Fatal error: imagecreatetruecolor(): requires GD 2.0 or later

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

19/03/2004 11:28:00
Quote Anchor link
Ik krijg deze meldingen de afbeeldingen worden dus niet weergegeven in de browser (maakt niet uit welke).
De melding: "Fatal error: imagecreatetruecolor(): requires GD 2.0 or later in /var/www/vhosts/phphulp.nl/httpdocs/fotoboek/thumbs.php on line 11".
Weet iemand wat dit betekent, want ik ben een beginner in de PHP taal.
Alvast bedankt voor de reactie.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 11:48:38
 
Rick

Rick

19/03/2004 11:46:00
Quote Anchor link
GD is niet geinstalleerd of je hebt een te oude versie van GD

gratis host zeker?
daar staat GD bijna altijd uit
 

19/03/2004 11:53:00
Quote Anchor link
Ik denk dat er een oude versie opstaat, maar dit is geen gratis host! Kan ik dit dan zelf updaten of moet dit via de webhoster gaan?
 
Rick

Rick

19/03/2004 12:58:00
Quote Anchor link
dat zal via de webhoster moeten gaan

probeer
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? phpinfo(); ?>
eventjes om te kijken welke versie je nu hebt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.