error kan de probleem niet vinden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mohammed el-faquir

mohammed el-faquir

22/09/2011 22:16:42
Quote Anchor link
hallo allemaal

ik ben bezig met een systeem ik heb hieronder mijn script maar nu heb ik een probleem. hij upload het foto niet die moet worden ge upload ! kan iemand mij helpen dit is de foutmelding die hij geeft :



Warning: move_uploaded_file(/hiphopstar.nl/images/artiestenHydrangeas.jpg) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in /mounted-storage/home143/sub010/sc76946-TKAY/hiphopstar.nl/CMS/artiest_add.php on line 53

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/shared/upload_tmp/phpjEKgHk' to '/hiphopstar.nl/images/artiestenHydrangeas.jpg' in /mounted-storage/home143/sub010/sc76946-TKAY/hiphopstar.nl/CMS/artiest_add.php on line 53
Fout met uploaden plaatje











Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?php
            
                            
if(isset($_POST['artiestupload']))
{



        $filename = $_FILES['foto']['name'];
        $extensie = substr($filename, -3);

        $map = "/hiphopstar.nl/images/artiesten";
        $file = $_FILES['foto'];
                
        $breedte = $_FILES['foto'];
        $max_bytes = 100000000000;
        

        if(strtolower($extensie) != "gif" && strtolower($extensie) != "jpg" && strtolower($extensie) != "jpeg" && strtolower($extensie) != "png")
        {

            echo "Je kan alleen .gif, .jpg .jpeg en .png bestanden uploaden!";
        }


        elseif($_FILES['foto']['size'] > $max_bytes) { echo("Het bestand is groter dan ".$max_bytes." bytes!"); }

        else {

        $length = strlen($filename);
        $name = "pict";
        $name = substr($filename, 0, $length - 4);
        $i = "1";
        $tempname = $name;
        
        $picName    = $_FILES['foto']['name'];
        $naam         = $_POST['naam'];
        $twitter    = $_POST['twitter'];
        $soort        = $_POST['soort'];
            $geplaatst_door    = $_POST['geplaatst_door'];
        $nr = rand(0,99999999999);
        if(file_exists($_FILES['foto']['name']))
        {

            $picName = $nr. $_FILES['foto']['name'];
            if(file_exists($picName))
            {

                $picName = $nr. $_FILES['foto']['name'];
            }        
        }

    // HIERONDER IS LINE 53
    // HIERONDER IS LINE 53 ----------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------    
        move_uploaded_file($_FILES['foto']['tmp_name'], $map.$_FILES['foto']['name']."") or die("Fout met uploaden plaatje");
        mysql_query("INSERT INTO `artiesten` (naam, soort, twitter, foto, map, geplaatst_door) values ('".$naam."', '".$soort."', '".$twitter."', '/hiphopstar.nl/images/artiesten/".$picName."', '".$naam."', '".$geplaatst_door."')");
        echo "Je hebt een nieuwe artiest aan de lijst toegevoegd!";
        }
}

?>





als iemand de antwoord weet hoor ik het graag :D


groetjes,mohammed
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 00:52:33
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

22/09/2011 23:18:08
Quote Anchor link
Foutmelding lijkt me duidelijk genoeg:
No such file or directory --> bestand / map bestaat niet.

Ik vermoed dat er nog een / achter artiesten moet komen in $map (regel 10).
 
Mohammed el-faquir

mohammed el-faquir

23/09/2011 00:31:18
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 22/09/2011 23:18:08:
Foutmelding lijkt me duidelijk genoeg:
No such file or directory --> bestand / map bestaat niet.

Ik vermoed dat er nog een / achter artiesten moet komen in $map (regel 10).


ja man dankje wel ! ../images/artiesten/ was het hartstikke bedankt !
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.