error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

15/06/2008 20:04:00
Quote Anchor link
als ik op phphulp surf krijg ik steeds deze error
Afbeelding
hoe kan dit(IE)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 07:44:32
 
Jeffrey H

Jeffrey H

15/06/2008 21:11:00
Quote Anchor link
Wat wil je met Internet Explorer.
Probeer Firefox:
http://www.mozilla-europe.org/nl/products/firefox/
Edit:

Heb in PHPHulp source gekeken:
in: http://www.phphulp.nl/cfgs/stm31.js
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
if(nIE4||nNN4)onerror=function(m,u,l){
if(!confirm("Java Script Error\n"+"\nDescription:"+m+"\nSource:"+u+"\nLine:"+l+"\n\nSee more details?"))
onerror=null;
}

Gebruik je IE4?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeffrey H
 

16/06/2008 15:34:00
Quote Anchor link
nee, 7.0.5730.13
 
Storeman storeman

storeman storeman

16/06/2008 15:57:00
Quote Anchor link
Laatste 2 dagen ook last van die error, daarvoor nooit problemen. Dus er is óf iets gewijzigd aan PHPhulp, of er is een IE update uitgekomen die dit probleem blootlegt.

Daarnaast, firefox of IE, zou beide moeten werken, zeker gezien het marktaandeel van IE (laat de marktwerking (uiteindelijk!) zijn werk doen!).

Versie: 7.0.5730.13
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door storeman storeman
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

16/06/2008 15:59:00
Quote Anchor link
in IE 6.0, 5.5 en 5.01 krijg ik deze error ook.

maar in IE 7.0.5730.13 krijg ik hem niet...
 
B a s
Beheerder

B a s

16/06/2008 16:10:00
Quote Anchor link
Krijg je hem nu nog?
 
Storeman storeman

storeman storeman

16/06/2008 16:31:00
Quote Anchor link
lijkt verholpen te zijn..


hmm, bij nader inzien valt het toch weer tegen, kreeg hem net nog een keer. Ik zal er maar even geen definitieve uitspraak over doen. Ik heb niet precies door wanneer de fout tevoorschijn komt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door storeman storeman
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

16/06/2008 17:56:00
Quote Anchor link
in IE 6 krijg ik hem nog steeds..

Niet dat ik IE gebruik, Opera en Firefox houden zich stil. Firebug geeft ook geen foutmelding.
 

17/06/2008 16:04:00
Quote Anchor link
storeman schreef op 16.06.2008 16:31:
Ik heb niet precies door wanneer de fout tevoorschijn komt.


ik ook, komt zomaar ergens tevoorschijn
 
--

--

17/06/2008 16:11:00
Quote Anchor link
allemaal Ziggo zeker..
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

17/06/2008 16:12:00
Quote Anchor link
nope
 

17/06/2008 16:32:00
Quote Anchor link
Evert schreef op 17.06.2008 16:11:
allemaal Ziggo zeker..

Dat is onzin, want het ligt aan javascript, niet aan de verbinding...
 
B a s
Beheerder

B a s

17/06/2008 16:37:00
Quote Anchor link
Geen idee dan, heb alles geprobeerd maar krijg de error niet :?

Boeit eigenlijk ook niet meer, want om 19:00 allemaal FireFox 3 downloaden :)
 
--

--

17/06/2008 16:39:00
Quote Anchor link
@bas
Zo is het.

@Karl, dat was niet serieus bedoelt..
 
Storeman storeman

storeman storeman

17/06/2008 16:54:00
Quote Anchor link
Quote:
allemaal Ziggo zeker..


Quote:
Karl, dat was niet serieus bedoelt..


Gelukkig, ik vroeg me al af onder welke steen jij vandaan kwam ;).

Vandaag ben ik de fout nog niet tegengekomen...

Ik had ook vaag het vermoeden dat het aan een advertentie van google lag (onmouseover), maar ik weet niet of dat daadwerkelijk kan.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door storeman storeman
 
Wouter K

Wouter K

17/06/2008 16:56:00
Quote Anchor link
Ja dat had ik vroeger ook ;)

Nu met FF nooit meer :)
 
Aron K

Aron K

17/06/2008 17:06:00
Quote Anchor link
wouter schreef op 17.06.2008 16:56:
Ja dat had ik vroeger ook ;)

Nu met FF nooit meer :)


Vanaf vandaag is dat probleem dus verholpen...Firefox 3 zal de wereld een stukje beter maken.
 
B a s
Beheerder

B a s

17/06/2008 17:12:00
Quote Anchor link
Closed
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.