[feature] maak een engels "catch all" subforum

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

23/01/2019 13:25:00
Anchor link
Er worden recent meer vragen in het engels gesteld. Ik zou niet op voorhand mensen wegsturen/threads deleten (stond eerder nog een CSS/HTML vraagstuk ergens vandaag?).

Voor iemand die het nederlands niet of onvoldoende vaardig is lijkt het mij veel logischer om dan ook de vraag in het engels te stellen als dit een toegankelijkere taal is voor de vragensteller. Meestal zijn mensen die nederlands spreken en schrijven het engels ook wel vaardig.

Ik neem aan dat phphulp niet een dermate chauvinistische instelling heeft dat alles in het nederlands moet? Alles wat hier behandeld wordt is toch al half engels meestal.

Het helder krijgen van de vraag en een duidelijk antwoord geven (dus in zekere zin wederzijds begrip) is wat mij betreft vele malen belangrijker dan het afdwingen om die discussie in een specifieke taal te voeren.
 
PHP hulp

PHP hulp

02/04/2023 11:59:12
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/01/2019 09:26:20
Anchor link
Dit was duidelijk een spammer die al eerder casinowebsites spamde en dit nu probeerde via bepaalde linkspam-technieken. Op grond van deze redenen hebben we deze gebruiker nu echt verwijderd en het topic verwijderd. Dit heeft niks met haat tegen andere talen te maken hoor. :-)

Sterker zelfs: Engelse topics staan we gewoon toe in het forum, maar er kan wel vriendelijk verzocht worden om de Nederlandse taal te hanteren. Maar dat is geen verplichting.
Gewijzigd op 24/01/2019 09:51:02 door - Ariën -
 
 

Dit topic is gesloten.Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.