Extra witregel toevoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »
R R

R R

23/11/2010 14:53:23
Quote Anchor link
Hoe kun je een extra <br>, tussen twee verschillende data, toevoegen nadat je een selectie hebt gemaakt.

Nu krijg ik dit als resultaat;
26-11-2010 team a - team b
26-11-2010 team c - team d
03-12-2010 team a - team c
03-12-2010 team b - team d

Ik wil graag dit;
26-11-2010 team a - team b
26-11-2010 team c - team d

03-12-2010 team a - team c
03-12-2010 team b - team d
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 20:56:21
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

23/11/2010 15:11:03
Quote Anchor link
wat is je code?

ik zal zeggen via <br />



Toevoeging op 23/11/2010 15:12:01:

26-11-2010 team a - team b <br />
26-11-2010 team c - team d <br />
03-12-2010 team a - team c <br />
03-12-2010 team b - team d <br /><br />

zou dan dit moeten worden :
26-11-2010 team a - team b
26-11-2010 team c - team d

03-12-2010 team a - team c
03-12-2010 team b - team d
 
R R

R R

23/11/2010 15:21:12
Quote Anchor link
Na de selectie is dit (een deel) van mijn code
echo "<tr>
<td>$datum</a>
<td> $thuisteam
<td> $uitteam

Indien een nieuwe datum, dan wil ik graag een extra witregel voor de leesbaarheid.
 
- Ricardo -

- Ricardo -

23/11/2010 15:31:26
Quote Anchor link
<tr><td colspan="3">&nbsp;</td></tr> op de plek waar je de extra regel wilt? Zo te zien heb je een tabel met drie kolommen.
 
R R

R R

23/11/2010 15:35:07
Quote Anchor link
Ja, dat klopt. Dat is me duidelijk. Maar ik zoek een stuk code waarin de datum met de voorafgaande datum vergeleken wordt en dan 'automatisch' een extra regel wordt toegevoegd indien deze twee data verschillend zijn.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/11/2010 15:37:52
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if ($datum1 != $datum2) {
 echo '<tr><td colspan="3">&nbsp;</td></tr>';
}

?>
 
R R

R R

23/11/2010 17:33:13
Quote Anchor link
@Ozzie PHP
Hoe ziet mijn select er dan uit? Ik heb geprobeerd om de datum te selecteren as datum1 en as datum2 en dan die vergelijking. Echter zonder het gewenste resultaat.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/11/2010 17:56:24
Quote Anchor link
Plaats je code dan even want zo kunnen we er geen wijs uit...
 
R R

R R

28/11/2010 11:54:16
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<table>
<?php
$sql
= "SELECT
u.thuis,u.uit, date_format(u.datum,'%d-%m-%Y') as datum1,date_format(u.datum,'%d-%m-%Y') as datum2, time_format(u.tijd,'%H:%i') as tijd1,u.datum,u.gespeeld,u.veld,u.thuisg,u.uitg,
t1.compid,t1.teamnaam as thuisteam,t2.teamnaam as uitteam,t2.compid,t1.teamid as thuisid,t2.teamid as uitid
        
FROM uitslagen u,teams t1,teams t2

where t1.compid=u.thuis and t2.compid=u.uit and u.gespeeld=0"
;

    $result=mysqli_query($con,$sql);
    while ($qry = mysqli_fetch_assoc($result))
    {

    extract($qry);

if ($datum1 != $datum2) {$datum3 =  '<tr><td colspan=6 class=link > &nbsp' ;} else {$datum='<td class=link width=75>';}
    
echo "<tr>
$datum3<a href=\"weekprogramma.php?datum="
.$datum."\">$datum1 </a>
<td class=nolink width=50>$tijd1
<td width=160 class=link width=100><a href=\"listteam.php?teamid="
.$thuisid."\">$thuisteam</a>
<td width=10 class=nolink>-
<td width=160 class=link width=100><a href=\"listteam.php?teamid="
.$uitid."\"> $uitteam</a>
<td class=nolink width=50>$veld"
;
    }


?>

</table>
Gewijzigd op 28/11/2010 11:58:57 door R R
 
- Raoul -

- Raoul -

28/11/2010 12:40:32
Quote Anchor link
Please, haal variabelen buiten de quotes!!!!!
 
Milo S

Milo S

28/11/2010 13:06:18
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
$sql
= "SELECT
            u.thuis,
            u.uit,
            DATE_FORMAT(u.datum, '%d-%m-%Y') AS datum1,
            DATE_FORMAT(u.datum, '%d-%m-%Y') AS datum2,
            TIME_FORMAT(u.tijd, '%H:%i')     AS nieuwe_tijd,
            u.datum,
            u.gespeeld,
            u.veld,
            u.thuisg,
            u.uitg,
            
            t1.compid,
            t1.teamnaam         AS thuisTeam,
            
            t2.teamnaam         AS uitTeam,
            t2.compid,t1.teamid AS thuisID,
            t2.teamid           AS uitID
        FROM
            uitslagen AS u
        LEFT JOIN
            teams     AS t1
            ON t1.compid = u.thuis
        LEFT JOIN
            teams     AS t2
            ON t2.compid = u.uit
        WHERE
            u.gespeeld = 0"
;
?>


Bedoel je dit? Kreeg jij trouwens geen dikke vette error op je query? En anders wel op andere code in je script... Zo ja, welke error? Gebruik trouwens single quotes voor het weergeven van je HTML, dan hoef je niet te escapen binnen je echo.

Edit 1
Met regel 16 bedoel je volgens mij geen $datum3 maar gewoon $datum toch? anders kan je ze net zo goed buiten de if statement halen. Is dit inderdaad het geval, dan kan hij korter.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$datum
= ($datum1 != $datum2) ? '<tr><td colspan=6 class=link > &nbsp' : '<td class=link width=75>';
?>
Gewijzigd op 28/11/2010 13:29:07 door Milo S
 
R R

R R

28/11/2010 13:27:55
Quote Anchor link
Nee, ook al mankeert er dan e.e.a. aan de code. Kreeg geen error.

Krijg netjes een programmalijst. Alleen een extra witregel ontbreekt. Daar gaat het mij om.
Niet zo.
26-11-2010 team a - team b
26-11-2010 team c - team d
03-12-2010 team a - team c
03-12-2010 team b - team d
Maar zo.
26-11-2010 team a - team b
26-11-2010 team c - team d

03-12-2010 team a - team c
03-12-2010 team b - team d
 
Milo S

Milo S

28/11/2010 13:31:20
Quote Anchor link
Je kreeg geen error omdat je je query netjes afhandelt. Oh ja en zie me edit van me vorige post, dit lost denk ik je probleem op namelijk ;).

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$sql
= "<-  Hier die ene query  ->";


if( $res = mysqli_query( $conn, $sql ) )
{

    if( mysqli_num_rows( $sql ) > 0 )
    {

        while( $rec = mysqli_fetch_assoc( $sql ) )
        {
            
        }
    }

    else
    {
        echo 'Er zijn geen items gevonden.';    
    }
}

else
{
    echo 'Er is een fout opgetreden in je query.';    
}

?>
Gewijzigd op 28/11/2010 13:31:45 door Milo S
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.