Error naar terug klikken pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Patrick cos

patrick cos

05/06/2013 12:08:09
Quote Anchor link
Ik heb een probleem met een zoek-functie.

Zodra ik een zoekwoord ingevuld heb en iets aanklik en vervolgens weer op terug klik geeft mijn brouwser de volgende melding:

"
Document verlopen
Dit document is niet meer beschikbaar.
"

Enig idee hoe ik dit kan oplossen?

Ik heb het al met sessies geprobeerd, zoals in ook in de code te zien is
Ook heb ik geprobeerd met cookies te werken, maar dit hielp ook niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
    $huidige_naam = session_name();

    session_name($zoek);



Onderstaand mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
<?
    include("start.php");


    
$zoek = $_POST['zoek'];    

$aValid = array('-', '_', ' ');         
if (ctype_alnum(str_replace($aValid, '', $zoek))){


    $huidige_naam = session_name();

    session_name($zoek);


    $zoekquery =
        "SELECT
           od_id,
           od_naam,
           od_prijs
         FROM
           onderdelen
         WHERE
            (LOWER(od_naam) LIKE '%"
. mysql_real_escape_string ($zoek) . "%')
            AND
            od_removed = 'N' AND
            od_show = 'Y'
         ORDER BY
            od_id
         DESC
        "
;

  $zoekresult = mysql_query($zoekquery)or die(mysql_error());
  $aantal_klanten = mysql_num_rows($zoekresult);

  $zoekresult = mysql_query($zoekquery)or die(mysql_error());
    
  while ($row=mysql_fetch_array($zoekresult)) {
      $od_id_menu = $row["od_id"];
    $od_naam_menu = $row["od_naam"];
    $od_prijs_menu = $row["od_prijs"];


    $inhoud .= "<br><a href=\"onderdelen/$od_id_menu\"";

    if ($od_id==$id) {
        $inhoud .= " style=\"color: #000000;\"";
    }


    $inhoud .= " >$od_naam_menu</a>\n";
    $euro_teken .= " &euro;</a><br>\n";
    $inhoud1 .= " $od_prijs_menu</a><br>\n";
    
    
  }
}
else {
        $test = "<p><font color=\"#FF0000\">Ongeldige invoer $zoek, gebruik geen symbolen.\n</font></p>";
    }


        
        
        $content .= "<table style=\"width:100%; border-width:0px;\" cellspacing=\"5\" cellpadding=\"5\" summary=\"Zoek functie\">
            <tr><td>
\n\n<table class=\"aanbiedingen\" style=\"width:100%\" summary=\"test\">\n\n
    <tr valign=\"top\" class=\"aanbiedingen\">\n
    <th colspan=\"4\" class=\"aanbiedingen\">&nbsp;&nbsp;</th></tr>\n\n"
;
        
        $content .= "<tr style=\"vertical-align:middle;\" class=\"zoeken\">\n";
        $content .= "
    <h3>Producten zoeken</h3>
  
      <form name=\"subquery\" id=\"subquery\" action=\"zoekennn\" method=\"post\">
          <input name=\"zoek\" type=\"text\" id=\"zoek\" value=\"$zoek\" style=\"width:150px;\" />
          <input type=\"submit\" title=\"Zoek\" value=\"Zoek\" />
      </form><br><br><br>
        "
;
    
        $content .= "\n\n\n<td class=\"aanbiedingen\"><a $inhoud </a></td>\n";
        $content .= "<td style=\"width:15px;text-align:right;\" class=\"aanbiedingen\">$euro_teken </td>\n";
        $content .= "<td style=\"width:40px;text-align:right;\" class=\"aanbiedingen\">$inhoud1 </td>\n";
        $content .= "</tr>\n";


    $content .= "</table>\n";
    $content .= "</td></tr></table>\n";

$content = "
        $content
        $test
"
;
    

include("page.php");
?>
Gewijzigd op 05/06/2013 12:08:37 door Patrick cos
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 04:06:51
 
- SanThe -

- SanThe -

05/06/2013 15:08:22
Quote Anchor link
Patrick cos op 05/06/2013 12:08:09:
Document verlopen
Dit document is niet meer beschikbaar.


Dat komt doordat je op de vorige pagina een formulier hebt verstuurd.
Dit is standaard browser gedrag.
 
Patrick cos

patrick cos

05/06/2013 15:36:53
Quote Anchor link
Is hier niets aan te doen?

Ik hou het probleem ook al ik op dezelfde pagina blijf, maar een andere zoekwoord invul en dan op terug klik.
Gewijzigd op 07/06/2013 11:39:38 door patrick cos
 
Patrick cos

patrick cos

07/06/2013 11:40:29
Quote Anchor link
Veel websites hebben hier namelijk geen last van, dus er zou toch wel een oplossing moeten zijn?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.