Fetch info van website, hoe?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

David Waal

David Waal

15/03/2013 20:12:46
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik wil graag een script hebben, dat de info die de bezoeker invoert, die info duurgestuurd wordt naar een site, inlogt daarmee, en de content van die site weer op mijn eigen site displayed. Ik weet dat dit mogelijk is, maar hoe moet dit?

Hartstikke bedankt, David!
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 22:24:46
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

15/03/2013 22:18:01
Quote Anchor link
Dit kan je met PHP doen :-)
 
Eddy E

Eddy E

15/03/2013 22:28:54
Quote Anchor link
En cURL().
Maar probeer je nou een oAuth-systeem of iets dergelijks te maken?
 
David Waal

David Waal

15/03/2013 23:21:15
Quote Anchor link
Dit kan je met PHP doen :-)

Klinkt beetje dom, maar hoe...?
 
Eddy E

Eddy E

16/03/2013 07:47:27
Quote Anchor link
Nou, zoek eens op curl(): https://www.google.nl/search?q=curl
 
Joey Drieling

Joey Drieling

16/03/2013 11:09:40
Quote Anchor link
Ff of topic heb je toestemming om die content op je site te plaatsen, denk het niet anders had die site wel een api.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.