FF EEN ERROR

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kzip verhje

kzip verhje

28/08/2008 11:11:00
Quote Anchor link
Parse error: syntax error, unexpected ')', expecting T_VARIABLE or '$' in /var/www/g32923/snisrael.com/HTML/test/nieuwsscript/admin.php on line 103


LINE 103 :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
   echo "<td><a href=\"",$_SERVER['PHP_SELF'],"?actie=edit&id=".$lijst['0']."\" alt=\"editeren\"> editeren </a></td><td><a href=\"",$)_SERVER['PHP_SELF'],"?actie=del&id=".$lijst['0']."\" alt=\"verwijderen\"> verwijderen </a></td></tr>";  

--------------------------------------------------------------------------


Ik kom er niet meer uit miss jij wel ??
alvast bedankt voor de hulp ;)
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 15:11:59
 
Simon Blok

Simon Blok

28/08/2008 11:24:00
Quote Anchor link
Maak van die komma's voor $_SERVER['PHP_SELF'] maar punten.... :-)

edit:
Pffff...der klopt niet echt veel van. Kijk het zinnetje nog eens even na op komma's ipv. punten, verder zie ik een haakje wat niet goed staat..
succes!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Simon Blok
 
Kzip verhje

kzip verhje

28/08/2008 11:35:00
Quote Anchor link
dankje het werkt
 
Niels Janssen

Niels Janssen

28/08/2008 12:32:00
Quote Anchor link
Die komma's staan daar prima, het haakje is het enige probleem.
 
- -

- -

28/08/2008 12:55:00
Quote Anchor link
Slechte topictitel enzo..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.