Error paypal betaling !!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Simone Joosten

Simone Joosten

07/02/2014 13:16:40
Quote Anchor link
error paypal betaling ?

ik krijg deze error zodra ik met paypal wil betalen op mijn website :

Er heeft een fout opgetreden: Security header is not valid

Ik heb wel de gebruikersnaam, wachtwoord en handtekening ingevoerd van de api

Waar kan het nog meer aanliggen ? iemand enig idee ?

Kan het zijn dat ik onderstaande code iets moet aanpassen, want de gevens zoals wachtwoord, handtekening en emailadres zijn ingevoerd in het admin paneel.

Ik heb wel een code die heet paypal_config.php zie hieronder :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
if(PAYPAL_TEST == 1) {
    $mode = 'sandbox';
}
else {
    $mode = 'live';  
}

$PayPalMode             = $mode; // sandbox or live
$PayPalApiUsername         = PAYPAL_EMAIL; //PayPal API Username
$PayPalApiPassword         = PAYPAL_PASSWORD; //Paypal API password
$PayPalApiSignature     = PAYPAL_SIGNATURE; //Paypal API Signature
$PayPalCurrencyCode     = 'EUR'; //Paypal Currency Code
$PayPalReturnURL         = fURL::getDomain() . INSTALL_LOCATION . '/payment_completed.php?provider=paypal'; //Point to process.php page
$PayPalCancelURL         = fURL::getDomain() . INSTALL_LOCATION; //Cancel URL if user clicks cancel
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 23:21:24
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2014 13:27:00
Quote Anchor link
Als ik dit lees: https://support.bigcommerce.com/questions/1150/What+does+%22Security+Header+is+Not+Valid+10002%22+for+PayPal+mean%3F

Het lijkt erop dat je inlog-gegevens niet kloppen. Even double-checken anders.
Gewijzigd op 07/02/2014 13:27:48 door - Ariën -
 
Simone Joosten

Simone Joosten

07/02/2014 13:30:09
Quote Anchor link
hoi, dat had ik ook gevonden, ik heb het ook opnieuw ingevoerd via het kladblok systeem wat ze aanraden
maar toch werkt het nog niet, ik weet alleen niet waar ik kan zien of ik sandbox of live mode aan heb staan.

In mijn admin paneel staat de test mode in iedergeval op nee.

Enig idee of het nog ergens anders aan kan staan ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2014 13:35:08
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if(PAYPAL_TEST == 1) {
    $mode = 'sandbox';
} else {
    $mode = 'live';  
}

Wat houdt je tegen om PAYPAL_TEST eens te echo'en? Dan weet je of de mode op sandbox staat, of op live.
De laatste moet hij staan,a ls je de site ook live hebt staan voor bezoekers.
 
Simone Joosten

Simone Joosten

07/02/2014 13:40:44
Quote Anchor link
uh echo'en? geen idee wat je bedoeld, ik heb hem wel een keer op 0 gezet maar toen gebeurde er niks :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2014 13:44:35
Quote Anchor link
Kom op nou, je weet toch inmiddels wel hoe de basis van PHP werkt? ;-)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "status is:".$mode;
?>

Dit even uitvoeren aan het eind van je config ofzo, en je ziet hoe het ingesteld is.
Gewijzigd op 07/02/2014 13:45:06 door - Ariën -
 
Simone Joosten

Simone Joosten

07/02/2014 14:35:41
Quote Anchor link
status is:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/simonex116/domains/1-product.nl/public_html/inc/config.php:72) in /home/simonex116/domains/1-product.nl/public_html/index.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/simonex116/domains/1-product.nl/public_html/inc/config.php:72) in /home/simonex116/domains/1-product.nl/public_html/inc/flourish/fURL.php on line 188
http://1-product.nl/order.php

Dit is wat ik tezien krijg als ik jou stukje code plaats onderaan config.php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2014 14:43:22
Quote Anchor link
In ieder geval dus plaatsen NA je session_start().
 
Simone Joosten

Simone Joosten

07/02/2014 14:47:50
Quote Anchor link
uh in mijn config.php staat geen session_start :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2014 14:49:33
Quote Anchor link
'index.php on line 10' als je de error leest. Kwestie van logisch kijken.
Gewijzigd op 07/02/2014 14:49:51 door - Ariën -
 
Simone Joosten

Simone Joosten

07/02/2014 14:50:50
Quote Anchor link
Ja maar dat zag ik niet toen ik dit erin stopte , maar ik zal het weghalen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2014 14:53:08
Quote Anchor link
Niet vervelend bedoeld, maar als ik al op die error zoek op Google of hier op PHPhulp, kom ik al een hoop oplossingen tegen. Misschien loont het om zelf ook eens eerst te zoeken en dan pas te vragen.
 
Simone Joosten

Simone Joosten

07/02/2014 14:54:36
Quote Anchor link
DAt heb ik gedaan, en alles aangepast wat ik gevonden heb.
en toch blijft hij dit probleem geven. Ik vraag pas op het forum als de google oplossingen niet helpen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2014 14:56:36
Quote Anchor link
Ik geloof je, maar werkt het nu wel nu je het NA je session_start() hebt geplaatst?
In de error kan je opmaken dat de output die je op het scherm zal zien op inc/config.php lijn 73 staat. En dat dit conflicteert met index.php lijn 10.

Zie je nu in welke modus je script draait, door $PayPalMode of $mode te echo'en?
Gewijzigd op 07/02/2014 14:57:56 door - Ariën -
 
Simone Joosten

Simone Joosten

07/02/2014 15:01:06
Quote Anchor link
Dat is juit het grappige, de config gaat niet verder dan lijn 70 :(
En nee je ziet dan status : ............ en dan helemaal niks
 
- SanThe -

- SanThe -

07/02/2014 15:05:00
Quote Anchor link
Simone Joosten op 07/02/2014 15:01:06:
Dat is juit het grappige, de config gaat niet verder dan lijn 70 :(


Dan staat daar vast nog whitespace achter.
Dus een enter en/of spaties e.d.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2014 15:06:40
Quote Anchor link
Geen idee hoe je script in elkaar steekt en waar PAYPAL_TEST vandaan komt, maar doe dit eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$PayPalMode             = "live"; // sandbox or live

i.p.v. regel 7. Dan staat het hele script op live.

Onbegrijpelijk waarom het zo dubbel op is? Eerst een 'constante' die een vergelijking doet, en dan nog een variabele overschrijven.
Gewijzigd op 07/02/2014 15:08:04 door - Ariën -
 
Simone Joosten

Simone Joosten

07/02/2014 15:10:23
Quote Anchor link
Nee dan blijft hij dezelfde error geven als ik hem vervang voor
$PayPalMode = "live"; // sandbox or live
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2014 15:12:02
Quote Anchor link
Dan zijn de gegevens gewoon fout, als ik andere topics mag geloven.

Of: PAYPAL_EMAIL, PAYPAL_PASSWORDen PAYPAL_SIGNATURE, hebben geen waarde. Ik vraag me af waar die dan worden opgeslagen als je die in de Adminpanel invult?
Gewijzigd op 07/02/2014 15:15:29 door - Ariën -
 
Simone Joosten

Simone Joosten

07/02/2014 15:14:33
Quote Anchor link
Heb jij skype ? want dan kan ik je laten zien dat het allemaal juist is
ik kan ze helaas niet hier neer zetten
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2014 15:16:35
Quote Anchor link
Alleen voor Privé-doeleinden heb ik Skype, en help verder uitsluitend via het forum.

Anyway, ik vraag me af waar PAYPAL_EMAIL, PAYPAL_PASSWORD en PAYPAL_SIGNATURE, worden opgeslagen, als je die in de Adminpanel invult?

Geen idee welke editor je gebruikt, maar met een goede editor kan je gewoon op bijv. PAYPAL_EMAIL zoeken binnen je gehele source.
Gewijzigd op 07/02/2014 15:18:01 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.