exec()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »
Kitty N

kitty N

25/11/2009 13:17:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zit met het volgende:
Ik wil via exec() Irfanview starten, om als eerst te testen of exec() werkt ben ik begonnen met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
exec('ping spiderman', $return, $result);
echo '<pre>';
print_r($return);
echo '</pre>';
echo '<pre>';
print_r($result);
echo '</pre>';
?>


Dit geeft het volgende resultaat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$return:
Array
(
)

$result: 0


Wat dus niet goed is. Iemand enig idee wat er verkeerd is?
Misschien nog meer info:
Ik run het bestand test.php op mijn pc, test.php staat echter op een andere server.

Info server:
windows 2003
IIS 6.0
PHP: 5.2.9-1

In php.ini:
safemode: on
safe_mode_exec_dir: C:\php\safedir
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kitty N
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 18:45:29
 
- SanThe -

- SanThe -

25/11/2009 13:21:00
Quote Anchor link
Waarom zou dat verkeerd zijn? Heb je al gekeken of er iets in dat array() zit.
 
Kitty N

kitty N

25/11/2009 13:27:00
Quote Anchor link
Ja heb ik al gekeken, maar daar zit niks in.
 
Michel W

Michel W

26/11/2009 22:26:00
Quote Anchor link
Probeer dit eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$action
= "ping"; //Welke actie moet er uitgevoerd worden
$arg = "spiderman"; //argumenten

//Voerde exec uit, escape de shell argument en zet je result in de array en prop deze array in de waarde $result

exec($action.escapeshellarg($arg), $return = array(), $result);
echo print_r($result,true);//print het hele zooitje
?>


Als je het nog niet hebt pm me maar ik heb ergens wel een werkend script liggen (leuk het uit het blote bolletje)
 
Kitty N

kitty N

02/12/2009 14:38:00
Quote Anchor link
Met de code van Dreampower krijg ik ook hetzelfde resultaat.
 

02/12/2009 14:58:00
Quote Anchor link
Zoiezo kent hij "ping" niet omdat hij niet in de safedirectory staat.. Probeer het eens met ping.exe, én zet ping.exe (.exe omdat het windows is..) eens in de safedirectory?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
safe_mode_exec_dir: C:\php\safedir
 
Kitty N

kitty N

03/12/2009 10:41:00
Quote Anchor link
Als ik ping.exe in die map plaats en als action ping.exe zet krijg ik nog steeds 0.. helaas :(

Heb het ook nog zo geprobeerd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$action
= "cmd.exe"; //Welke actie moet er uitgevoerd worden
$arg = "ping spiderman"; //argumenten

//Voerde exec uit, escape de shell argument en zet je result in de array en prop deze array in de waarde $result

exec($action.escapeshellarg($arg), $return = array(), $result);
echo print_r($result,true);//print het hele zooitje
?>


Maar geeft ook 0
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door kitty N
 
- SanThe -

- SanThe -

03/12/2009 10:48:00
Quote Anchor link
Maak van 'ping spiderman' eens 'ping localhost'.
 
Kitty N

kitty N

03/12/2009 10:57:00
Quote Anchor link
Geeft ook 0 als resultaat, heb het volgende geprobeerd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$action
= "ping"; //Welke actie moet er uitgevoerd worden
$arg = "localhost"; //argumenten

$action = "ping.exe"; //Welke actie moet er uitgevoerd worden
$arg = "localhost"; //argumenten

$action = "cmd.exe"; //Welke actie moet er uitgevoerd worden
$arg = "ping localhost"; //argumenten
?>
 
Leon Vosmeijer

Leon Vosmeijer

03/12/2009 14:55:00
Quote Anchor link
Ping is een systeem commando die normaliter oneindig doorgaat, totdat de gebruiker zegt dat het programma moet stoppen.

Dit zou wellicht de reden kunnen zijn dat je geen results krijgt. Probeer eens een 'ping -c 4' (om het 4x uit te voeren) in je code te verwerken en kijk dan wat de resultaten zijn.
Probeer ook system() eens

Noot: Unix only
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leon Vosmeijer
 

03/12/2009 16:43:00
Quote Anchor link
Leon schreef op 03.12.2009 14:55:
Ping is een systeem commando die normaliter oneindig doorgaat, totdat de gebruiker zegt dat het programma moet stoppen.

Dit zou wellicht de reden kunnen zijn dat je geen results krijgt. Probeer eens een 'ping -c 4' (om het 4x uit te voeren) in je code te verwerken en kijk dan wat de resultaten zijn.
Probeer ook system() eens

Noot: Unix only


Leon, lees dan even verder; het is een Windows server...

Ik weet het verder ook niet TS, wellicht overstappen naar Linux? (Heeft sowieso meer voordelen dan Windows...)
 
Kitty N

kitty N

04/12/2009 10:09:00
Quote Anchor link
Jammer dat het niet is gelukt, het ging mij erom dat ik dan en ander program kon aanroepen irfanview, hiermee wilde ik images resize. Nu heb ik een andere manier bedacht om images te kunnen resizen. Echter lukt het me niet om tif of tiff te resize, misschien heeft iemand anders hier een oplossing voor dan ben ik ook geholpen?

In ieder geval bedankt voor het meedenken!
 

04/12/2009 10:38:00
Quote Anchor link
Kitty, wat gebruik je dan nu om de foto's te resizen?
 
Kitty N

kitty N

04/12/2009 10:40:00
Quote Anchor link
Daarvoor gebruik ik de volgende classe:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
<?php

     class ResizeImage {
    
        // This is your array of supported image formats.
        // Exclude types you don't want rendered.

        var $valid_ext = array( 'png', 'jpg', 'jpeg', 'gif', 'bmp', 'wbmp' );
    
        // Whether or not that script should continue
        var $halt = false;
        
        // Image Configuration array and Source Image
        var $image = array();
        var
$s_image;
        
        public function render ( $source ) {
        
            $this->s_image = $source;
            list( $this->image['width'], $this->image['height'] ) = getimagesize( $source );
            $this->image['extension'] = strtolower( preg_replace( '/^.*\.([^.]+)$/D', '$1', $this->s_image ) );
            if ( ! ( in_array( $this->image['extension'], $this->valid_ext ) ) ) {
                echo 'Invalid format!';    
                $this->halt = true;    
            }

            switch ( $this->image['extension'] ) {
                case
'png';
                    $this->image['render'] = imagecreatefrompng( $this->s_image );
                    imagealphablending( $this->image['render'], false );
                    imagesavealpha( $this->image['render'], true );
                break;
                case
'jpg';
                    $this->image['render'] = imagecreatefromjpeg( $this->s_image );
                break;
                case
'jpeg';
                    $this->image['render'] = imagecreatefromjpeg( $this->s_image );
                break;
                case
'gif';
                    $this->image['render'] = imagecreatefromgif( $this->s_image );
                break;
                case
'bmp';
                    $this->image['render'] = imagecreatefromwbmp( $this->s_image );
                break;
                case
'wbmp';
                    $this->image['render'] = imagecreatefromwbmp( $this->s_image );
                break;
            }
        
        }

        
        public function contrain ( $width, $height ) {
        
            if ( ! ( $this->halt ) ) {
                if ( $this->image['extension'] == 'gif' ) {
                    $this->image['composite'] = imagecreatetruecolor( $width, $height );
                    imagecopyresample( $this->image['composite'], $this->image['render'], 0, 0, 0, 0, $width, $height, $this->image['width'], $this->image['height'] );
                    $this->image['colorcount'] = imagecolorstotal( $this->image['render'] );
                    imagetruecolortopalette( $this->image['composite'], true, $this->image['colorcount'] );
                    imagepalettecopy( $this->image['composite'], $this->image['render'] );
                    $this->image['transparentcolor'] = imagecolortransparent( $this->image['render'] );
                    imagefill( $this->image['composite'], 0, 0, $this->image['transparentcolor'] );
                    imagecolortransparent( $this->image['composite'], $this->image['transparentcolor'] );
                }
else {
                    $this->image['composite'] = imagecreatetruecolor( $width, $height );
                    imagecopyresample( $this->image['composite'], $this->image['render'], 0, 0, 0, 0, $width, $height, $this->image['width'], $this->image['height'] );
                }
            }
else {
                echo 'Execution halted!';
            }
        
        }

        
        public function proportion ( $max_width, $max_height ) {
        
            if ( ! ( $this->halt ) ) {
                if ( $this->image['extension'] == 'gif' ) {
                    $this->image['ratio'] = ( $this->image['width'] > $this->image['height'] ) ? $max_width / $this->image['width'] : $max_height/$this->image['height'];
                    if( $this->image['width'] > $max_width || $this->image['height'] > $max_height ) {
                        $new_width = $this->image['width'] * $this->image['ratio'];
                        $new_height = $this->image['height'] * $this->image['ratio'];
                    }
else {
                        $new_width = $this->image['width'];
                        $new_height = $this->image['height'];
                    }

                    $this->image['composite'] = imagecreatetruecolor( $new_width, $new_height );
                    imagecopyresampled( $this->image['composite'], $this->image['render'], 0, 0, 0, 0, $new_width, $new_height, $this->image['width'], $this->image['height'] );
                    $this->image['colorcount'] = imagecolorstotal( $this->image['render'] );
                    imagetruecolortopalette( $this->image['composite'], true, $this->image['colorcount'] );
                    imagepalettecopy( $this->image['composite'], $this->image['render'] );
                    $this->image['transparentcolor'] = imagecolortransparent( $this->image['render'] );
                    imagefill( $this->image['composite'], 0, 0, $this->image['transparentcolor'] );
                    imagecolortransparent( $this->image['composite'], $this->image['transparentcolor'] );
                }
else {
                    $this->image['ratio'] = ( $this->image['width'] > $this->image['height'] ) ? $max_width / $this->image['width'] : $max_height/$this->image['height'];
                    if( $this->image['width'] > $max_width || $this->image['height'] > $max_height ) {
                        $new_width = $this->image['width'] * $this->image['ratio'];
                        $new_height = $this->image['height'] * $this->image['ratio'];
                    }
else {
                        $new_width = $this->image['width'];
                        $new_height = $this->image['height'];
                    }

                    $this->image['composite'] = imagecreatetruecolor( $new_width, $new_height );
                    imagecopyresampled( $this->image['composite'], $this->image['render'], 0, 0, 0, 0, $new_width, $new_height, $this->image['width'], $this->image['height'] );
                }
            }
else {
                echo 'Execution halted!';
            }
        
        }

        
        public function output ( $quality = 100 ) {
        
            if ( ! ( is_numeric( $quality ) ) ) {
                $quality = 100;
            }

            if ( ! ( $this->halt ) ) {
                switch ( $this->image['extension'] ) {
                    case
'png';
                        header( 'Content-Type: image/png' );
                        imagepng( $this->image['composite'], null, null );
                    break;
                    case
'jpg';
                        header( 'Content-Type: image/jpeg' );
                        imagejpeg( $this->image['composite'], null, $quality );
                    break;
                    case
'jpeg';
                        header( 'Content-Type: image/jpeg' );
                        imagejpeg( $this->image['composite'], null, $quality );
                    break;
                    case
'gif';
                        header( 'Content-Type: image/gif' );
                        imagegif( $this->image['composite'], null, $quality );
                    break;
                    case
'bmp';
                        header( 'Content-Type: image/wbmp' );
                        imagewbmp( $this->image['composite'], null, null );
                    break;
                    case
'wbmp';
                        header( 'Content-Type: image/wbmp' );
                        imagewbmp( $this->image['composite'], null, null );
                    break;
                }
            }
else {
                echo 'Execution halted!';
            }
        }

        
        public function saveto ( $destination, $filename, $quality = 100 ) {
        
            if ( ! ( is_numeric( $quality ) ) ) {
                $quality = 100;
            }

            if ( ! ( $this->halt ) ) {
                switch ( $this->image['extension'] ) {
                    case
'png';
                        imagepng( $this->image['composite'], $destination . $filename . '.' . $this->image['extension'], null );
                    break;
                    case
'jpg';
                        imagejpeg( $this->image['composite'], $destination . $filename . '.' . $this->image['extension'], $quality );
                    break;
                    case
'jpeg';
                        imagejpeg( $this->image['composite'], $destination . $filename . '.' . $this->image['extension'], $quality );
                    break;
                    case
'gif';
                        imagegif( $this->image['composite'], $destination . $filename . '.' . $this->image['extension'], $quality );
                    break;
                    case
'bmp';
                        imagewbmp( $this->image['composite'], $destination . $filename . '.' . $this->image['extension'], null );
                    break;
                    case
'wbmp';
                        imagewbmp( $this->image['composite'], $destination . $filename . '.' . $this->image['extension'], null );
                    break;
                }
            }
else {
                echo 'Execution halted!';
            }
        
        }

        
        public function clear_cache () {
        
            imagedestroy( $this->image['composite'] );
            imagedestroy( $this->image['render'] );
            unset( $this->image );
            unset( $this->s_image );
            $this->halt = false;
            
        }
        
    }


?>


En dan in me .php bestand:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
// De ware grootte en hoogte ophalen
                                list($width, $height) = getimagesize($filename);
                                // In procenten weergeven, wat de kwaliteit moet worden
                                $quality = 80;
                                $Maxwidth = 1024; // Pixels (max hoogte)
                                $Maxheight = 1024; // Pixels (max hoogte)

                                // Als de afbeelding groter is dan hij mag zijn dan resizen

                                if($Maxwidth < $width || $Maxheight < $height)
                                {

                                    $resizeimage = new ResizeImage();
                                    $resizeimage->render( $filename );
                                    $resizeimage->proportion( $Maxwidth, $Maxheight );
                                    $resizeimage->saveto($map . '/', $TijdelijkebijlageZonder, $quality );
                                    $resizeimage->clear_cache();
                                }

?>
 

04/12/2009 10:42:00
Quote Anchor link
var $valid_ext = array( 'png', 'jpg', 'jpeg', 'gif', 'bmp', 'wbmp' );

Daar staat tiff niet tussen.. Dus die moet je daar toevoegen maar ook nog in de class zelf :-)
 
Kitty N

kitty N

04/12/2009 10:49:00
Quote Anchor link
Dan moet ik dus in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
public function render ( $source ) {
?>


Het volgende toevoegen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
case 'tiff';
$this->image['render'] = imagecreatefromjpeg( $this->s_image );
break;
case
'tif';
$this->image['render'] = imagecreatefromjpeg( $this->s_image );
break;
?>


Ik heb op php.net gekeken, maar welke imagecreatefrom kan ik gebruiken voor tif en tiff :$ ?
Of is dat gewoon imagecreatefromtiff, als ik dat gebruik of imagecreatefromtif krijg ik de volgende error:
Fatal error: Call to undefined function imagecreatefromtif() in C:\Inetpub\wwwroot\mailmotortst\include\php\resizeimage.class.php on line 53


En dan in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
public function output ( $quality = 100 ) {
?>


Het volgende:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
case 'tif';
header( 'Content-Type: image/tif' );
imagepng( $this->image['composite'], null, null );
break;
case
'tiff';
header( 'Content-Type: image/tiff' );
imagepng( $this->image['composite'], null, null );
break;
?>


En welke kan ik gebruiken voor tiff en tif ipv imagepng? :$
En hier gewoon imagetiff?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door kitty N
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.