fckeditor

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »
Gregor

gregor

15/12/2004 17:15:00
Quote Anchor link
Hoi Allemaal,

Ik wil gebruikt gaan maken van fckeditor ipv htmlarea en prober t op dit moment. Ik krijg alleen steeds de foutmelding, kan pagina niet vinden. Op dit moment staat het volgende in de <head>

<script type="text/javascript" src="fckeditor/fckeditor.js"></script>
<script type="text/javascript">
window.onload = function()
{
var oFCKeditor = new FCKeditor( 'NAAMTEAXTAREA' ) ;
oFCKeditor.ReplaceTextarea() ;
}
</script>
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 13:00:36
 
Bram Z

Bram Z

15/12/2004 17:38:00
Quote Anchor link
Wat is een fckeditor?
En dit klopt niet echt he :

window.onload = function()
{
var oFCKeditor = new FCKeditor( 'NAAMTEAXTAREA' ) ;
oFCKeditor.ReplaceTextarea() ;
}

Zou beter zo zijn:

function doit()
{
var oFCKeditor = new FCKeditor( 'NAAMTEAXTAREA' ) ;
oFCKeditor.ReplaceTextarea() ;
}
window.onload = doit()
 
Gregor

gregor

15/12/2004 18:19:00
Quote Anchor link
www.fckeditor.net is een WYSIWYG editor en is een stuk uitgebreider dan htmlarea. k ga je idee proberen.
 
Gregor

gregor

15/12/2004 19:05:00
Quote Anchor link
D@rk:
Wat is een fckeditor?
En dit klopt niet echt he :

window.onload = function()
{
var oFCKeditor = new FCKeditor( 'NAAMTEAXTAREA' ) ;
oFCKeditor.ReplaceTextarea() ;
}

Zou beter zo zijn:

function doit()
{
var oFCKeditor = new FCKeditor( 'NAAMTEAXTAREA' ) ;
oFCKeditor.ReplaceTextarea() ;
}
window.onload = doit()


Sorry dat werkt niet...
 
Winston Smith

Winston Smith

15/12/2004 19:42:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<html>
  <head>
    <script type="text/javascript">
      window.onload = function()
      {
        var oFCKeditor = new FCKeditor( 'MyTextarea' ) ;
        oFCKeditor.ReplaceTextarea() ;
      }
    </script>
  </head>
  <body>
    <textarea id="MyTextarea" name="MyTextarea">This is <b>the</b> initial value.</textarea>
  </body>
</html>


Zo staat het in de documentatie. Je moet een textarea aanroepen met als naam, kweet niet of je dat gedaan hebt? En misschien draai je linux op je host: in dat geval moet je ook letten op hoofdletters in je dir, bv. FCKeditor/fckeditor.js
 
Bram Z

Bram Z

15/12/2004 20:14:00
Quote Anchor link
Ik stel voort dat jij de basis van javascript gaat leren, want dit klopt niet:

window.onload = function()

en het maakt niet uit of ik linux heb of niet, jouw script klopt gewoon totaal niet ...
 
Gregor

gregor

15/12/2004 21:21:00
Quote Anchor link
Dat javascript heb k niet geschreven. Ik heb ook totaal geen basis hierin. Ik heb dit gehaald uit de documentatie van www.fckeditor.net misschien dat je daar kunt zeggen dat ze fout zitten. Dit zijn overigens mensen van sourceforge. Maar in ieder geval bedankt voor je reactie!

Ik heb verder ook gelet op de hoofdletters ed. Die kloppen allemaal, net als de naam van het tekstveld.
Gewijzigd op 15/12/2004 21:31:00 door gregor
 
Winston Smith

Winston Smith

15/12/2004 22:32:00
Quote Anchor link
window.onload = function() staat inderdaad in de documentatie. Misschien dat je de php implementie kan gebruiken ipv de javascript? Zit wel geen documentatie bij voor php, maar aan de sourcecode te zien is het niet al te moeilijk om dat te laten werken.
 
Robin

Robin

16/12/2004 10:30:00
Quote Anchor link
Ten 1e.. waarom neem je niet een prof programma zoals Dreamweaver 2004 MX ?!
 
Winston Smith

Winston Smith

16/12/2004 12:35:00
Quote Anchor link
En ten tweede?

Maar ik neem aan dat gregor het wil gebruiken voor een CMS of een webmail of zo. Dan is het gebruik van een 'professioneel' programma als Dreamweaver niet echt nodig.
Daarnaast, waarom zou je een programma als dreamweaver willen gebruiken, terwijl er diverse gratis phpeditors te krijgen zijn? Het is niet het programma wat je code professioneel maakt, het zijn je eigen programmeerkwaliteiten.
 
Bram Z

Bram Z

16/12/2004 14:05:00
Quote Anchor link
Robin:
Ten 1e.. waarom neem je niet een prof programma zoals Dreamweaver 2004 MX ?!


Professioneel :D
 
Gregor

gregor

16/12/2004 14:37:00
Quote Anchor link
Ik gebruik Dreamweaver MX, maar wil(de) FCK editor gaan gebruiken in een CMS. Ik heb nu gezien dat wat ik nodig had ook te vinden is in htmlarea, ga dit nu dus maar gebruiken. Is een stuk makkelijker in te passen, sterker nog dit werkt al.

Ik hoor graag van Kasper en D@rk welke gratis PHPeditors er zijn die ik zou kunnen gebruiken naast of in plaats van DW MX! Ben altijd in voor nieuwe dingen.
 
Winston Smith

Winston Smith

16/12/2004 20:17:00
Quote Anchor link
Winsyntax is wel een aardige. Verder vind ik SourceEdit wel top (kan je ook SQL, HTML, XML etc. in schrijven), maar die is niet helemaal gratis. Maar *kuch* internet *ahem* biedt veel uitkomsten soms :$
 
Johan

Johan

16/12/2004 21:31:00
Quote Anchor link
Robin:
Ten 1e.. waarom neem je niet een prof programma zoals Dreamweaver 2004 MX ?!


veel te zwaar man..!! als je een beetje kan programeren gebruik je zelfs kladblok. Mijn advies: Textpad!!!! Een soort kladblok, maar dan met kleurtjes;)
 
Gregor

gregor

17/12/2004 03:32:00
Quote Anchor link
Ik moet je eerlijk zeggen dat ik kladblok een beetje TE vind. Daarmee ga je overbodig werk doen, wat in DW MX gewoon zit ingebouwd...
 
Bram Z

Bram Z

17/12/2004 13:11:00
Quote Anchor link
gregor:
Ik moet je eerlijk zeggen dat ik kladblok een beetje TE vind. Daarmee ga je overbodig werk doen, wat in DW MX gewoon zit ingebouwd...


En je kan ook gewoon yahoo site builder pakken als je alles voor jou wilt laten maken ...
 
Peter Dorn

Peter Dorn

17/12/2004 13:39:00
Quote Anchor link
Maar dan is het niet meer je eigen werk vind ik.
En daarbij komt kijken, dat als je ooit 's een kleine aanpassing wilt maken, en je bent toevallig net niet thuis of ht lukt niet met het programma, dan ben je de klos. Zulke programma's maken over het algemeen een zooitje van de broncode. En als je het dan ook nog niet 's snapt....

UltraEdit is een aanrader. Gewoon een uitgebreid kladblok, met highlight functies voor verschillende programmeer talen.
 
Axel de Mol

Axel de Mol

19/12/2004 20:43:00
Quote Anchor link
Ik gebruik meestal dreamweaver voor het ontwerp en als ik daarna aan het scripten ga stap ik gewoon over op textpad. Echt een geweldig fijn programma. Heb het op mijn usbstick staan dus kan het ook gewoon op school gebruiken ;) als ik een uurtje niets te doen heb
 

03/01/2005 21:22:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
include ("./fckeditor/fckeditor.php");
$oFCKeditor = new FCKeditor('tekstvak') ;
$oFCKeditor->BasePath = "http://localhost"
//$oFCKeditor->Witdh= "100%";
//$oFCKeditor->Height= "400";
//$oFCKeditor->Value = "tekst";
//$oFCKeditor->ToolbarSet = "Default";
$tekstvak = $oFCKeditor->CreateHtml() ;


Je kunt het ook op de bovenstaande manier aanroepen. Pas dan wel het pad in "include ("./fckeditor/fckeditor.php");" en "$oFCKeditor->BasePath = "http://localhost" aan en plaats "$tekstvak" op de plaats waar je het wil hebben in je HTML code.

of

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<html>
<head></head>
<body>
<?php
include ("./fckeditor/fckeditor.php");
$oFCKeditor = new FCKeditor('tekstvak') ;
$oFCKeditor->BasePath = "http://localhost"
//$oFCKeditor->Witdh= "100%";
//$oFCKeditor->Height= "400";
//$oFCKeditor->Value = "tekst";
//$oFCKeditor->ToolbarSet = "Default";

$oFCKeditor->Create() ;
?>

</body>
</html>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.