Facebook neemt Whatsapp over!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/02/2014 00:31:28
Quote Anchor link
Waaaaaat?

Ja, het is echt waar. Facebook neemt Whatsapp over voor 16 miljard dollar.

Meer info: http://www.applespot.nl/59840/facebook-gaat-whatsapp-overnemen-voor-totaal-16-miljard/

Nou... laat maar weten wat jij ervan vindt zou ik zeggen...
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 06:07:13
 
Michael -

Michael -

20/02/2014 07:56:49
Quote Anchor link
Zeer jammer! Whatsapp zal er hierdoor vast niet beter op worden. Facebook probeert hier natuurlijk hun bedrijf mee te redden, maar het lijkt me eerder hun laatste stuiptrekkingen.
Gelukkig zijn er genoeg andere (betere) alternatieven voor Whatsapp en Facebook.
Eindelijk allemaal naar een chatapp die wel desktop ondersteund :)
 
- Mark -

- Mark -

20/02/2014 09:48:31
Quote Anchor link
Persoonlijk moet ik niets hebben van Facebook dus echt blij ben ik niet met deze overname. Ik zelf heb er geen probleem mee om over te stappen naar een alternatief maar familie en vrienden gaan dat dus zeer waarschijnlijk dus nooit doen. Ik ben dus zo'n beetje verplicht Watsapp te blijven gebruiken.

PS. Wat een idioot hoog bedrag voor een chat dienst. Ik weet dat ze veel gebruikers hebben en dat er een leuk bedrag mee te verdienen is maar ik wil eigenlijk niet eens weten wat Facebook gaat doen om zijn geld terug te verdienen.

PPS. Naar welke chat diens zijn jullie van plan over te stappen?
 
Michael -

Michael -

20/02/2014 10:05:48
Quote Anchor link
Er zijn een hoop alternatieven. Line, Kakao, Hangout, Telegram, BBM, Heml.is (nog niet af) ...
Het is inderdaad een probleem om over te stappen, want waar gaat iedereen naar toe?
De meeste zitten op Whatsapp en een paar op Line, maar die laatste groep zit ook op Whatsapp dus voor mij geen reden om 2 app's naast elkaar te hebben.

Ik denk ook, als ik de reacties zo lees, veel mensen terug gaan naar SMS. Tegenwoordig krijg je bij elk data abbonement gratis bellen en smsen.

Het is inderdaad een hoog bedrag, maar hiermee hebben ze wel zeker 400 miljoen mobiele nummers in bezit die ze koppelen aan je FB profiel. Dit is geld waard. Om het terug te verdienen zullen ze FB en Whatsapp heel langzaam samenvoegen, om je het idee te geven dat het niet gebeurt, en vervolgens reclames te gaan toevoegen. Ook zal het nu wel afgelopen zijn met het gratis abonnement. Ik heb er, zoals vele gebruikers die er vanaf het begin gebruik van maken, nog geen cent voor betaald. FB zal wel geld willen zien.

edit: zie ook GOT: Whatsapp alternatieven
Gewijzigd op 20/02/2014 10:07:21 door Michael -
 
Joakim Broden

Joakim Broden

20/02/2014 11:59:32
Quote Anchor link
Facebook neemt Whatsapp over.

"Wanneer kom je bier drinken?" - like this message
-Whatsapp recommends Heineken.

"Ik moet nog even snel naar de supermarkt, dan kom ik!"
-Whatsapp recommends Albert Heijn.
 
Christian k

christian k

20/02/2014 12:56:10
Quote Anchor link
echt heel jammer...
ik had liever gewild dat google whatsapp over zou kopen
of dat het zo zou blijven.
nu is het niet zeker meer of het gratis blijft
 
Michael -

Michael -

20/02/2014 13:01:27
Quote Anchor link
Google? Google doet met Hangout niks anders dan dat Facebook met Whatsapp gaat doen. Je berichten scannen en hierop advertentie tonen. Precies zoals HJ zegt.
 
Christian k

christian k

20/02/2014 13:49:40
Quote Anchor link
google heeft meedere bedrijven overgekocht en die blijven meestal het zelfde
maar facebook verandert er veel aan kijk maar naar instagram
het trekt bijna bij facebook in...
Gewijzigd op 20/02/2014 13:50:56 door christian k
 
Michael -

Michael -

20/02/2014 13:54:38
Quote Anchor link
In dat opzicht heb je dan gelijk. Maar dat ik vervolgens op Google resultaten krijg gebaseerd op mijn whatsapp gesprekken... Laat maar. De Google resultaten zijn al veel te veel op de gebruiker/locatie gebaseerd.
Whatsapp had gewoon lekker zelfstandig moeten blijven doorgaan. Nou zullen we opzoek moeten naar een alternatief (ik zeg even wachten op heml.is)
 
Christian k

christian k

20/02/2014 14:07:56
Quote Anchor link
ik weet het niet...
ik zal verlopig door blijven gaan met whatsapp. kijken wat facebook
allemaal gaat doen... hopelijk houden ze het zo en anders zal ik ook opzoek gaan
met een andere dienst maar ik denk dat ik eerder overga stapen op viber, skype of kik
omdat veel van mijn vrienden en kenissen daar ook al gebruik van maken van heml.is heb ik nog nooit
gehoort en ik ben niet de enige denk ik
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/02/2014 14:15:41
Quote Anchor link
En elk moment staat er wat meer over op de frontpage van PHPhulp. :-)
 
Michael -

Michael -

20/02/2014 14:41:14
Quote Anchor link
Gerucht: Google wilde WhatsApp kopen voor 7,3 miljard euro

Google wilde WhatsApp ook kopen, voor een bedrag van maximaal 7,3 miljard euro. Dat meldt een verslaggever van CNN op basis van twee anonieme bronnen. Facebook koopt WhatsApp voor 11,6 miljard euro.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/02/2014 16:18:16
Quote Anchor link
Michael - op 20/02/2014 10:05:48:
Het is inderdaad een hoog bedrag, maar hiermee hebben ze wel zeker 400 miljoen mobiele nummers in bezit...

Interessant. Ik vraag me af of ik hier (via de Algemene Voorwaarden) toestemming voor heb gegeven. Of zouden er straks nieuwe Algemene Voorwaarden komen die je moet gaan bevestigen? Zoiets als dit:

Geachte klant,

Whatsapp is overgenomen door Facebook en de volgende Algemene Voorwaarden zijn van toepassing:

Bla bla bla bla bla bla bladie bla bla bla bladie blablabla bla bla bla bla bla bla bladie bla bla bla bladie blablabla blablabla bla bla bla bla bla bla bladie bla bla bla bladie blablabla bla bla bla bla bla bla bladie bla bla bla bladie blablabla bla bla bla bla bla bla bladie bla bla bla bladie uw telefoonnummer en al uw gesprekken worden eigendom van Facebook en kunnen op iedere door Facebook gewenste manier commercieel worden ingezet, doorverkocht en uitgebuit blablabla bla bla bla bla bla bla bladie bla bla bla bladie blablabla bla bla bla bla bla bla bladie bla bla bla bladie blablabla bla bla bla bla bla bla bladie bla bla bla bladie.
Gewijzigd op 20/02/2014 16:18:33 door Ozzie PHP
 
Wouter J

Wouter J

20/02/2014 16:21:52
Quote Anchor link
>> Ik vraag me af of ik hier (via de Algemene Voorwaarden) toestemming voor heb gegeven.

Heb je ooit in de algemene voorwaarden toestemming gegeven dat het bedrijf achter de website/app jouw inlognaam (in whatsapp is je inlognaam je telefoonnummer) mag weten?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/02/2014 16:28:01
Quote Anchor link
>> Heb je ooit in de algemene voorwaarden toestemming gegeven dat het bedrijf achter de website/app jouw inlognaam (in whatsapp is je inlognaam je telefoonnummer) mag weten?

Ik zou het je niet kunnen vertellen. Waarschijnlijk wel. Maar heb ik daarmee diezelfdetoestemming ook aan Facebook gegeven?
 
Wouter J

Wouter J

20/02/2014 16:29:44
Quote Anchor link
Facebook is nu officieel de eigenaar van Whatsapp en daarvoor gelden dus dezelfde voorwaarden als je ooit voor WhatsApp alleen als bedrijf hebt gegeven.

En natuurlijk geef je geen expliciete toestemming voor het onthouden van je inlognaam, dat is naast je wachtwoord 1 van de 2 dingen die altijd nodig zijn, daarvoor geef je impliciet al toestemming door een account te maken.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/02/2014 16:33:48
Quote Anchor link
Het is maar net wat je verstaat onder "onthouden". Als mijn tel.nr. gecodeerd in een database staat is er niks aan de hand. Het wordt een ander verhaal als mijn tel.nr. straks gekoppeld wordt aan mijn naam en op wat voor wijze dan ook commercieel geëxploiteerd gaat worden. Heb ik daar wellicht ooit impliciet toestemming voor gegeven? Ik hoop maar van niet, want wie weet wat Facebook dan ooit met deze gegevens gaat doen.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

20/02/2014 20:01:23
Quote Anchor link
Na het te horen heb ik ben ik al eigenlijk vast besloten een einde te maken aan het gebruik whatsapp. Heb persoonlijk iets tegen Facebook. Hou graag me berichten van mijzelf.

Dus wat wordt het? Lime ofzo?
Gewijzigd op 20/02/2014 20:01:41 door Bas IJzelendoorn
 
Aad B

Aad B

20/02/2014 20:24:48
Quote Anchor link
Bas IJzelendoorn op 20/02/2014 20:01:23:
Na het te horen heb ik ben ik al eigenlijk vast besloten een einde te maken aan het gebruik whatsapp. Heb persoonlijk iets tegen Facebook. Hou graag me berichten van mijzelf.
Dus wat wordt het? Lime ofzo?
Telegram Messenger, vergelijkbaar met Whatsapp en dit is geen made in US product waardoor ook de NSA niet met je meeleest..... ;-)
 
Michael -

Michael -

20/02/2014 21:02:42
Quote Anchor link
Ik snap niet waarom veel mensen Telegram als alternatief noemen. Ja ze coderen de berichten, maar de app is wel van de Russische 'facebook'. Waarom is dat wel betrouwbaar?
Ik zou het liefst gaan voor Heml.is, van de makers van the pirate bay, alleen is deze app nog volop in ontwikkeling en zal zo goed mogelijk dichtgetimmerd worden.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

21/02/2014 14:01:13
Quote Anchor link
Nooit whatsapp gehad, weet niet eens wat het is en hoe het werkt. Ik heb me altijd prima kunnen redden met hangouts van Google. Die is namelijk ook direct gekoppeld aan G-talk en zet de backups van je berichten in je gmail. Ik ga whatsapp niet missen ofzo, maar merk wel dat mensen nu massaal op een andere chatdienst gaan stappen. Zijn er hier ook mensen die gaan veranderen van chatdienst?
Gewijzigd op 21/02/2014 14:02:11 door Albert de Wit
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.