Escape teken voor zoeken in SQL

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jan de Vrije

Jan de Vrije

17/12/2008 22:35:00
Quote Anchor link
Als ik een SQL zoekargument 'Jan' gebruik, gaat het goed. En zelfs 'René' ook prima, maar NIET bij "xxx'xxx?xxx&xxx\xxx'. In dit geval zou ik dan een escape teken '!' gebruiken met een aangepaste zoekargument als volgt: "xxx!''xxx!?xxx!&xxx!\\xxx'. Dan gaat het prima!

Nu vraag ik me af, voor welk tekens zou ik een escape teken moeten gaan gebruiken?
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 11:23:25
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

17/12/2008 22:40:00
Quote Anchor link
Laat gewoon mysql_real_escape_string() over de string gaan die in je query moet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.