Fetch opbject probleempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Michel

Michel

12/05/2006 12:38:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
<?php

include("connect.php");

$sql = "SELECT * FROM voorraad";
$query = mysql_query($sql);
$bestellen = array();

echo "<center>";
echo "<table>";
echo "<th>Aantal</th>";
echo "<th>Artikelnaam</th>";
echo "<th>Leverancier</th>";
echo "<th>Locatie</th>";
echo "<th>Opties</th>";

$minimaal = "SELECT * FROM artikelgegevens";
$kweerie = mysql_query($minimaal);

$lever = "SELECT * FROM leveranciers";
$levertje = mysql_query ($lever);



while ($show = mysql_fetch_object($query) AND $zien = mysql_fetch_object($kweerie) AND $gaan = mysql_fetch_object($levertje))  
{





echo "<tr>";
echo "</td>";

$uitkomst = $zien->minvoorraad-$show->aantal;

if($show->aantal<=$zien->minvoorraad)
  {

  echo "<td><font color=red>".$uitkomst."</font></td>";
  echo "<td>";
  echo "<font color=black>".$show->artID."</font>";
  echo "<a href='artoverzien.php?id=$show->artID'><img src='edit.gif' alt='Bekijk Artikel Details' border='0'></a>";
  echo "</td>";
  echo "<td>";
  echo "<font color=black>".$zien->leverancier."</font>";
  echo "<a href='levdetails.php?id=$gaan->leverancierID'><img src='edit.gif' alt='Bekijk Leverancier Details' border='0'></a>";
  echo "</td>";
  echo "<td><font color=black>".$show->locatieID."</font></td>";
  }

else
  {
  echo "<td><font color=black>Er zijn geen artikelen die besteld hoeven worden</font></td>";
  }




Er worden veel dingen niet goed weergegeven... doe ik die FETCH met AND en AND wel goed? of is daar een andere manier voor ??
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 17:43:34
 
- wes  -

- wes -

12/05/2006 12:40:00
Quote Anchor link
nee dat doe je niet goed, dat moet in je query gebeuren
 
Erik Rijk

Erik Rijk

12/05/2006 12:40:00
Quote Anchor link
welke error melding krijg je en op welk regel?
ik betwijfel of je while lus het accepteerd
 
Frank -

Frank -

12/05/2006 12:51:00
Quote Anchor link
En altijd controleren of je query wel is gelukt! Er is nooit enige reden om aan te nemen dat het goed gaat, alles wat fout kan gaan, zal ook fout gaan. Die garantie heb je...

Tip: Gebruik CSS voor de opmaak en niet de verouderde/vervallen html-tag <font>. Dat maakt het leven een stuk eenvoudiger.
 
- SanThe -

- SanThe -

12/05/2006 13:04:00
Quote Anchor link
while ($show = mysql_fetch_object($query) AND $zien = mysql_fetch_object($kweerie) AND $gaan = mysql_fetch_object($levertje))

Erg leuk.
Maar wat ben je aan het doen? Deze while loopt net zoveel keer als het maximale aantal records van de tabel met de minste records van de drie tabellen. Dan stopt de while.

Verder vraag je compleet alles op uit de database en dat ook nog in willekeurige volgorde. En met die gegevens ga je dus rekenen.

Dus conclusie is: Dit geeft vast geen interessante antwoorden en uitkomsten.

En wat over is, is de vraag: Wat is de bedoeling van de code? Wat wil je dat er gaat gebeuren?
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

12/05/2006 13:38:00
Quote Anchor link
het moet niet zo;
".$uitkomst."

maar zó;
$show['uitkomst'];

verander dit eens voor elke waarde dan werkt dat ook weer stukje beter

dus ook zónder quotes en punten
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

12/05/2006 13:42:00
Quote Anchor link
query = "SELECT
*
FROM
leveranciers
UNION
SELECT
*
FROM
voorraad
UNION
SELECT
*
FROM
artikelgegevens";

zo is de query juist, mits je geen redundantie qua velden hebt..
 
Michel

Michel

15/05/2006 09:24:00
Quote Anchor link
nee, ieder veldje heeft andere waarden. :)

Hij moet velden minvoorraad - aantal en daar het resultaat van laten zien ALLEEN als het aantal onder de minvoorraad komt.

Dus stel de minvoorraad is 8 en het werkelijke aantal dat op voorraad ligt is 6. Op dat moment moet er 8 - 6 gedaan worden en moet er op de pagina weergegeven worden dat er 2 bijbesteld moeten worden om die minimale voorraad aan te vullen. Als de code niet netjes is.. sorry daarvoor.. maar dit is eerlijk gezegd het eerste project waarin ik met PHP werk :$

Wonder boven wonder heb ik dus geen errors gehad maar ik kreeg wel allemaal rare dingen gereturned... dusik hoop dat jullie mij kunnen helpen met een stukje coden ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michel
 
Michel

Michel

15/05/2006 09:24:00
Quote Anchor link
nee, ieder veldje heeft andere waarden. :)

*EDIT: SORRY DUBBEL POST!*
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michel
 
Toine vd P

Toine vd P

15/05/2006 09:54:00
Quote Anchor link
je eerste PHP ontmoeting?
r.e.s.p.e.c.t
 
Michel

Michel

15/05/2006 09:58:00
Quote Anchor link
Jup mijn allereerste! Volgend jaar willen ze sowieso dat ik het op school kan en dit is een heeel goed begin op stage dacht ik zo.. :) ik heb nu alleen jullie hulp nodig.. dus ik hoop dat jullie mij even willen helpen met het bovenstaande:) daarna loop ik nog tegen 1 ding aan, maar die post ik hier later wel even... dit is voor nu even belangrijker!:)
 
Michel

Michel

15/05/2006 13:59:00
Quote Anchor link
*bump*

Niemand?:(
 
Killerpuppy

Killerpuppy

15/05/2006 15:26:00
Quote Anchor link
Overdag hebben een hoop mensen geen tijd.

Misschien dat je vanmiddag/vanavond meer hulp hebt
 
Leo

Leo

15/05/2006 15:33:00
Quote Anchor link
Werken, stad in, leren voor examens, op bezoek en noem maar op, ze kunne vanalles zijn doen.

Als ze maar niet zoals mij heel de dag lui gaan wezen ^^
 
Michel

Michel

16/05/2006 09:31:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php

$sql
= "SELECT
*
FROM
leveranciers
UNION
SELECT
*
FROM
voorraad
UNION
SELECT
*
FROM
artikelgegevens"
;
 
$query = mysql_query($sql);
$bestellen = array();

while ($show = mysql_fetch_object($query))  
{





echo "<tr>";
echo "</td>";

$uitkomst = $show->minvoorraad-$show->aantal;

if($show->aantal<=$show->minvoorraad)
  {

  echo "<td><font color=red>".$uitkomst."</font></td>";
  echo "<td>";
  echo "<font color=black>".$show->artID."</font>";

?>


Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\Program Files\xampp\htdocs\mervoorraad\bestel.php on line 60

Ik krijg de bovenstaande error.. het duid erop dat de query niet oké is, maar wat is er mis mee?? kan iemand de query voor me verbeteren ? :)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

16/05/2006 16:24:00
Quote Anchor link
Blegh, allemaal inefficiente querys... maargoed,

doe eens een echo $sql en copy-past dat ding in phpmyadmin.
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

16/05/2006 16:42:00
Quote Anchor link
hint;
gebruik een goede PHP editor zoals;

PHP Designer 2005 of
Zend studio

zodat je fouten voor een groot deel al naar voren komen door een code-analyser

(bij zend studio CTRL+Shift+A)
 
Frank -

Frank -

16/05/2006 17:05:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$query = mysql_query($sql);
$bestellen = array();

while ($show = mysql_fetch_object($query))

Waarom doe je toch niets aan foutafhandeling? Vroeg of laat gaan queries fout, die garantie heb jij. Alleen loopt in jouw geval direct je hele script in de soep terwijl dit helemaal niet nodig is. Dus controleren of het wel is gelukt!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
$result = mysql_query($sql); // andere naam voor de var

if(!$result){ // query mislukt...
  echo 'Fout: '.mysql_error().' met query: '.$sql;
  die(); // dit kan nog beter, maar het is een begin.
}
$bestellen = array();

while ($show = mysql_fetch_object($result)) // let op, andere naam!


Ik heb voor een andere naam gekozen omdat het onlogisch is dat $query een resultaat van een query bevat. Hier verwacht je een query, een stuk sql.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

16/05/2006 17:08:00
Quote Anchor link
if($resultaat && mysql_num_rows($resultaat) >= 1)
{
while...
}
 
Michel

Michel

17/05/2006 09:07:00
Quote Anchor link
Dankjullie wel voor jullie reacties... en bedankt voor het commentaar... ik ben nog lerende... ;)

in ieder geval vet bedankt! ik zal zo eens kijken offut werkt... ;) enik zal zo die querie ook eens in phpmyadmin gooien.. ;)
 
Michel

Michel

17/05/2006 10:03:00
Quote Anchor link
Fout
SQL-query:

SELECT *
FROM leveranciers
UNION SELECT *
FROM voorraad
UNION SELECT *
FROM artikelgegevens
LIMIT 0 , 30

MySQL retourneerde:

#1222 - The used SELECT statements have a different number of columns


KAn iemand mij dus helpen met het verbeteren van deze querie? Ik moet dus meerdere tabellen openen zoals in de querie hierboven?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.