Error: safe mode restriction in effect?????

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

08/03/2004 14:42:00
Quote Anchor link
Weet iemand wat dit inhoud en hoe dit op te lossen is?????
Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 13:14:57
 
Peanuts

peanuts

11/03/2004 23:59:00
Quote Anchor link
in je php.ini kan je safe_mode aan en uitzetten.. deze modus heeft een aantal restricities dit is de melding daarvan ......

kijk hier voor meer info

http://nl3.php.net/features.safe-mode
 
B a s
Beheerder

B a s

12/03/2004 01:32:00
Quote Anchor link
wat voor foutmelding krijg je precies?? :) maak je iets aan met een php bestand en probeer je het vervolgens te wijzigen met een ander bestand??
 
Eris -

Eris -

12/03/2004 08:02:00
Quote Anchor link
Quote:
in je php.ini kan je safe_mode aan en uitzetten.. deze modus heeft een aantal restricities dit is de melding daarvan ......

kijk hier voor meer info

http://nl3.php.net/features.safe-mode


Hellaas gaat dit niet als je website wordt gehost bij een "echte" webhost.

Meestal ligt er een fout in je scripts:
copy();
system();
exec();
enz....

Mag je niet meer gebruiken.

Puur voor de veiligheid van de server.
 
PHP erik

PHP erik

12/03/2004 20:11:00
Quote Anchor link
je moet gewoon de 'echte webhost' een pets in zn bek geven en zeggen dat ie niet in zn broek moet schijten als safemode uit staat
 
Eris -

Eris -

12/03/2004 22:28:00
Quote Anchor link
Ben ik het niet mee eens.

Als jij een server hebt met pak en 100 klanten.
1 van je klaten maakt een php scriptje dat de hele database structuur open legt. Alle passworden bereikbaar maakt en een virrus laat starten.

Dan zet je echt Safemode aan.
 
Rick

Rick

13/03/2004 20:21:00
Quote Anchor link
bij een goede server die online staat en dus blootgesteld staat aan evil h4x0rz moet safemode gewoon aan.
voor een testserver of een server waar je alleen lokaal bij kan is het meestal niet nodig maar een server die op het internet zit hoort alle mogelijke beveiliging te hebben.

ik heb net nog een server gehackt die door een paar fouten ook volledig openstond.
fouten er direct maar uit gehaald en mail gestuurd naar de admin.

op de desbetreffende server stond safemode overigens wel aan.
hoe veilig de server ook is, hij is nooit bestand tegen slechte code
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.