Fatal Error member function

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

15/09/2014 21:25:41
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een script om links voor een menu op te slaan in een database. wanneer ik de functie aanroep krijg ik volgende fatal error te zien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Fatal error: Call to a member function bind_param() on a non-object in bladibladibla...


De code waar het om gaat ziet er als volgt uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
function display_children($parent, $level)
{

    global $mysqli,$db_table_prefix;
    $stmt = $mysqli->prepare("SELECT a.id, a.label, a.link, Deriv1.Count FROM ".$db_table_prefix."menu_beheer a LEFT OUTER JOIN (SELECT parent, COUNT(*) AS Count FROM '".$db_table_prefix."menu_beheer' GROUP BY parent) Deriv1 ON a.id = Deriv1.parent WHERE a.parent='?'");
    $stmt->bind_param("i",$parent);
    $stmt->execute();
    echo '<ul class="nav" id="side-menu">';
    while($row = $stmt->fetch_assoc($result)) {
        if($row['Count'] > 0) {
            echo '<li><a href="'.$row['link'].'">'.$row['label'].'</a>';
                display_children($row['id'], $level + 1);
            echo '</li>';
        }

        elseif ($row['Count'] == 0) {
            echo '<li><a href="'.$row['link'].'">'.$row['label'].'</a>';
        }

        else;
    }

    echo '</ul>';
}

?>


Weet iemand wat er fout is met bovenstaande code?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:52:31
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

15/09/2014 21:57:33
Quote Anchor link
Je zet de placeholder tussen quotes ('?'), dat moet niet.
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

15/09/2014 22:08:15
Quote Anchor link
Wanneer ik de quotes weglaat blijf ik helaas de zelfde error houden :(
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

15/09/2014 22:27:40
Quote Anchor link
Dat was het eerste wat ik zag, en je moet ze nog steeds weglaten. In dit geval zal het werken maar als je string parameters hebt krijg je ''waarde''

Even wat verder gekeken en je gebruikt count als alias, dat is een gereserveerde naam.
Gewijzigd op 15/09/2014 22:28:55 door Ger van Steenderen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.