ERROR

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »
Eric osman

eric osman

15/02/2009 16:40:00
Quote Anchor link
hallo,

ik krijg bij het instaleeren van het clipbucket script deze error


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, admin@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


hoe kan dit (ik gebruik wampserver)


mvg,ericosman
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 00:55:31
 
- SanThe -

- SanThe -

15/02/2009 16:42:00
Quote Anchor link
Geen idee. Zie de logfiles van Apache.
 
Eric osman

eric osman

15/02/2009 16:47:00
Quote Anchor link
hier kunt u alle files downloaden :

http://rapidshare.com/files/198416644/apache.rar.html
 
- SanThe -

- SanThe -

15/02/2009 16:52:00
Quote Anchor link
Helaas, daar begin ik niet aan.
 
GaMer B

GaMer B

15/02/2009 16:52:00
Quote Anchor link
Het heeft niet direct iets te maken met je script, maar met je server. Kijk in de logfiles van je Apache programma.
 
Eric osman

eric osman

15/02/2009 16:55:00
Quote Anchor link
@GaMer13

die heb ik geupload ;)

maar ik snap ze niet


mvg,ericosman
 
GaMer B

GaMer B

15/02/2009 16:56:00
Quote Anchor link
En wat wordt er dan aangegeven in die logfile?
 
Eric osman

eric osman

15/02/2009 17:00:00
Quote Anchor link
http://rapidshare.com/files/198416644/apache.rar.html


a.u.b want er zijn er drie bestanden zijn er :

error
httpd
access


mvg,ericosman
 
- SanThe -

- SanThe -

15/02/2009 17:03:00
Quote Anchor link
Wat denk je zelf van de error-log. Plaats de paar regels waar de fout wordt aangegeven.
 
Eric osman

eric osman

15/02/2009 17:05:00
Quote Anchor link
[Sun Feb 15 16:36:24 2009] [alert] [client 127.0.0.1] C:/wamp/www/film/.htaccess: Invalid command 'RewriteEngine', perhaps misspelled or defined by a module not included in the server configuration


dat denk ik ;)
 
GaMer B

GaMer B

15/02/2009 17:07:00
Quote Anchor link
Volgens mij gebruik je een htaccess, die willen wel eens vaker een 500 server foutmelding veroorzaken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[Sun Feb 15 16:36:24 2009] [alert] [client 127.0.0.1] C:/wamp/www/film/.htaccess: Invalid command 'RewriteEngine', perhaps misspelled or defined by a module not included in the server configuration
 
- SanThe -

- SanThe -

15/02/2009 17:07:00
Quote Anchor link
Dat is duidelijk. Het command 'RewriteEngine' is blijkbaar niet goed.
 
Eric osman

eric osman

15/02/2009 17:11:00
Quote Anchor link
en hoe krijg ik die goed?

sorry maar ik ben een noob :$
 
GaMer B

GaMer B

15/02/2009 17:21:00
Quote Anchor link
Wat is momenteel je .htaccess inhoud?
 
Eric osman

eric osman

15/02/2009 17:25:00
Quote Anchor link
in die van clipbucket


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
#<IfModule mod_security.c>
#    secfilterengine off
#    secfilterscanPOST off
#</IfModule>
#Options +Indexes

Options All -Indexes
FileETag MTime Size
Options +FollowSymlinks
RewriteEngine on

<FilesMatch "\.(db|inc|html|tmpl|h|ihtml|sql|ini|configuration|config|class|bin|spd|theme|module|cfg|cpl|tmp|log|err|inc.php|class.php)$">
order allow,deny
satisfy all
</FilesMatch>

########## Begin - Rewrite rules to block out some common exploits
#                              
# Block out any script trying to set a mosConfig value through the URL
RewriteCond %{QUERY_STRING} mosConfig_[a-zA-Z_]{1,21}(=|\%3D) [OR]
# Block out any script trying to base64_encode crap to send via URL
RewriteCond %{QUERY_STRING} base64_encode.*\(.*\) [OR]
# Block out any script that includes a <script> tag in URL
RewriteCond %{QUERY_STRING} (\<|%3C).*script.*(\>|%3E) [NC,OR]
# Block out any script trying to set a PHP GLOBALS variable via URL
RewriteCond %{QUERY_STRING} GLOBALS(=|\[|\%[0-9A-Z]{0,2}) [OR]
# Block out any script trying to modify a _REQUEST variable via URL
RewriteCond %{QUERY_STRING} _REQUEST(=|\[|\%[0-9A-Z]{0,2})
# Send all blocked request to homepage with 403 Forbidden error!
#RewriteRule ^(.*)$ index.php [L]
RewriteRule ^([^.]*)/?$ index.php [L]
#
########## End - Rewrite rules to block out some common exploits


########## Begin - Rewrite rules For SEO urls ######################
#
#Options +FollowSymlinks
#RewriteEngine on
#
#
#
#URL Rewriting for Videos
RewriteRule ^videos                                         videos.php [nc]
RewriteRule ^video/(.*)/(.*)$                                watch_video.php?v=$1&%{QUERY_STRING} [nc]
RewriteRule ^user/videos/(.*)$                               user_videos.php?user=$1&%{QUERY_STRING}
#
#
#
#Signup Login & Logout URL Rewriting
RewriteRule ^login$                      signup.php [nc]
RewriteRule ^login/success                login_success.php [nc]
RewriteRule ^logout/success                logout_success.php [nc]
RewriteRule ^signup/success                   signup_success.php [nc]
RewriteRule ^signup$                      signup.php [nc]
RewriteRule ^logout$                     logout.php [nc]
#
#
#
#Messages
RewriteRule ^message/sent                             sent.php [nc]
RewriteRule ^message/inbox                             inbox.php [nc]
RewriteRule ^message/compose                             compose.php [nc]
RewriteRule ^message$                                 inbox.php [nc]
#
#
#
#Users, Channel & Management
#
RewriteRule ^members/                                channels.php [nc]
RewriteRule ^users/                                channels.php [nc]
RewriteRule ^channels/                                channels.php [nc]
#
RewriteRule ^user/                                channels.php [nc]
RewriteRule ^user/channel/(.*)                        view_channel.php?user=$1 [nc]
RewriteRule ^channel/(.*)                    view_channel.php?user=$1 [nc]
RewriteRule ^user/contacts/(.*)                user_contacts.php?user=$1 [nc]
RewriteRule ^user/videos/(.*)                    user_videos.php?user=$1 [nc]
RewriteRule ^user/favourites/(.*)                user_fav_videos.php?user=$1 [nc]
#
RewriteRule ^myaccount                                myaccount.php [nc]
RewriteRule ^manage/videos/                            manage_videos.php [nc]
RewriteRule ^manage/favourites/                        manage_favourites.php [nc]
RewriteRule ^manage/contacts/                            manage_contacts.php [nc]
RewriteRule ^manage/subscriptions/                        manage_subscriptions.php [nc]
RewriteRule ^manage/account                            user_account.php [nc]
RewriteRule ^manage/video/edit                        edit_video.php [nc]
#
#
#
#Pages
RewriteRule ^pages/help                                help.php [nc]
RewriteRule ^pages/privacy                            privacy.php [nc]
RewriteRule ^pages/termsofuse                            termsofuse.php [nc]
RewriteRule ^pages/contactus                            contactus.php [nc]
RewriteRule ^pages/aboutus                            aboutus.php [nc]
#
#
#
#Miscellenous
RewriteRule ^subscriptions                            manage_subscriptions.php [nc]
RewriteRule ^search/result                            search_result.php [nc]
RewriteRule ^upload                                    upload.php [nc]
RewriteRule ^External/Upload                        external_upload.php [nc]

#
#
#Group Section
RewriteRule ^group/leave/([a-zA-Z0-9].+)$            leave_group.php?url=$1 [nc]
RewriteRule ^manage/group/videos/([a-zA-Z0-9].+)$    manage_group_videos.php?url=$1 [nc]
RewriteRule ^manage/group/videos/([a-zA-Z0-9].+)$    manage_group_videos.php?url=$1 [nc]
RewriteRule ^manage/group/addvideos/([a-zA-Z0-9].+)$    add_group_videos.php?url=$1 [nc]
RewriteRule ^manage/group/members/([a-zA-Z0-9].+)$    manage_group_members.php?url=$1 [nc]
RewriteRule ^manage/group                            manage_groups.php

RewriteRule ^group/view/([a-zA-Z0-9].+)                view_group.php?url=$1&%{QUERY_STRING} [nc]
RewriteRule ^group/videos/([a-zA-Z0-9].+)            view_group_videos.php?url=$1 [nc]
RewriteRule ^group/members/([a-zA-Z0-9].+)            view_group_members.php?url=$1 [nc]
RewriteRule ^group/invite/([a-zA-Z0-9].+)            invite_group.php?url=$1 [nc]
RewriteRule ^manage/group/edit/([a-zA-Z0-9])$        edit_group.php?url=$1 [nc]
RewriteRule ^group/create/                            create_group.php [nc]
RewriteRule ^group/join/([a-zA-Z0-9].+)                join_group.php?url=$1 [nc]
RewriteRule ^community                                groups.php [nc]
RewriteRule ^groups$                                groups.php [nc]
RewriteRule ^group/delete                            delete_group.php [nc]
RewriteRule ^group/topic/(.*)$                        view_topic.php?tid=$1 [nc]

RewriteRule ^sitemap.xml$ sitemap.php

#Error Pages
ErrorDocument 404 /error_pages/404.php

########## End - Rewrite rules For SEO urls ######################
RewriteRule ^rss$                           rss.php [nc]
RewriteRule ^rss/([a-zA-Z0-9].+)$          rss.php?show=$1 [nc]

########## End - Rewrite rules For SEO urls ######################

<IfModule mod_expires.c>
   ExpiresActive on
   ExpiresByType image/gif "access plus 1 months"
   ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 months"
   ExpiresByType image/png "access plus 1 months"  
</IfModule>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.