ff voor de duidelijkheid...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

16/02/2004 19:52:00
Quote Anchor link
Als je dus een database hebt, dan kun je daar met queries iets aan veranderen, bijvoorbeeld een kolom voor IP maken. Je hebt dan wel PHPmyadmin nodig, tenminste dat is wat ik ervan begrepen heb... Klopt dit?

Groeten Rick
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 10:35:29
 
Mitch X

Mitch X

16/02/2004 19:55:00
Quote Anchor link
Lees gewoon even de tutorials...
Ennuh PHPMyAdmin heb je niet nodig maar is wel verrekt handig :P
Gewijzigd op 16/02/2004 19:55:00 door Mitch X
 

16/02/2004 21:35:00
Quote Anchor link
Maar is dat wat ik daar heb geschreven wel juist?
 
B a s
Beheerder

B a s

16/02/2004 23:15:00
Quote Anchor link
ja je hebt phpmyadmin daar voor nodig .... of je doet het handmatig via een php scriptje:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?
// maak eerst database connectie

$sql = "ALTER TABLE tabel_naam ADD veldnaam AFTER eerst_veldnaam";
$res = mysql_query($sql);

if ($res)
{

   echo "updated..";
}

else
{
   echo "niet goedgegaan..:/";
}

?>


:) succes
Gewijzigd op 16/02/2004 23:15:00 door B a s
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

17/02/2004 14:33:00
Quote Anchor link
Quote:
ja je hebt phpmyadmin daar voor nodig .... of je doet het handmatig via een php scriptje:
Dus, heel strikt gezien heb je het niet nodig. Je geeft zelf al een andere oplossing.. :D

Verder heb je natuurlijk nog tig andere oplossingen (MySQL ControlCenter, MySQL Front, gewoon in je Prompt/Shell rammelen...), maar dat ligt weer helemaal aan wat je host ondersteund.

Elwin

[Edit: Typo]
Gewijzigd op 17/02/2004 14:34:00 door Elwin - Fratsloos
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.