file upload komt niet in upload dir maar ergens anders

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

TJVB tvb

TJVB tvb

17/02/2011 10:39:12
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een raar probleem.
Ik upload een bestand via een script en kreeg nu iets heel raars, de tijdelijke bestanden worden niet in c:\inetpub\temp\upload geplaatst (de instelling van upload_tmp_dir) maar in C:\WINDOWS\Temp

Dezelfde code heb ik op een andere server draaien en dan gaat het wel goed.
(Ik maak trouwens gebruik van Kohana)

De code waarbij het fout gaat is:
Hebben jullie enig idee waar dit aan kan liggen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
public function action_upload()
{

    $form = '<form method="post" enctype="multipart/form-data"><input type="file" name="1mp3" title="1mp3" value="" tabindex="18" ><input type="submit" name="submit" value="Opslaan" class="button positive" /></form>';
    if(Helper_Request::getPost())
    {

        echo Kohana::debug($_FILES);
        echo Kohana::debug(ini_get('upload_tmp_dir'));
    }

    $this->request->response = $form;
}

?>

Uitvoer:
array(1) (
"1mp3" => array(5) (
"name" => string(40) "popdorian - You Break It, You Own It.mp3"
"type" => string(10) "audio/mpeg"
"tmp_name" => string(27) "C:\WINDOWS\Temp\php4422.tmp"
"error" => integer 0
"size" => integer 3374126
)
)
string(23) "c:\inetpub\temp\upload\"
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 00:51:34
 

17/02/2011 11:45:33
Quote Anchor link
Is de dir schrijfbaar? ini.core#ini.upload-tmp-dir
 
TJVB tvb

TJVB tvb

17/02/2011 11:59:52
Quote Anchor link
Ja, de user heeft rechten op de map.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.