Fetch opbject probleempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Michel

Michel

12/05/2006 12:38:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
<?php

include("connect.php");

$sql = "SELECT * FROM voorraad";
$query = mysql_query($sql);
$bestellen = array();

echo "<center>";
echo "<table>";
echo "<th>Aantal</th>";
echo "<th>Artikelnaam</th>";
echo "<th>Leverancier</th>";
echo "<th>Locatie</th>";
echo "<th>Opties</th>";

$minimaal = "SELECT * FROM artikelgegevens";
$kweerie = mysql_query($minimaal);

$lever = "SELECT * FROM leveranciers";
$levertje = mysql_query ($lever);



while ($show = mysql_fetch_object($query) AND $zien = mysql_fetch_object($kweerie) AND $gaan = mysql_fetch_object($levertje))  
{





echo "<tr>";
echo "</td>";

$uitkomst = $zien->minvoorraad-$show->aantal;

if($show->aantal<=$zien->minvoorraad)
  {

  echo "<td><font color=red>".$uitkomst."</font></td>";
  echo "<td>";
  echo "<font color=black>".$show->artID."</font>";
  echo "<a href='artoverzien.php?id=$show->artID'><img src='edit.gif' alt='Bekijk Artikel Details' border='0'></a>";
  echo "</td>";
  echo "<td>";
  echo "<font color=black>".$zien->leverancier."</font>";
  echo "<a href='levdetails.php?id=$gaan->leverancierID'><img src='edit.gif' alt='Bekijk Leverancier Details' border='0'></a>";
  echo "</td>";
  echo "<td><font color=black>".$show->locatieID."</font></td>";
  }

else
  {
  echo "<td><font color=black>Er zijn geen artikelen die besteld hoeven worden</font></td>";
  }




Er worden veel dingen niet goed weergegeven... doe ik die FETCH met AND en AND wel goed? of is daar een andere manier voor ??
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 16:32:48
 
- wes  -

- wes -

12/05/2006 12:40:00
Quote Anchor link
nee dat doe je niet goed, dat moet in je query gebeuren
 
Erik Rijk

Erik Rijk

12/05/2006 12:40:00
Quote Anchor link
welke error melding krijg je en op welk regel?
ik betwijfel of je while lus het accepteerd
 
Frank -

Frank -

12/05/2006 12:51:00
Quote Anchor link
En altijd controleren of je query wel is gelukt! Er is nooit enige reden om aan te nemen dat het goed gaat, alles wat fout kan gaan, zal ook fout gaan. Die garantie heb je...

Tip: Gebruik CSS voor de opmaak en niet de verouderde/vervallen html-tag <font>. Dat maakt het leven een stuk eenvoudiger.
 
- SanThe -

- SanThe -

12/05/2006 13:04:00
Quote Anchor link
while ($show = mysql_fetch_object($query) AND $zien = mysql_fetch_object($kweerie) AND $gaan = mysql_fetch_object($levertje))

Erg leuk.
Maar wat ben je aan het doen? Deze while loopt net zoveel keer als het maximale aantal records van de tabel met de minste records van de drie tabellen. Dan stopt de while.

Verder vraag je compleet alles op uit de database en dat ook nog in willekeurige volgorde. En met die gegevens ga je dus rekenen.

Dus conclusie is: Dit geeft vast geen interessante antwoorden en uitkomsten.

En wat over is, is de vraag: Wat is de bedoeling van de code? Wat wil je dat er gaat gebeuren?
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

12/05/2006 13:38:00
Quote Anchor link
het moet niet zo;
".$uitkomst."

maar zó;
$show['uitkomst'];

verander dit eens voor elke waarde dan werkt dat ook weer stukje beter

dus ook zónder quotes en punten
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

12/05/2006 13:42:00
Quote Anchor link
query = "SELECT
*
FROM
leveranciers
UNION
SELECT
*
FROM
voorraad
UNION
SELECT
*
FROM
artikelgegevens";

zo is de query juist, mits je geen redundantie qua velden hebt..
 
Michel

Michel

15/05/2006 09:24:00
Quote Anchor link
nee, ieder veldje heeft andere waarden. :)

Hij moet velden minvoorraad - aantal en daar het resultaat van laten zien ALLEEN als het aantal onder de minvoorraad komt.

Dus stel de minvoorraad is 8 en het werkelijke aantal dat op voorraad ligt is 6. Op dat moment moet er 8 - 6 gedaan worden en moet er op de pagina weergegeven worden dat er 2 bijbesteld moeten worden om die minimale voorraad aan te vullen. Als de code niet netjes is.. sorry daarvoor.. maar dit is eerlijk gezegd het eerste project waarin ik met PHP werk :$

Wonder boven wonder heb ik dus geen errors gehad maar ik kreeg wel allemaal rare dingen gereturned... dusik hoop dat jullie mij kunnen helpen met een stukje coden ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michel
 
Michel

Michel

15/05/2006 09:24:00
Quote Anchor link
nee, ieder veldje heeft andere waarden. :)

*EDIT: SORRY DUBBEL POST!*
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michel
 
Toine vd P

Toine vd P

15/05/2006 09:54:00
Quote Anchor link
je eerste PHP ontmoeting?
r.e.s.p.e.c.t
 
Michel

Michel

15/05/2006 09:58:00
Quote Anchor link
Jup mijn allereerste! Volgend jaar willen ze sowieso dat ik het op school kan en dit is een heeel goed begin op stage dacht ik zo.. :) ik heb nu alleen jullie hulp nodig.. dus ik hoop dat jullie mij even willen helpen met het bovenstaande:) daarna loop ik nog tegen 1 ding aan, maar die post ik hier later wel even... dit is voor nu even belangrijker!:)
 
Michel

Michel

15/05/2006 13:59:00
Quote Anchor link
*bump*

Niemand?:(
 
Killerpuppy

Killerpuppy

15/05/2006 15:26:00
Quote Anchor link
Overdag hebben een hoop mensen geen tijd.

Misschien dat je vanmiddag/vanavond meer hulp hebt
 
Leo

Leo

15/05/2006 15:33:00
Quote Anchor link
Werken, stad in, leren voor examens, op bezoek en noem maar op, ze kunne vanalles zijn doen.

Als ze maar niet zoals mij heel de dag lui gaan wezen ^^
 
Michel

Michel

16/05/2006 09:31:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php

$sql
= "SELECT
*
FROM
leveranciers
UNION
SELECT
*
FROM
voorraad
UNION
SELECT
*
FROM
artikelgegevens"
;
 
$query = mysql_query($sql);
$bestellen = array();

while ($show = mysql_fetch_object($query))  
{





echo "<tr>";
echo "</td>";

$uitkomst = $show->minvoorraad-$show->aantal;

if($show->aantal<=$show->minvoorraad)
  {

  echo "<td><font color=red>".$uitkomst."</font></td>";
  echo "<td>";
  echo "<font color=black>".$show->artID."</font>";

?>


Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\Program Files\xampp\htdocs\mervoorraad\bestel.php on line 60

Ik krijg de bovenstaande error.. het duid erop dat de query niet oké is, maar wat is er mis mee?? kan iemand de query voor me verbeteren ? :)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

16/05/2006 16:24:00
Quote Anchor link
Blegh, allemaal inefficiente querys... maargoed,

doe eens een echo $sql en copy-past dat ding in phpmyadmin.
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

16/05/2006 16:42:00
Quote Anchor link
hint;
gebruik een goede PHP editor zoals;

PHP Designer 2005 of
Zend studio

zodat je fouten voor een groot deel al naar voren komen door een code-analyser

(bij zend studio CTRL+Shift+A)
 
Frank -

Frank -

16/05/2006 17:05:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$query = mysql_query($sql);
$bestellen = array();

while ($show = mysql_fetch_object($query))

Waarom doe je toch niets aan foutafhandeling? Vroeg of laat gaan queries fout, die garantie heb jij. Alleen loopt in jouw geval direct je hele script in de soep terwijl dit helemaal niet nodig is. Dus controleren of het wel is gelukt!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
$result = mysql_query($sql); // andere naam voor de var

if(!$result){ // query mislukt...
  echo 'Fout: '.mysql_error().' met query: '.$sql;
  die(); // dit kan nog beter, maar het is een begin.
}
$bestellen = array();

while ($show = mysql_fetch_object($result)) // let op, andere naam!


Ik heb voor een andere naam gekozen omdat het onlogisch is dat $query een resultaat van een query bevat. Hier verwacht je een query, een stuk sql.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

16/05/2006 17:08:00
Quote Anchor link
if($resultaat && mysql_num_rows($resultaat) >= 1)
{
while...
}
 
Michel

Michel

17/05/2006 09:07:00
Quote Anchor link
Dankjullie wel voor jullie reacties... en bedankt voor het commentaar... ik ben nog lerende... ;)

in ieder geval vet bedankt! ik zal zo eens kijken offut werkt... ;) enik zal zo die querie ook eens in phpmyadmin gooien.. ;)
 
Michel

Michel

17/05/2006 10:03:00
Quote Anchor link
Fout
SQL-query:

SELECT *
FROM leveranciers
UNION SELECT *
FROM voorraad
UNION SELECT *
FROM artikelgegevens
LIMIT 0 , 30

MySQL retourneerde:

#1222 - The used SELECT statements have a different number of columns


KAn iemand mij dus helpen met het verbeteren van deze querie? Ik moet dus meerdere tabellen openen zoals in de querie hierboven?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.