Expecting '"; .....

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »
Mark

Mark

22/10/2005 11:53:00
Quote Anchor link
Hey ben ik weer,

Ik krijg iets maar niet voor elkaar. Ik had een scriptje die eerst gewoon deed wat hij moest doen. Maar nu ik hem wil invoegen en wat tabelletjes heb toegevoegd geeft hij de volgende error aan:

Parse error: parse error, expecting `','' or `';'' in *LINK* on line 155

Code
154 $replys = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM reply WHERE replyid = $list->id"));
155 echo $list->date - <a href='$PHP_SELF?i=$list->id'>$list->subject</a>($replys Reacties);
156 }

Ik had al op plaatsen " en ' toegevoegd, maar ik kom er niet uit....*DOM*

BVD
Gewijzigd op 22/10/2005 11:54:00 door Mark
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 10:46:07
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

22/10/2005 11:59:00
Quote Anchor link
Zo?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$replys
= mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM reply WHERE replyid = ".$list->id));
echo $list->date." - <a href=\"".$PHP_SELF."?i=".$list->id."\">".$list->subject."</a>(".$replys."  Reacties)";
}

?>


Elwin

[Edit: Typo]
Gewijzigd op 22/10/2005 11:59:00 door Elwin - Fratsloos
 
Mark

Mark

22/10/2005 12:18:00
Quote Anchor link
Dat probleem is nu opgelost, alleen krijg ik nu een error bij de laatste regel (</html>). Dit heb ik wel vaker gehad met php en kon nooit vinden waar het aan lag.

Ik heb gekeken of ik alle } en { wel goed had...en daar kwam niks uit.

kan dit door dit komen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$message
= htmlspecialchars($list->message);
?>


hoe zou ik deze kunnen sluiten
Gewijzigd op 22/10/2005 12:21:00 door Mark
 
Jelte

jelte

22/10/2005 12:34:00
Quote Anchor link
probeer dit........ /"<html>/"
Gewijzigd op 22/10/2005 12:34:00 door jelte
 
Mark

Mark

22/10/2005 12:43:00
Quote Anchor link
jelte:
probeer dit........ /"<html>/"

nee, dat werkt niet...:-(
 
Jelte

jelte

22/10/2005 12:45:00
Quote Anchor link
thats a pitty :-(
 
- SanThe -

- SanThe -

22/10/2005 12:45:00
Quote Anchor link
Inderdaad maar je hele script checken. Elke { moet een } hebben. En dat geldt ook voor ( ) [ ] en kijk of elke regel is afgesloten met een ; Let ook op
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
tags.
 
Mark

Mark

22/10/2005 12:55:00
Quote Anchor link
SanThe:
Inderdaad maar je hele script checken. Elke { moet een } hebben. En dat geldt ook voor ( ) [ ] en kijk of elke regel is afgesloten met een ; Let ook op
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
tags.

pfffffffff.... nou ik meld het eind van de avond wel is :P haha, ik ga is op jacht

ik denk eigenlijk niet dat het in de [ of ] zit want dan gaf hij wel parse error....
Gewijzigd op 22/10/2005 12:58:00 door Mark
 
Mark

Mark

22/10/2005 13:05:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
echo "
<form name=replyform onsubmit=\'return validate()\' method=POST>
Naam:<br>
<input type=text name=name maxlength=20 size=20><br>
Reactie:<br>
<textarea cols=30 rows=4 name=mess></textarea><br>
<input type=hidden name=replyid value=$i>
<input type=submit name=reply value=Verstuur>
</form>
</td></tr></table>
 '
;
?>


Dat is denk ik de boos doener, eerst heb ik " dan eindig ik hem hem '; met " en "; werkt hij niet... hier moeten zeker ook weer overal puntjes etc.
 
Niels Beckers

Niels Beckers

22/10/2005 13:06:00
Quote Anchor link
ja kan dit toch evengoed zonder php showen? niet?
 
Mark

Mark

22/10/2005 13:11:00
Quote Anchor link
heb het opgelost, alleen nu krijg ik weer dat hij een ';" etc. verwacht op line 118:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<form name=replyform onsubmit="  return validate()  " method=POST>
?>


... met " . return validate() . " heb ik al geprobeerd...
 
Mark

Mark

22/10/2005 13:13:00
Quote Anchor link
niels:
ja kan dit toch evengoed zonder php showen? niet?

....nee hoor dan krijg ik nog steeds: expecting ";; etc...
 
Mark

Mark

22/10/2005 13:17:00
Quote Anchor link
En als ik iets bij return validate doe etc krijg ik weer een fout bij:

} elseif(isset($search)) {

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
echo "
<form name=replyform onsubmit="
return validate()" method=POST>
Naam:<br>
<input type=text name=name maxlength=20 size=20><br>
Reactie:<br>
<textarea cols=30 rows=4 name=mess></textarea><br>
<input type=hidden name=replyid value= "
. $i .">
<input type=submit name=reply value=Verstuur>
</form>
</td></tr></table>
 "
;

}
elseif(isset($search)) {
?>


wat een paar regels eronder staat. Wat dus eerst niet fout was..... het script werkt gewoon alleen omdat ik wat tabelletjes had ingevoegd om het de design'n
Gewijzigd op 22/10/2005 13:18:00 door Mark
 
- SanThe -

- SanThe -

22/10/2005 13:24:00
Quote Anchor link
Mark:
heb het opgelost, alleen nu krijg ik weer dat hij een ';" etc. verwacht op line 118:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<form name=replyform onsubmit="  return validate()  " method=POST>
?>


... met " . return validate() . " heb ik al geprobeerd...


Dit is geen php en je zet het wel tussen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ?>
in?
 
Mark

Mark

22/10/2005 13:34:00
 
- Jim  -

- Jim -

22/10/2005 13:50:00
Quote Anchor link
Mark:
En als ik iets bij return validate doe etc krijg ik weer een fout bij:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
# wat je eerder hebt.

} elseif(isset($search)) {

###Ik vermoed dat het hier fout gaat!!!!!
###
### <?php  Deze PHP-Opentag wegahalen. Mogelijk.


### Punten gebruiken om text en functie's te schakelen.

### TIP: Gebruik je dubbele quote's bij een echo, gebruik dan enkele in de html code (XHTML). Wordt je code ook veel overzichtelijker van.

echo "
<form name='replyform' onsubmit='"
.return validate()."' method='POST'>
Naam:<br>
<input type='text' name='name' maxlength='20' size='20'><br>
Reactie:<br>
<textarea cols='30' rows='4' name='mess'>

"
;
# en de rest.
?>
Gewijzigd op 22/10/2005 14:01:00 door - Jim -
 
Pim Vernooij

Pim Vernooij

22/10/2005 13:54:00
Quote Anchor link
is de onsubmit functie een php functie of een javascript functie ? de php functie zou zoiezo niet werken... hoe dan ook... je gebruikt dubbele quotes... escape die quotes eens, dan zou het moeten werken

(gebasseerd op laatste post van Jim)

Ik zou het zo doen... waarom zo'n lap html via php laten parsen?:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
} elseif(isset($search)) {
?>


<form name=replyform onsubmit="return validate()" method=POST>
Naam:<br>
<input type=text name=name maxlength=20 size=20><br>
Reactie:<br>
<textarea cols=30 rows=4 name=mess></textarea><br>
<input type=hidden name=replyid value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$i?>
">
<input type=submit name=reply value=Verstuur>
</form>
</td></tr></table>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
?>
Gewijzigd op 22/10/2005 13:57:00 door Pim Vernooij
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.