Fatal error: Function name must be a string in /home/ekitorc/public_html/joannis/member/member5.php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Joannis Orlandos

Joannis Orlandos

24/06/2010 17:41:43
Quote Anchor link
29 > $username = trim($_POST['username']);
30 > $username = strtolower($username);
31 > $email = $_POST['email'];
32 > $query = "SELECT * FROM users WHERE username = '$username' AND email = '$email'";
33 > $query_result = $mysql_query($query);


Ik snap niet wat er mis is op line 33...
Voorzover ik weet, en wat ik heb geleerd, en tot nu te heb uitgevoerd.
Is dat mysql_query, een functie is, en dus ook () gebruikt.
Dus ik snap niet hoe dat fout kan zijn.
(Via google vond ik uit bij de eerste ... zoekacties de fout was, dat (), [] moest zijn, en {}, () moest zijn.)
En hier hoort deze fout niet in thuis volgens mij!
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 22:51:21
 
Pim -

Pim -

24/06/2010 17:43:18
Quote Anchor link
$query_result = $mysql_query($query);

-->>

$query_result = mysql_query($query);
 
Joannis Orlandos

Joannis Orlandos

24/06/2010 17:45:45
Quote Anchor link
Oh ja....

Ik weet niet of deze vraag hier thuis hoort.
Maar het is normaal als ik mezelf nu tegen mijn hoofd sla van stomheid, toch?
 
Pim -

Pim -

24/06/2010 17:54:08
Quote Anchor link
Ja hoor, en ook volkomen terecht ;)
 
- SanThe -

- SanThe -

24/06/2010 18:26:26
Quote Anchor link
Script is lek => SQL-Injection.
 
Jeroen Plug

Jeroen Plug

24/06/2010 20:04:00
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 24/06/2010 18:26:26:
Script is lek => SQL-Injection.

Je zou mysql_real_escape_string kunnen gebruiken om injections te voorkomen.
Gewijzigd op 24/06/2010 20:04:53 door Jeroen Plug
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.