File downloaden van andere schijf

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kevin van der Burgt

kevin van der Burgt

03/12/2009 15:34:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een XAMPP server draaien op de schijf D.
Ik kan dmv een phpscriptje zien wat er in de schijf E staat.
En hoe groot het is etc, maar is het ook mogelijk om het bestand zo te downloaden? iets met header(); misschien ?

Of zijn er andere mogelijkheden, want de dingen die moeten worden gedownload met de site staat buiten de root directory.

Bedankt,
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 11:21:05
 
John D

John D

03/12/2009 15:49:00
Quote Anchor link
http links genereren en tonen ? Link aanklikken en je browser weet wel dat het gedownload moet worden in plaats van getoond....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door John D
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

03/12/2009 20:13:00
Quote Anchor link
John schreef op 03.12.2009 15:49:
http links genereren en tonen ? Link aanklikken en je browser weet wel dat het gedownload moet worden in plaats van getoond....

............. (Onzinnige opmerking verwijderd. SanThe).

Hij wil met een script downloaden, niet zelf downloaden met z'n browser..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter De Schuyter
 
Michel Koonen

Michel Koonen

03/12/2009 21:50:00
Quote Anchor link
Dit berichtje trok mijn aandacht want een script waarmee ik buiten de xampp server omgeving kan kijken op andere drives zoek ik....
Graag posten dus !
 
GaMer B

GaMer B

03/12/2009 22:07:00
Quote Anchor link
Via een omweg is het wel mogelijk denk ik...

Je kan met exec of system een batch bestand aanroepen. In dat batch bestand zorg je er voor dat je de inhoud neemt van het bestand dat je wilt downloaden. Haal dat door base64_encode en stuur het naar de pagina via een POST request o.i.d.

Notitie: Het is maar een gedachte-sprong. Pin me er niet op vast :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.