Fatal Error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »
Francoi gckx

Francoi gckx

10/01/2013 14:55:26
Quote Anchor link
Ik gebruik http://www.phpclasses.org/package/1352-PHP-Convert-and-clean-MSWord-documents-to-HTML.html

En krijg:

Fatal error: Uncaught exception 'com_exception' with message '<b>Source:</b> Microsoft Word<br/><b>Description:</b> Dit bestand kan niet worden gevonden. (C:\//xampp/htdocs/13nieuw/uploads/Tes...)' in C:\xampp\htdocs\13nieuw\wordDocumentHandler.php:89 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\13nieuw\wordDocumentHandler.php(89): variant->Open('C://xampp/htdoc...') #1 C:\xampp\htdocs\13nieuw\wordDocumentHandler.php(63): wordDocumentHandler->convertWordDocumentToFile('C://xampp/htdoc...', 'C:\xampp\htdocs...', 'htm') #2 C:\xampp\htdocs\13nieuw\uploaddoc3.php(74): wordDocumentHandler->convertWordDocumentToString('C://xampp/htdoc...', 'htm') #3 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\13nieuw\wordDocumentHandler.php on line 89
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 15:51:51
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/01/2013 14:59:20
Quote Anchor link
De foutmelding zegt het al.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

10/01/2013 15:03:02
Quote Anchor link
Bestand kan niet gevonden worden,

Dus ik heb nu dit:
$myWordFile = "C://xampp/htdocs//13nieuw//Test.doc";

Maar krijg nu een andere fatal error:
Fatal error: Call to undefined method variant::SaveAs() in C:\xampp\htdocs\13nieuw\wordDocumentHandler.php on line 97
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/01/2013 15:09:13
Quote Anchor link
Hoe ziet je script eruit waarmee je de boel converteert?
Graag relevante code...
Gewijzigd op 10/01/2013 15:09:29 door - Ariën -
 
Francoi gckx

Francoi gckx

10/01/2013 15:11:04
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/01/2013 15:17:16
Quote Anchor link
"You need to be a registered user and login to get this file." :-/
 
Francoi gckx

Francoi gckx

10/01/2013 15:20:51
Quote Anchor link
de class:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
431
432
433
434
435
436
437
438
439
440
441
442
443
444
445
446
<?php
[code]<?php
//########################################################################################
// -------------- Summary
// This class can be used to convert a MsWord document to html, rtf or text. As MsWord can read txt and rtf, input
// can be doc, but also be txt or rtf
// Of course, you need MsWord installed on the server, so Windows OS.
//
// -------------- Author
// Logan Dugenoux - 2003
// [email protected]
// http://www.peous.com/logan/
//
// -------------- License
// GPL
//
// -------------- Methods :
// - convertWordDocumentToString($inFile , $outFormat="html")                "html", "htm", "rtf" or "txt"
// - convertWordDocumentToFile($inFile ,$outFile, $outFormat="html")        "html", "htm", "rtf" or "txt"
// - cleanWordHTML( ... ) see help below
// - getLastError() returns last error if function returns false.
//
// ------------- Example :
// require ("wordDocumentHandler.php");
// $w = new wordDocumentHandler();
// $myWordFile = "my doc file.doc";
// $txt = $w->convertWordDocumentToString( $myWordFile , "txt" );
// echo  $txt;
//
//  ------------- About COM
// http://php.planetmirror.com/manual/en/faq.com.php
//
// * If you got error "Cannot instantiate non-existent class: com"
//     Edit your php.ini and set com.allow_dcom=true
//
// Have fun !!!
//########################################################################################


    class wordDocumentHandler
    {
        var
$lastError = "";

        function
wordDocumentHandler()
           {
           }
           
           function
getLastError()
           {

               return $this->lastError;
           }
           
           function
convertWordDocumentToString($inFile , $outFormat="html")
           {

            // working space
            $dataPath = dirname(__FILE__)."/wordDocumentHandler/";
            @
mkdir( $dataPath );
            $tempFile = tempnam ( $dataPath, "wrd" );
            $dataPath = str_replace(".", "", $tempFile)."/";
            @
mkdir( $dataPath );
            $htmlFile = $dataPath."document.html";
            unlink( $tempFile );    // it is created I only want a name !
            
            // Conversion

            $this->convertWordDocumentToFile( $inFile, $htmlFile, $outFormat );
            $htmlCnt = file_get_contents($htmlFile);
            
            // Remove temp files
            $this->recursiveDirDelete(    $dataPath );
            
            return $htmlCnt;
           }
           
           
           function
convertWordDocumentToFile($inFile ,$outFile, $outFormat="html")
           {

               $this->lastError = "";
               $outFormatNumber = 8;        // default = HTML
               if ($outFormat=="txt")        $outFormatNumber = 2;
               if ($outFormat=="rtf")        $outFormatNumber = 6;
               
               // Create MsWord instance
             $comObject = new COM("Word.Application");
             if (!$comObject)
             {

                 $this->lastError = "COM object of microsoft word cannot be found. Check COM permissions or Office install";
                 return false;
             }


            // Open doc in Word
            if (!$comObject->Documents->Open($inFile))
            {

                $comObject->Quit(0);     // Always quit ! otherwise msword.exe will stay
                $this->lastError = $inFile." cannot be opened by Word";
                return false;
            }

            
            // Save doc
        97    if (!$comObject->ActiveDocument->SaveAs($outFile,$outFormatNumber))
            {

                $comObject->Quit(0);     // Always quit ! otherwise msword.exe will stay
                $this->lastError = "MsWord cannot save ".$outFile;
                return false;
            }

            
            $comObject->Quit(0);     // Always quit ! otherwise msword.exe will stay
            return true;
        }
        
        
        
        function
cleanWordHTML(
            &
$htmlCnt,                            // tring to clean
                                                // chaine a nettoyer

            
            $supprimer_tout_style = 1,            // remove all styles, so removes CSS also
                                                // supprimer tous les styles. supprime la mise en forme CSS donc...

                                                
            $supprimer_if = 1,                    // remove all M$ if
                                                // supprimer tout ce qui entre "if" microsoft

            
            $supprimer_espaces = 1,                // remove dbl spaces (necesary for the 3 next options)
                                                // supprimer les dbl espaces (nécessaires pour les 3 options suivantes)

            
            $supprimer_def_styles_inutiles = 1,    // remove unused CSS (>200 Ko !!)
                                                // virer les def de style CSS non utilisées dans class=...

                                                
            $recherche_balises_approfindie = 0,    // search styles within tags    (SLOOOOW)
                                                // recherche précise de toutes les balises <h1>, <h2>, ...

                                                
            $binder_nom_classes = 1,            // shorten class names binding them
                                                // remplacer les noms des classes par d'autres plus courts

                                                
            $supprimer_les_style_none = 1,        // remove "border=none"
                                                // supprie tous les styles "border:none", etc... qui sont pris comme tels par défaut

                                                
            $supprimer_trucs_word = 1,            // remove various useless tags
                                                // supprime diverses balises WORD

                                                
            $supprimer_balises_span = 1,        // remove <span> tags (not thein content)
                                                // supprime les balises <span> (pas leur contenu)

                                                
            $supprimer_toutes_balises = 0        // remove all tags (better use TXT output for conversion)
            )
        {

            
            //---------------
            // Do this before processing classes

            if ($supprimer_espaces)
            {

                $htmlCnt = str_replace( "\n", " ", $htmlCnt );
                $htmlCnt = str_replace( "\r", " ", $htmlCnt );
                $htmlCnt = str_replace( "\t", " ", $htmlCnt );
                $this->virerEspace( $htmlCnt );
            }

            
            // Remove IFs
            if ($supprimer_if)
            {

                $this->extractIf( $htmlCnt, 0 );
            }

            
            if ($supprimer_toutes_balises)
            {

                $htmlCnt = ereg_replace( "<style>[^<]*</style>", "", $htmlCnt );    // ici on vire aussi le contenu
                $htmlCnt = ereg_replace( "<[^>]*>", "", $htmlCnt );    
            }
    
            
            if ($supprimer_def_styles_inutiles)
            {

                //---- Find used tags
                $lesClasses = array();
                // -1 within the styles class=...
                $balises = array();
                preg_match_all("(class=[^>]*)", $htmlCnt, $balises, PREG_SET_ORDER );
                
                for ($i=0;$i<=sizeof($balises);$i++)
                {

                    $good = explode(" ", $balises[$i][0]);
                    if (strlen(substr($good[0],6))>0)
                        $lesClasses[substr($good[0],6)] = 1;
                }

                
                if ($recherche_balises_approfindie)
                {

                    // SLOOOOOOOOOOOOOW
                    // -2 Directly tag names    <tagName>

                    $balises = array();
                    preg_match_all("(<[^>]*)", $htmlCnt, $balises, PREG_SET_ORDER );
                    for ($i=0;$i<=sizeof($balises);$i++)
                    {

                        $good = explode(" ", $balises[$i][0]);
                        if (substr($good[0],1,1)=="/")
                            continue;
                        if (substr($good[0],1,1)=="!")
                            continue;
                        if (strlen(substr($good[0],1))>0)
                            $lesClasses[substr($good[0],1)] = 1;
                    }
                }

                else
                {
                    $lesClasses["h1"] = 2;
                    $lesClasses["h2"] = 2;
                    $lesClasses["h3"] = 2;
                    $lesClasses["h4"] = 2;
                    $lesClasses["h5"] = 2;
                    $lesClasses["h6"] = 2;
                }

                
                // end of research
                $balisesOk = "";
                foreach( $lesClasses as $k => $type )
                {

                    if ($balisesOk)
                        $balisesOk .= "|";
                    $balisesOk .= $k;
                }

                $regExpression = "((".$balisesOk.") *\\{[^\\}]*\\})";
                // Find used styles
                $stylesDef = array();
                preg_match_all($regExpression, $htmlCnt, $stylesDef , PREG_SET_ORDER );
                $stylesDefString = "";
                for ($i=0;$i<=sizeof($stylesDef);$i++)
                {

                    $stylesDefString .= "\n".$stylesDef[$i][0]."\n";
                }

                
                if ($binder_nom_classes)
                {

                    $i=0;
                    foreach( $lesClasses as $k => $type )
                    {

                        if ($type==1)        // style
                        {
                            $htmlCnt = str_replace($k, "c".$i, $htmlCnt);
                            $stylesDefString = str_replace($k, "c".$i, $stylesDefString);
                            $i++;
                        }
                    }
                }

                
                // Remove all <style>    ... </style> tags
                $pLastStylePos = 0;
                $pStyleBegin = $this->strpoz( $htmlCnt, "<style>", $pLastStylePos );
                $pFirstStyleBegin = $pStyleBegin;
                if ($pStyleBegin != -1)
                    $pStyleEnd = $this->strpoz( $htmlCnt, "</style>", $pStyleBegin );
                while ($pStyleBegin != -1)
                {

                    $pLastStylePos = $pStyleEnd;
                    $htmlCnt = substr( $htmlCnt, 0, $pStyleBegin ).substr( $htmlCnt,$pStyleEnd+8 );
                    $pStyleBegin = $this->strpoz( $htmlCnt, "<style>", $pLastStylePos );
                    if ($pStyleBegin != -1)
                        $pStyleEnd = $this->strpoz( $htmlCnt, "</style>", $pStyleBegin );
                }

                
                // Write only necesary style
                if ($stylesDefString)
                {

                    $htmlCnt =     substr($htmlCnt, 0, $pFirstStyleBegin).
                            "<style>\n<!--".$stylesDefString."-->\n</style>".
                            substr($htmlCnt, $pFirstStyleBegin);
                }
            }

            
            if ($supprimer_tout_style)
            {

                $htmlCnt = ereg_replace( "style='[^']*'", "", $htmlCnt );    
            }

                
            if ($supprimer_les_style_none)
            {

                    // C bon c par défault !
                $htmlCnt = str_replace( "text-decoration:none", "", $htmlCnt );
                $htmlCnt = str_replace( "text-underline:none", "", $htmlCnt );
                $htmlCnt = str_replace( "border-left:none", "", $htmlCnt );
                $htmlCnt = str_replace( "border-top:none", "", $htmlCnt );
                $htmlCnt = str_replace( "border-bottom:none", "", $htmlCnt );
                $htmlCnt = str_replace( "border-right:none", "", $htmlCnt );
            }

            
            if ($supprimer_trucs_word)
            {

                $htmlCnt = ereg_replace( "v:shapes=\"[^\"]*\"", "", $htmlCnt );
                $htmlCnt = ereg_replace( "style='tab-stops:[^']*'", "", $htmlCnt );
                $htmlCnt = ereg_replace( "<o[^>]*></o:p>", "", $htmlCnt );        // balises span vides
                $htmlCnt = ereg_replace( "<p[^>]*></p>", "", $htmlCnt );        // balises span vides
                 $htmlCnt = ereg_replace( "mso-(^[';])*", "", $htmlCnt );
                 $htmlCnt = ereg_replace( "field-code-(^[';])*", "", $htmlCnt );
            }

            
            if ($supprimer_balises_span)
            {

                $htmlCnt = ereg_replace( "<span[^>]*>", "", $htmlCnt );    
                $htmlCnt = str_replace( "</span>", "", $htmlCnt );
            }

        
            // Last optim
            if ($supprimer_espaces)
            {

                $this->virerEspace( $htmlCnt );
            }    
        }
    
        
        
        
        //--------------- PRIVATE FUNCTIONS -----------------
        
        function virerEspace( &$htmlCnt )
        {

            // much much faster than $htmlCnt = ereg_replace( " +", " ", $htmlCnt );
            // and works if there is less than 256 spaces at the same time

            $htmlCnt = str_replace( "                                ", " ", $htmlCnt);
            $htmlCnt = str_replace( "                ", " ", $htmlCnt);
            $htmlCnt = str_replace( "        ", " ", $htmlCnt);
            $htmlCnt = str_replace( "    ", " ", $htmlCnt);
            $htmlCnt = str_replace( "  ", " ", $htmlCnt);
        }
        
        function
extractIf( &$str, $pos )
        {

            $pIf1 = $this->strpoz($str, "<![if", $pos);
            $pIf2 = $this->strpoz($str, "<!--[if", $pos);
            $pIf = $this->zmin( $pIf1 ,$pIf2 );
            if ($pIf>=0)
            {

                $pIfEnd = $this->strpoz($str, ">", $pIf);
                $pNextIf1 = $this->strpoz($str, "<![if", $pIfEnd);
                $pNextIf2 = $this->strpoz($str, "<!--[if", $pIfEnd);
                $pNextIf = $this->zmin( $pNextIf1, $pNextIf2 );
                if ($pNextIf>=0)
                {

                    $this->extractIf( $str, $pNextIf );
                }

                $pNextEndIf1 = $this->strpoz($str, "<![endif]", $pIfEnd);
                $pNextEndIf2 = $this->strpoz($str, "<![endif]", $pIfEnd);
                $pNextEndIf = $this->zmin( $pNextEndIf1, $pNextEndIf2 );
                
                $pNextEndIfEnd1 = $this->strpoz($str, ">", $pNextEndIf);
                $pNextEndIfEnd2 = $this->strpoz($str, ">", $pNextEndIf);
                $pNextEndIfEnd = $this->zmin( $pNextEndIfEnd1, $pNextEndIfEnd2 );
        
                $pCond = $this->strpoz($str, "[", $pIf);
                $ifCondition = substr( $str, $pCond+1+2+1, $pIfEnd-$pCond-2-2-1 );
                
                $oki = false;
                if ($ifCondition=="!vml")
                {

                    $oki = true;
                }

                $insideIf = "";
                            
                //    $pos        $pIf    $pIfEnd                $pNextEndIf    $pNextEndIfEnd
                //        ....    <![if...    >        ...        <![end if]>                        ....

                if ($oki)
                {

                    $insideIf = substr( $str, $pIfEnd+1,$pNextEndIf-($pIfEnd+1) );
                }

    
                $str =         substr( $str, 0, $pIf ).
                            $insideIf.
                            substr( $str, $pNextEndIfEnd+1 );
            }

            else
            {
                return substr($str, $pos);
            }
        }
        
        function
zmin( $p1, $p2 )
        {

            return (($p1>=0)&&(($p1<$p2)||($p2==-1)))?$p1:$p2;
        }
        function
strpoz( $mystring, $findme, $start )
        {

            $res = @strpos( $mystring, $findme, $start );
            if ($res===false)
                return -1;
            return $res;
        }
        
        function
recursiveDirDelete($thePath)
        {
    if(false === @is_dir($thePath)){        @unlink($thePath);
            clearstatcache();
            if (@file_exists($thePath)) {
            if(substr_count($thePath,":")){
            @
system("del ".eregi_replace("/","\\",$thePath));
            }
else{        @system("rm $thePath");    }    }
            clearstatcache();
            if (@file_exists($thePath)){    return false;    }else{        return true;        }
            }
else{        $dh = @opendir($thePath);        while(($file = @readdir($dh)) !==false ){
            if($file != "." && $file != ".."){        $fullpath = $thePath.$file;
            if(@is_dir($fullpath))$fullpath.="/";        if (!$this->recursiveDirDelete($fullpath)){
              closedir($dh);          return false;        }        }        }
            @
closedir($dh);        @rmdir($thePath);
            clearstatcache();        if (@file_exists($thePath)) {
            if(substr_count($thePath,":")){        @system("del ".eregi_replace("/","\\",$thePath));
            }
else{        @system("rmdir $thePath");    }    }
            clearstatcache();    if (@file_exists($thePath)){    return false;    }else{
            return true;    }    }    }
        }

?>



Line 97 heb ik in de code aangegeven

[size=xsmall][i]Toevoeging op 10/01/2013 15:21:38:[/i][/size]





En hier de code in code:
<?php
// ############### Put here the name of a MsWord document ###################
    $myWordFile = "C://xampp/htdocs//13nieuw//uploads//Test.doc";
    
    // The class
    $w = new wordDocumentHandler();
    
    $txt = $w->convertWordDocumentToString( $myWordFile , "htm" );
    if (!$txt)
    {

        die( $w->GetLastError() );
    }

    else
    {
        echo "Conversion to string ok. Output len :".strlen($txt)."<br>";
    }

    
    $w->cleanWordHTML( $txt );
    echo "Cleaned string len :".strlen($txt)."<br>";
    

    $outFile = $myWordFile.".html";
    if (!$w->convertWordDocumentToFile( $myWordFile ,$outFile , "htm" ))
    {

        die( $w->GetLastError() );
    }

    else
    {
        echo "Conversion to file ok.<br>";
    }
                } } }


?>
 
Moose -

Moose -

10/01/2013 15:26:30
Quote Anchor link
Je verwacht dat wij een script, wat je ergens vandaan gedownload hebt, gaan debuggen?

Edit: grote kans dat je path verkeerd is. Probeer eens __DIR__ te echo'n, en plak daar gewoon Test.doc achter (mits het doc bestand in dezelfde folder zit)
Gewijzigd op 10/01/2013 15:28:50 door Moose -
 
No One

No One

10/01/2013 15:29:32
Quote Anchor link
probleem zit iig in het COM object zoals ik het nu zie..het is getest met office 2000, maar wellicht dat de functie in office 2003, 2007 of welke versie je ook geinstalleerd hebt op je server anders heet.. (je hebt toch wel office geinstalleerd op je server?)
 
Francoi gckx

Francoi gckx

10/01/2013 15:30:21
Quote Anchor link
Ik geef toch de regel line (97) ? en ten eerste verwacht ik niks ik vraag alleen hulp, je moet zelf weten
of je reageert

Ik weet niet of mijn hosting Word op de server heeft?



Toevoeging op 10/01/2013 15:37:13:

Aan not moose sorry maar waar zie je __DIR__
Gewijzigd op 10/01/2013 15:35:24 door Francoi gckx
 
Moose -

Moose -

10/01/2013 15:40:15
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo __DIR__;
 
No One

No One

10/01/2013 15:53:11
Quote Anchor link
@Francoi...waarschijnlijk niet...niet echt logisch...daarnaast zou het best wel eens een linux host kunnen zijn..en dan gaat dit programma sowieso niet werken...ik zou iig even contact opnemen en navraag doen...
 
Francoi gckx

Francoi gckx

10/01/2013 15:59:52
Quote Anchor link
Mijn echo dir geeft: C:\xampp\htdocs\13nieuw

Ja volgens mij gaat dit niet lukken hoor, localhost word zelfs unresponsive

Bedankt maar dit kan denk ik de prullebak in,,tenzij iemand het toch nog weet

Zie mij vorige topic voor de alternatief, waar ik nog een beetje hulp mee nodig heb:)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.