Error sentmail in submap!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kees Mulder

Kees Mulder

24/04/2013 15:48:09
Quote Anchor link
Ik heb een formulier in een submap staan http://www.website.nl/informatie/aanmelden.php

Dit is een formulier met een sentmail. Alleen krijg ik de volgende error:

Not found your email in our database Notice: Undefined variable: sentmail in D:\www\website.nl\www\informatie\aanmelden.php on line 232 Cannot send Confirmation link to your e-mail address

Als ik het wel gewoon op de website zet dus www.website.nl/aanmelden.php dan werkt het wel!? Waar doe ik iets fout?!
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 09:58:02
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

24/04/2013 15:49:43
Quote Anchor link
laat eens wat relevante code zien.
 
Kees Mulder

Kees Mulder

24/04/2013 15:51:25
Quote Anchor link
Error komt op dit stukje:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
    if($sentmail){
    echo 'U heeft een e-mail ontvangen';
        }
        
    else {
        echo "Cannot send Confirmation link to your e-mail address $email";
        }
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

24/04/2013 15:52:15
Quote Anchor link
Ok, dan bestaat de variabele $sentmail niet.
 
Kees Mulder

Kees Mulder

24/04/2013 15:55:17
Quote Anchor link
Dit staat er gewoon boven:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$sentmail = mail($to, $subject, $message, $headers);
    
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

24/04/2013 16:22:38
Quote Anchor link
Mmm, dan zou je geen melding moeten krijgen dat hij Undefined is. Laat je hele script eens zien.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.