Eurobellen werkt niet ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Leroy schouten

leroy schouten

02/01/2011 15:08:43
Quote Anchor link
Hallo allemaal,
Ik heb een website waar je gratis kunt promoten.
Alleen nu kun je via een eurobellen account 1000 bezoekers kopen.
Nu heeft iemand dit gedaan maar de duizend bezoekers komen niet aan ?

Zou iemand voor mij op de server kunnen kijken wat het probleem is ?

MVG leroy schouten
P.S het gaat om de website promootsnel.nl
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 00:52:00
 
Joren de Wit

Joren de Wit

02/01/2011 15:12:40
Quote Anchor link
- Wat bedoel je met bezoekers komen niet aan?
- Hoe worden de bezoeken gegenereerd nadat je ze via eurobellen gekocht hebt?
- Wij kunnen niet zomaar op jouw server kijken, aan je website is in ieder geval niets te zien.

Kortom, waar denk je zelf dat het fout gaat? Het jaar 2011 biedt helaas nog steeds geen glazen bol om zulke problemen op te lossen...
 
Leroy schouten

leroy schouten

02/01/2011 15:17:11
Quote Anchor link
Sorry dat het niet echt duidelijk is.
Ik zelf weet niet veel van php dus heb wel wat uitleg nodig, haha.
De bezoekers worden niet toegevoegd aan het lid die ze koopt.

Dit is het bestand eurobelcheck.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
if ($_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '87.233.179.19') {
include('settings.php');
$ebpin = $_GET['ebpin'];
if($ebpin) {
mysql_query("INSERT INTO ebids VALUES('','$ebpin')");
}
}

else {
echo "GEEN EUROBELLEN - Je ip is gelogd.";
}

?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

02/01/2011 15:32:32
Quote Anchor link
Uit dit stukje code kan ik alleen zien dat betreffende query uitgevoerd zal worden als het script van genoemd ip adres benaderd wordt. Welk ip adres is dat? Grote kans dat het niet van betreffende gebruiker is?
 
Aad B

Aad B

02/01/2011 15:35:00
Quote Anchor link
Die bids worden alleen toegekend (insert) wanneer 87.233.179.19 zich aanmeldt??
 
Leroy schouten

leroy schouten

02/01/2011 15:36:35
Quote Anchor link
Van mij website ?
Van de website van eurobellen ?
of van het lid ?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

02/01/2011 15:39:38
Quote Anchor link
Van degene die jouw website bezoekt.
 
Leroy schouten

leroy schouten

02/01/2011 15:43:15
Quote Anchor link
Het zit voor mij best ingewikkeld in elkaar !
 
Aad B

Aad B

02/01/2011 15:44:12
Quote Anchor link
Het ipnummer is van Trueserver bv en dat is misschien de eurobelserver?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
inetnum:        87.233.0.0 - 87.233.255.255
org:            ORG-TB3-RIPE
netname:        NL-TRUESERVER-20050707
descr:          TrueServer BV
country:        NL
admin-c:        TSBR1-RIPE
tech-c:         TSVD1-RIPE
status:         ALLOCATED PA
mnt-by:         RIPE-NCC-HM-MNT
mnt-lower:      TRUESERVER-MNT
mnt-routes:     TRUESERVER-MNT
mnt-domains:    TRUESERVER-MNT
source:         RIPE # Filtered

organisation:   ORG-TB3-RIPE
org-name:       TrueServer BV
org-type:       LIR
address:        TrueServer B.V.
                V. Houwert
                Coperatiehof 16a
                1073 JR Amsterdam
                NETHERLANDS


Toevoeging op 02/01/2011 15:45:36:

Leroy schouten op 02/01/2011 15:43:15:
Het zit voor mij best ingewikkeld in elkaar !
en hiermee heb je een betaalservice gebouwd? Als je dat ingewikkeld vind neem je dan niet veel risico door mensen te laten betalen?
Gewijzigd op 02/01/2011 15:46:15 door Aad B
 
Bart V B

Bart V B

02/01/2011 15:46:40
Quote Anchor link
Moet dat dan geen update query worden als je een hit hebt op een bepaalde website.
Anders kan dit nooit he.

Maar ik denk dat er nog veel meer mis is.
Dus leg nu eens in jou woorden heel simpel uit wat je script moet doen.

Ik zal alvast een voortouw geven:

1. Een lid moet credits kopen.
en die moet worden geupdate worden.

2. Een bezoeker klikt op een website van een lid.
Daarin word een update gedaan van de credits van het betreffende lid.
Dus een simpel aftrek sommetje.


Waar zit je vast?
Want hierboven is het credits kopen, en je zegt dat je een probleem hebt met punt 2.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.