Explode met enter?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Thomas

thomas

18/12/2009 13:16:00
Quote Anchor link
Goedendag ik heb een vraag
ik werk met een explode functie die er als volgt uitziet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$array
= explode(' ', $_POST['gbt']);
?>


Nu heb ik het volgende probleem sommige dingen die ik uit een excel bestand haal zitten enters in dus geen spaties.
als ik dat plak dan geeft ie alles achter elkaar weer ivm geen spatie
hoe kan ik dat met explode aangeven dat het dus om een enter gaat
heb het al geprobeerd met <br/> maar dat pakt ie niet.
Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 08:09:15
 
TJVB tvb

TJVB tvb

18/12/2009 13:24:00
Quote Anchor link
Je moet "\n" gebruiken dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$array
= explode("\n", $_POST['gbt']);
?>
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

18/12/2009 13:29:00
Quote Anchor link
Of

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$array
= explode(PHP_EOL, $_POST['gbt']);
?>
 
Thomas

thomas

18/12/2009 13:33:00
Quote Anchor link
Ja idd stom van mij ik had hem al maar dan met single quotes ipv dubbel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.