Fatal error: Function name must be a string

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

10/08/2010 16:55:23
Quote Anchor link
Ha,

Ik heb mijn code denk ik al 3x herschreven, maar ik kom er niet uit waar de fout zit. De error:

Quote:
Fatal error: Function name must be a string in /home/nvwzufxt/domains/yesterdayevening.com/public_html/signup/succes.php on line 15


Het gaat om de volgende functie:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
function show_id($email_id)
{
$id_res = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE email ='". $email_id ."'") or die ('Error: '.mysql_error ());    

$row = mysql_fetch_array($id_res) or die(mysql_error());
$id = $row['id'];

return $id;

}


Deze functie wordt ingeladen binnen succes.php en in dit bestand staat op regel 15 deze code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo $show_id($_SESSION["su_email"]);


Zou iemand mij kunnen helpen? Ik kom er echt niet uit waar de fout zit..
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 10:44:50
 
Chris -

Chris -

10/08/2010 16:56:20
Quote Anchor link
Haal de $ weg voor show_id ;-)
 
Ama saril

ama saril

10/08/2010 16:57:37
Quote Anchor link
moet
echo $show_id($_SESSION["su_email"]);
niet zijn
echo show_id($_SESSION["su_email"]);
zonder de $show dus.

-----edit--------
ik typ te langzaam, nu was iemand me voor ;(
Gewijzigd op 10/08/2010 16:58:18 door ama saril
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

10/08/2010 16:59:28
Quote Anchor link
Omg, dat ik daar overheen gekeken heb.
Hartstikke bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.