Failed to open stream na opnieuw opstarten pc

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Mark de Grebber

Mark de Grebber

17/11/2010 13:58:38
Quote Anchor link
Goedendag eenieder,

Ik heb een probleem met het opniew openen van een .txt bestand.
Gisteren werkte het,vandaag krijg ik deze melding:


Warning: file(C:Program Files(x86)\wamp\www\php_sandbox2\chapter03\Orders\orders.txt) [function.file]: failed to open stream: No such file or directory in C:\Program Files (x86)\wamp\www\php_sandbox2\chapter03\vieworders2.php on line 15

Notice: Undefined offset: 1 in C:\Program Files (x86)\wamp\www\php_sandbox2\chapter03\vieworders2.php on line 39

Notice: Undefined offset: 2 in C:\Program Files (x86)\wamp\www\php_sandbox2\chapter03\vieworders2.php on line 40

Notice: Undefined offset: 3 in C:\Program Files (x86)\wamp\www\php_sandbox2\chapter03\vieworders2.php on line 41

Notice: Undefined offset: 4 in C:\Program Files (x86)\wamp\www\php_sandbox2\chapter03\vieworders2.php on line 49

Notice: Undefined offset: 5 in C:\Program Files (x86)\wamp\www\php_sandbox2\chapter03\vieworders2.php on line 50

Ik heb niets veranderd ann wat voor setup dan ook, alleen opnieuw opgestart

Ik ben net 5 dgn bezig met php an kom aan leren bijna niet toe door allerlei
problemen waarop ik stuit.
Het txt bestand, waar ik een array van moet maken is nog op dezelfde locatie,
Ik hoop dat iemand mij kan bijstaan in deze "harde" PHP dagen.

alvast bedankt


hier de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
  //create short variable name
  $DOCUMENT_ROOT = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'];
?>

<html>
<head>
<title>Bob's Auto Parts - Customer Orders</title>
</head>
<body>
<h1>Bob's Auto Parts</h1>
<h2>Customer Orders</h2>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php
  //Read in the entire file.
  //Each order becomes an element in the array

  $orders= file("C:Program Files(x86)\\wamp\\www\\php_sandbox2\\chapter03\\Orders\\orders.txt");

  // count the number of orders in the array
  $number_of_orders = count($orders);

  if ($number_of_orders == 0) {
    echo "<p><strong>No orders pending.
          Please try again later.</strong></p>"
;
  }


  echo "<table border=\"1\">\n";
  echo "<tr><th bgcolor=\"#CCCCFF\">Order Date</th>
            <th bgcolor=\"#CCCCFF\">Tires</th>
            <th bgcolor=\"#CCCCFF\">Oil</th>
            <th bgcolor=\"#CCCCFF\">Spark Plugs</th>
            <th bgcolor=\"#CCCCFF\">Total</th>
            <th bgcolor=\"#CCCCFF\">Address</th>
         <tr>"
;

  for ($i=0; $i<$number_of_orders; $i++) {
    //split up each line
    $line=explode("\t",$orders[$i]);

    // keep only the number of items ordered
    $line[1] = intval($line[1]);
    $line[2] = intval($line[2]);
    $line[3] = intval($line[3]);

    // output each order
    echo "<tr>
             <td>"
.$line[0]."</td>
             <td align=\"right\">"
.$line[1]."</td>
             <td align=\"right\">"
.$line[2]."</td>
             <td align=\"right\">"
.$line[3]."</td>
             <td align=\"right\">"
.$line[4]."</td>
             <td>"
.$line[5]."</td>
          </tr>"
;
  }


  echo "</table>";
?>

</body>
</html>
Gewijzigd op 17/11/2010 14:00:45 door Mark de Grebber
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 18:07:30
 
- SanThe -

- SanThe -

17/11/2010 14:05:36
Quote Anchor link
"C:Program Files(x86)\\wamp\\www\\php_sandbox2\\chapter03\\Orders\\orders.txt"

Dit is geen correct path.
C: => C:\
Program Files(x86) => Geen spaties en zeker geen haakjes gebruiken.
\\ => \ dus niet dubbel.

Gebruik enkele quotes dan hoef je niet te escapen.
 
Mark de Grebber

Mark de Grebber

17/11/2010 14:09:28
Quote Anchor link
Bedankt voor de snelle reactie, ik heb gisteren alleen enkele forward slashes gebruikt,dat werkte,maar vandaag niet meer dus op advies heb ik de dubbele '\\' gebruikt. ga 't even proberen.

Toevoeging op 17/11/2010 14:14:28:

Het is een lokaal path, het is geen url, hoe zou ik het pad anders op moeten geven ?

Toevoeging op 17/11/2010 14:24:53:

Ik heb het pad op verschillen manieren opgegeven,zonder succes, ik moet in m'n Program Files(86) folder beginnen.
als ik een dynamisch pad invul en begin met ../chapter03/Orders/orders.txt, kom ik er ook niet.
 
- SanThe -

- SanThe -

17/11/2010 14:27:05
Quote Anchor link
Relatief.

../file.txt is 1 map terug
../../file.txt is 2 mappen terug
mapnaam/file.txt is 1 map verder
mapnaam/mapnaam/file.txt is 2 mappen verder
Enz.
 
Mark de Grebber

Mark de Grebber

17/11/2010 14:33:10
Quote Anchor link
Hoe ik 't ook probeer ,de orders.txt wordt niet meer herkend.
Ik vraag me af of het aan m,n WAMP localhost ligt, dat daar de fout zit.
Gisteren werd het txt bestand wel geopend, vandaag niet,terwijl ik niets veranderd heb.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/11/2010 14:36:35
Quote Anchor link
Gooi je code eens tussen code-tags, dat maakt het beter leesbaarder.
 
- SanThe -

- SanThe -

17/11/2010 14:42:21
Quote Anchor link
Staat het bestandje er nog wel?
En heeft het nog de juiste rechten?
 
Mark de Grebber

Mark de Grebber

17/11/2010 14:43:06
Quote Anchor link
Ik ben net 5 dagen bezig en nog niet bekend met alle tricks,
Ik heb dit letterlijk uit PHP and MYSQL Webdevelopment 4th edition book overgenomen
en probeer de code stap voor stap te ontleden en begrijpen.

Programeren is nieuw voor mij ,ben alleen goed bekend met CSS an XHTML.

Maar ik neem aan dat je de <php ?> tags bedoeld ?

Toevoeging op 17/11/2010 14:43:43:

Ja heb ik ownership over en 't is er nog
 
- SanThe -

- SanThe -

17/11/2010 14:48:14
Quote Anchor link
Mark de Grebber op 17/11/2010 14:43:06:
Ja heb ik ownership over en 't is er nog


Jij, of Apache? Als het jouw bestandje is dan zal Apache daar weinig mee mogen doen.
 
Mark de Grebber

Mark de Grebber

17/11/2010 14:49:16
Quote Anchor link
sorry btw. dat ik jullie met deze beginners problemen lastig val, maar ik als ik het web afspeur ben ik weer 2 dagen bezig om een oplossing te vinden.

Dus erg bedankt voor jullie tijd.

Toevoeging op 17/11/2010 14:52:10:

Ik heb ownership afgedwongen,vandaag omdat het op de normale manier niet meer werkte.
Wil dat zeggen dat als, Ik owner ben , Apache er niets meer mee kan dan ?
Gewijzigd op 17/11/2010 14:49:46 door Mark de Grebber
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

17/11/2010 14:52:25
Quote Anchor link
al geprobeerd of het wel werkt als je het tussen single quotes zet? dus
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
file('www/weekveel/tekst.txt');?>
 
Mark de Grebber

Mark de Grebber

17/11/2010 14:55:33
Quote Anchor link
Ok ik begrijp dat ik het terug moet draaien,ga het proberen.

Toevoeging op 17/11/2010 14:59:25:

Teun Hesseling op 17/11/2010 14:52:25:
al geprobeerd of het wel werkt als je het tussen single quotes zet? dus
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
file('www/weekveel/tekst.txt');?>


Single quote doet ook nix,
Zal misschien toch een bevoegdheid probleem zijn.
enig idee hoe ik apache weer de rechten terug geef ?
Gewijzigd op 17/11/2010 15:01:36 door Mark de Grebber
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

17/11/2010 15:04:22
Quote Anchor link
hoe ziet trouwen je file stukje er nu uit? want als jij niks veranderd hebt aan de rechten zal dat het probleem wel niet zijn...
 
Mark de Grebber

Mark de Grebber

17/11/2010 15:05:04
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
  //Read in the entire file.
  //Each order becomes an element in the array

  $orders= file('C:/Program Files(x86)/wamp/www/php_sandbox2/chapter03/Orders/orders.txt');
 
- SanThe -

- SanThe -

17/11/2010 15:05:16
Quote Anchor link
Geef het bestandje eens 666 rechten.

Toevoeging op 17/11/2010 15:06:35:

Sorry, je hebt Windows.
Geef het bestandje lees- en schrijfrechten voor iedereen.
 
Mark de Grebber

Mark de Grebber

17/11/2010 15:07:08
Quote Anchor link
Ik begrijp er echt niets van , elke keer als ik een nieuw scriptje maak in Komodo edit werkt het pad, en elke keer als mn pc opnieuw opstart werkt het pad niet meer.


Toevoeging op 17/11/2010 15:09:47:

- SanThe - op 17/11/2010 15:05:16:
Geef het bestandje eens 666 rechten.

Toevoeging op 17/11/2010 15:06:35:
Sorry, je hebt Windows.
Geef het bestandje lees- en schrijfrechten voor iedereen.

Voor het txt bestandje hebben 'system', 'admin' en 'user' alle rechten
Gewijzigd op 17/11/2010 15:11:51 door Mark de Grebber
 
- SanThe -

- SanThe -

17/11/2010 15:13:23
Quote Anchor link
Mark de Grebber op 17/11/2010 15:07:08:

Voor het txt bestandje hebben 'system', 'admin' en 'user' alle rechten



Dan mis je 'everyone' of 'world' of weet ik hoe Windows dat noemt.
 
Mark de Grebber

Mark de Grebber

17/11/2010 15:19:13
Quote Anchor link
Iedereen heeft full controll op 2 na; gebruikers hebben read and execute controll
Er is geen everyone optie.
Read only is uitgevinkt dus dat betekent dat iedereen read en write rechten heeft.
Gewijzigd op 17/11/2010 15:21:18 door Mark de Grebber
 
- SanThe -

- SanThe -

17/11/2010 15:24:13
Quote Anchor link
Read is geen write. Geef alle gebruikers eens full control en kijk of dat helpt.
 
Mark de Grebber

Mark de Grebber

17/11/2010 15:30:33
Quote Anchor link
- SanThe - op 17/11/2010 15:24:13:
Read is geen write. Geef alle gebruikers eens full control en kijk of dat helpt.


Ik heb 4 gebruikers
1 SYSTEM
2 Lechuque(Lechuque-PC\Gebruikers)
3 Administrators (Lechuque-PC\Gebruikers)
4 Gebruikers(Lechuque-PC\Gebruikers)

Allemaal Full controll
moet ik misschien Apache aan de lijst toevoegen ?
zou niet weten hoe.
Gewijzigd op 17/11/2010 15:32:45 door Mark de Grebber
 
- SanThe -

- SanThe -

17/11/2010 15:32:21
Quote Anchor link
Kan je doen. Hoewel Apache natuurlijk onder gebruikers valt. Het kan in ieder geval geen kwaad en je weet dan zeker dat Apache de juiste rechten heeft.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.