Error: mysql_fetch_assoc()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

The Ultimate

The Ultimate

03/12/2010 12:39:25
Quote Anchor link
Beste php'ers,

Onderstaande functie heb ik gemaakt om gebruikers uit een nieuwsbrief te halen. Wanneer ik een gebruiker die in de database staat opgenomen (dus: active=1) uitschrijf dan wordt de gebruiker in de database uitgeschreven (dus: active=0) maar krijg ik wel de volgende error:

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in I:\UsbWebserver\Root\modernCMS\admin\class\cms_class.php on line 274

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
    function delete_subscriber($email) {
        $email = mysql_real_escape_string($email);
        // Controleer of de gebruiker bestaat
        $sql = "SELECT * FROM cms_subscribers WHERE email = '$email'";
        $res = mysql_query($sql);
        if(mysql_num_rows($res) == 0){
            echo '<p>Helaas, het door u ingevulde e-mailadres werd niet gevonden.</p>';
        }
else {
            while($row = mysql_fetch_assoc($res)) {
                if($row['active'] == '1') {
                    $sql = "UPDATE cms_subscribers SET active='0' WHERE email='$email'";
                    $res = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
                    echo '<p>U bent uitgeschreven voor onze nieuwsbrief.</p>';
                }
else {
                    echo '<p>Het door u opgegeven e-mailadres was reeds uitgeschreven voor onze nieuwsbrief.</p>';
                }
            }            
        }
    }

?>


Wie weet hoe dit komt? Krijg het niet opgelost.
Gewijzigd op 03/12/2010 12:40:44 door The Ultimate
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 16:32:14
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/12/2010 12:41:41
Quote Anchor link
Ik mis fatsoenlijke foutafhandeling.
 
Gerhard l

gerhard l

03/12/2010 12:41:41
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sql
= "SELECT * FROM cms_subscribers WHERE email = '".$email."'";
?>
 
The Ultimate

The Ultimate

03/12/2010 12:44:45
Quote Anchor link
@Aar: Hoezo?

@Gerhard: Maakt geen verschil.
 
Gerhard l

gerhard l

03/12/2010 12:48:20
Quote Anchor link
The Ultimate op 03/12/2010 12:44:45:
@Aar: Hoezo?

@Gerhard: Maakt geen verschil.


foutafhandeling moet je altijd maken om te kijken waar het fout gaat, en weetje wat je moet aanpassen

dat van mij maakt wel verschil anders pakt ie de variable niet.

en je moet andere variablen kiezen bij de volgende query denk ik
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/12/2010 12:52:03
Quote Anchor link
Je controleer niet eens of de query's gelukt zijn. In dat geval moet je mysql_error() echoén, en dan uiteraard zonder die die().

Want als jij iemand betrapt op iets wat diegene fout doet, moet hij/zij dan ook dood?
Die() is gewoon een functie vaak te pas en te onpas worden gebruikt.
 
The Ultimate

The Ultimate

03/12/2010 12:53:26
Quote Anchor link
@Gerhard:
Ja, ik snap wel wat een foutafhandeling inhoud, maar ik heb toch duidelijk een errormelding in regel 274 gekregen? Die laat ik jullie nota bene zien. Is error_reporting(E_ALL); bovenaan niet voldoende dan?

En wat betreft die variabele: die pakt hij wel want de functie werkt gewoon prima, de database wordt telkens netjes geupdate. Alleen blijf ik die error houden.

Toevoeging op 03/12/2010 12:56:08:

@Aar:
Dit beter?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
    function delete_subscriber($email) {
        $email = mysql_real_escape_string($email);
        // Controleer of de gebruiker bestaat
        $sql = "SELECT * FROM cms_subscribers WHERE email = '$email'";
        $res = mysql_query($sql) or print(mysql_error());
        if(mysql_num_rows($res) == 0) {
            echo '<p>Helaas, het door u ingevulde e-mailadres werd niet gevonden.</p>';
        }
else {
            while($row = mysql_fetch_assoc($res)) {
                if($row['active'] == 1) {
                    $sql = "UPDATE cms_subscribers SET active='0' WHERE email='$email'";
                    $res = mysql_query($sql) or print(mysql_error());
                    echo '<p>U bent uitgeschreven voor onze nieuwsbrief.</p>';
                }
else {
                    echo '<p>Het door u opgegeven e-mailadres was reeds uitgeschreven voor onze nieuwsbrief.</p>';
                }
            }            
        }
    }

?>

Krijg nog steeds dezelfde error. Iemand die kan helpen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/12/2010 13:05:24
Quote Anchor link
Nee, ook dit is fout.

Even op opzetje hoe het wel moet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$sql
= "UPDATE cms_subscribers SET active='0' WHERE email='".mysql_real_escape_string($email)."'";
$res = mysql_query($sql);

if($res) {
      // het is gelukt. Echo een bevestiging naar de gebruiker, voer de volgende acties uit...
} else {
      echo "Er is een fout opgetreden: ".mysql_error().
}

?>

Gewijzigd op 03/12/2010 13:07:04 door - Ariën -
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

03/12/2010 13:06:36
Quote Anchor link
Heb je een mysql-error gekregen? Nee, een php-errormelding. Je query levert geen geldige resource op. Je query klopt niet. Wat klopt er niet? Dat zie je zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
// was : $res = mysql_query($sql) or print(mysql_error());
$res = mysql_query($sql);
if ($error = mysql_error()) {
  echo "Probleem bij query '$sql'<br>$error";
} else {
// de rest van je code
}


edit: sloom! wat ben ik toch sloom! :)
@Aar: ik heb de neiging om te testen met is_resource($res), vind je dat overdreven?
Gewijzigd op 03/12/2010 13:07:45 door Bas Cost Budde
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/12/2010 13:13:45
Quote Anchor link
Wat jij wilt, ik gebruik het nooit. Zal wel komen omdat het overdreven is.
 
The Ultimate

The Ultimate

03/12/2010 13:50:14
Quote Anchor link
Inmiddels het script aangepast naar aanwijzing van Aar (Aar bedankt voor de uitleg):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
    function delete_subscriber($email) {
        // Controleer of de gebruiker bestaat
        $sql = "SELECT * FROM cms_subscribers WHERE email = '".mysql_real_escape_string($email)."'";
        $res = mysql_query($sql);
        if(mysql_num_rows($res) == 0) {
            echo '<p>Helaas, het door u ingevulde e-mailadres werd niet gevonden.</p>';
        }
else {
            while($row = mysql_fetch_assoc($res)) {
                if($row['active'] == 1) {
                    $sql = "UPDATE cms_subscribers SET active='0' WHERE email='".mysql_real_escape_string($email)."'";
                    $res = mysql_query($sql);
                    if($res) {
                          // het is gelukt. Echo een bevestiging naar de gebruiker, voer de volgende acties uit...
                        echo '<p>U bent uitgeschreven voor onze nieuwsbrief.</p>';
                    }
else {
                          echo "Er is een fout opgetreden: ".mysql_error();
                    }
                }
else {
                    echo '<p>Het door u opgegeven e-mailadres was reeds uitgeschreven voor onze nieuwsbrief.</p>';
                }
            }            
        }
    }


?>

Echter, de error blijf ik krijgen. Wie o Wie weet wat ik fout doe?
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

03/12/2010 13:51:33
Quote Anchor link
Je doet nog altijd niet aan fout*afhandeling*.

1) query uitvoeren
2) kijken of er een resultaat is
3) iets met het resultaat doen

Jij mist stap 2.
Gewijzigd op 03/12/2010 13:52:04 door Bas Cost Budde
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/12/2010 13:54:50
Quote Anchor link
En je past mijn code maar op 1 plek toe i.p.v. op alle mysql-query's
 
The Ultimate

The Ultimate

03/12/2010 13:58:50
Quote Anchor link
Zo beter?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
    function delete_subscriber($email) {
        // Controleer of de gebruiker bestaat
        $sql = "SELECT * FROM cms_subscribers WHERE email = '".mysql_real_escape_string($email)."'";
        $res = mysql_query($sql);
        if(!$res){
            echo '<p>Er is een fout opgetreden tijdens het uitvoeren van een query in de functie delete_subscriber.</p>';
        }

        if(mysql_num_rows($res) == 0) {
            echo '<p>Helaas, het door u ingevulde e-mailadres werd niet gevonden.</p>';
        }
else {
            while($row = mysql_fetch_assoc($res)) {
                if($row['active'] == 1) {
                    $sql = "UPDATE cms_subscribers SET active='0' WHERE email='".mysql_real_escape_string($email)."'";
                    $res = mysql_query($sql);
                    if($res) {
                          // het is gelukt. Echo een bevestiging naar de gebruiker, voer de volgende acties uit...
                        echo '<p>U bent uitgeschreven voor onze nieuwsbrief.</p>';
                    }
else {
                          echo "Er is een fout opgetreden: ".mysql_error();
                    }
                }
else {
                    echo '<p>Het door u opgegeven e-mailadres was reeds uitgeschreven voor onze nieuwsbrief.</p>';
                }
            }            
        }
    }

?>

Hebben jullie ook enig idee waardoor de error wordt veroorzaakt of gaan we het vandaag alleen nog maar over mijn foutafhandeling hebben?
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

03/12/2010 13:59:16
Quote Anchor link
Ik laat het aan jou.
 
Gerhard l

gerhard l

03/12/2010 14:10:50
Quote Anchor link
ik zou eens verschillende variablen proberen? jeweetmaarnooit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
    function delete_subscriber($email) {
        // Controleer of de gebruiker bestaat
        $sql = "SELECT * FROM cms_subscribers WHERE email = '".mysql_real_escape_string($email)."'";
        $res = mysql_query($sql);
        if(!$res){
            echo '<p>Er is een fout opgetreden tijdens het uitvoeren van een query in de functie delete_subscriber.</p>';
        }

        if(mysql_num_rows($res) == 0) {
            echo '<p>Helaas, het door u ingevulde e-mailadres werd niet gevonden.</p>';
        }
else {
            while($row = mysql_fetch_assoc($res)) {
                if($row['active'] == 1) {
                    $sqlupdate = "UPDATE cms_subscribers SET active='0' WHERE email='".mysql_real_escape_string($email)."'";
                    $resupdate = mysql_query($sqlupdate);
                    if($resupdate) {
                          // het is gelukt. Echo een bevestiging naar de gebruiker, voer de volgende acties uit...
                        echo '<p>U bent uitgeschreven voor onze nieuwsbrief.</p>';
                    }
else {
                          echo "Er is een fout opgetreden: ".mysql_error();
                    }
                }
else {
                    echo '<p>Het door u opgegeven e-mailadres was reeds uitgeschreven voor onze nieuwsbrief.</p>';
                }
            }            
        }
    }

?>
 
The Ultimate

The Ultimate

03/12/2010 14:19:06
Quote Anchor link
@gerhard:
Geweldig, dat schijnt te werken zonder error. Bedankt!

Maar wat heb je nu precies veranderd dan?
 
Gerhard l

gerhard l

03/12/2010 14:20:24
Quote Anchor link
dat heb ik je aan het begin ook gezegt, boven aan doe je een $sql query en die voer je uit met $res, en even later gebruik je dezelfde variabelen doodleuk weer, dus heb ik de volgende veranderd in $sqlupdate en $resupdate .. ;)
 
The Ultimate

The Ultimate

03/12/2010 14:23:39
Quote Anchor link
Yup, nu zie ik het inderdaad staan. Goed gedaan! Maar waarom ik nu niet dezelfde vars kan gebruiken snap ik niet... Maar ja, het werkt. Nogmaals mijn dank!
 
- SanThe -

- SanThe -

03/12/2010 14:27:17
Quote Anchor link
Jouw error wordt veroorzaakt door een mislukte query. Door nette en volledige foutafhandeling krijg je een andere, duidelijkere, error te zien waardoor het probleem sneller is te traceren.

while($row = mysql_fetch_assoc($res)) {
Dit kan prima werken, behalve, zoals jij nu doet. In die while()-loop verander jij de waarde van $res. Dat gaat zeker fout.


Edit: Zoals wel vaker, beetje laat.
Gewijzigd op 03/12/2010 14:28:34 door - SanThe -
 
The Ultimate

The Ultimate

03/12/2010 14:31:12
Quote Anchor link
@SanThe:
Dank je voor de uitleg. Ik zie nu ineens ook de fout. Stom, stom, stom.

Wel vreemd dat ik de foutafhandeling heb aangepast maar desondanks dezelfde foutmelding bleef krijgen. Heb je toevallig nog een tip om dergelijke fouten beter weer te kunnen geven?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.