explode?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »
Menno

menno

21/09/2007 10:29:00
Quote Anchor link
Ik heb als een string een lijst met gegevens :
<li itemID="a">alpha</li>
<li itemID="b">bravo</li>
<li itemID="c">charlie</li>
<li itemID="d">delta</li>
<li itemID="e">echo</li>
<li itemID="f">foxtrot</li>
<li itemID="g">golf</li>
<li itemID="h">hotel</li>
<li itemID="i">india</li>
<li itemID="j">juliet</li>
<li itemID="k">kilo</li>
<li itemID="l">lima</li>
<li itemID="m">mike</li>
<li itemID="n">november</li>
<li itemID="o">oscar</li>
<li itemID="p">papa</li>
<li itemID="q">quebec</li>
<li itemID="r">romeo</li>
<li itemID="s">sierra</li>
<li itemID="t">tango</li>
<li itemID="u">uniform</li>
<li itemID="v">victor</li>
<li itemID="w">whiskey</li>
<li itemID="x">xray</li>
<li itemID="y">yankee</li>
<li itemID="z">zulu</li>

Nu krijg ik die dus als $string binnen en moet ik alleen de letter a van itemID="a" en alpha van >alpha</li> Overhouden
en dat dus bij allemaal.

Dan krijg ik dus een array $gegevens[0] [1] enz. van alle gegevens.
Maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen :P

Kunnen jullie helpen?
Hartelijk Dank ;)
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 21:58:01
 
Joren de Wit

Joren de Wit

21/09/2007 10:51:00
Quote Anchor link
Gebruik preg_match_all():
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
$string
= '<li itemID="a">alpha</li>
<li itemID="b">bravo</li>
<li itemID="c">charlie</li>
<li itemID="d">delta</li>
<li itemID="e">echo</li>
<li itemID="f">foxtrot</li>
<li itemID="g">golf</li>
<li itemID="h">hotel</li>
<li itemID="i">india</li>
<li itemID="j">juliet</li>
<li itemID="k">kilo</li>
<li itemID="l">lima</li>
<li itemID="m">mike</li>
<li itemID="n">november</li>
<li itemID="o">oscar</li>
<li itemID="p">papa</li>
<li itemID="q">quebec</li>
<li itemID="r">romeo</li>
<li itemID="s">sierra</li>
<li itemID="t">tango</li>
<li itemID="u">uniform</li>
<li itemID="v">victor</li>
<li itemID="w">whiskey</li>
<li itemID="x">xray</li>
<li itemID="y">yankee</li>
<li itemID="z">zulu</li>'
;

preg_match_all('#<li itemID="([a-z]{1})">([a-z]+)</li>#is', $string, $result);
echo '<pre>'.print_r($result, true).'</pre>';
?>

In $result[1] en $result[2] vind je nu de benodigde gegevens.
 
Mario

Mario

21/09/2007 10:52:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$exploded
= explode('</li>', $string);
?>


Dit zou elke regel <li itemID="a">alpha zo in een array wegzetten en komt je array er zo uit te zien:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
<?php
Array
(
   Array
(
    [
0] => <li itemID="a">alpha
    [1] =>
<
li itemID="b">bravo
    [2] =>
<
li itemID="c">charlie
    [3] =>
<
li itemID="d">delta
    [4] =>
<
li itemID="e">echo
    [5] =>
<
li itemID="f">foxtrot
    [6] =>
<
li itemID="g">golf
    [7] =>
<
li itemID="h">hotel
    [8] =>
<
li itemID="i">india
    [9] =>
<
li itemID="j">juliet
    [10] =>
<
li itemID="k">kilo
    [11] =>
<
li itemID="l">lima
    [12] =>
<
li itemID="m">mike
    [13] =>
<
li itemID="n">november
    [14] =>
<
li itemID="o">oscar
    [15] =>
<
li itemID="p">papa
    [16] =>

<
li itemID="q">quebec
    [17] =>
<
li itemID="r">romeo
    [18] =>
<
li itemID="s">sierra
    [19] =>
<
li itemID="t">tango
    [20] =>
<
li itemID="u">uniform
    [21] =>
<
li itemID="v">victor
    [22] =>
<
li itemID="w">whiskey
    [23] =>
<
li itemID="x">xray
    [24] =>
<
li itemID="y">yankee
    [25] =>
<
li itemID="z">zulu
    [26] =>
)


?>


Je kan ze dan opvragen met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
// $exploded[0] = <li itemID="a">alpha
$exploded[0]
$exploded[1]
?>


vergeet niet dan de </li> weer terug te zetten
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mario
 
Joren de Wit

Joren de Wit

21/09/2007 11:01:00
Quote Anchor link
@Mario: ik zie hier het nut niet van in. En het is dan ook niet wat de TS vraagt:
Quote:
Nu krijg ik die dus als $string binnen en moet ik alleen de letter a van itemID="a" en alpha van >alpha</li> Overhouden
en dat dus bij allemaal.
Om dit met explode() voor elkaar te krijgen is vrij lastig. Verreweg de makkelijkste oplossing is met een functie als preg_match_all()...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.