compleet in t..16.04OOP voor PHP 4 deel 116.04Siblings & Ancestors..13.04Online php spel beveiligen13.04ActionScript / PHP03.04Ajax/JS03.04Multiple querys die je nodig .. Laatste PHP scripts29.05 Ledenscript28.05 Bezoekers confronteren me..27.05 Meerdere functies in 124.05Standaard Deviatie (STDEV)23.05Bundel Acties22.05[Snippet] Check E-mail22.05Imagemagic20.05Hoofdletters en kleine letter..19.05UBB Creator (JS)18.05INI/TXT reader Laatste PHP boeken07.05php 5 en mysql de basis25.02Computer totaal PHP en MySQL26.01The Zen of CSS Design: Visual..01.01php 5 en mysql de basis29.12HTML en CSS de basis17.11PPK on Javascript11.11Mysql/Php Database Applicatie..08.11PHP5 & MySQL, Leer jezelf pro..27.08PHP 5 in Practice18.06PHP and MySQL for dynamic web.. Laatste forum berichten19:12Contact werkt niet!?19:03Tabellen PHPFusion19:02Error fout line 2219:01message()18:54wat doe ik fout met het uitle..18:50Firebird execute procedure18:48[CheckItUp] Kevichill.nl18:37readdir op alphabet18:37 phpbb18:15Ipb Tabel Niet Ok?18:15curl pagina inlezen18:14mysql_fetch_assoc Laatste reacties14:57Multiple image upl.. (PHP script)14:48PHP lezing beveili.. (PHP nieuws)14:23Ledenscript (PHP script)12:15Ledenscript (PHP script)10:49Bezoekers confront.. (PHP script)09:58Gastenboek zonder .. (PHP script)22:55Gastenboek zonder .. (PHP script)22:21Ledenscript (PHP script)22:15Ledenscript (PHP script) PHP zoeken Zoekterm

Zoeken in
PHP tutorialsPHP scripts

Voting poll Hoeveel euro heb jij over voor een één dag durende PHP conferentie?
Niets
€ 2.50 tot € 5.00
€ 5.00 tot € 7.50
€ 7.50 tot € 10.00
Meer dan € 10.00




Actieve leden
Er zijn 53 gasten en 15 leden actief.
Actieve leden: Jeroen, patrick, Robert_Deiman, mebus, Mr D, Luke Banning, kaboem jongen, Remco, jelle, Chris van Heyningen, manaus, Remco, wes, PHPForce, Niek
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

30/05/2007 19:17:00
Quote Anchor link
Waar ben jij meebezig als ik vragen mag?
 
Remco

Remco

30/05/2007 19:22:00
Quote Anchor link
Sorry was een fout me broertje
 
GaMer B

GaMer B

30/05/2007 20:00:00
Quote Anchor link
Gebruik dan de edit knop...
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.