fileexists in een subfolder

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jozef

Jozef

24/03/2008 16:33:00
Quote Anchor link
Hallo,
Met onderstaand scriptje check ik of er reeds een bestand op de server staat met een bestandsnaam welke via de variabel "userfiles" werd verstuurd.


if(file_exists($_FILES['userfile']['name'])){

$foutMeldingen[] = "Hallo <B>bestandsnaam</B> bestaat al<br>";
} else {
echo "The file".($_FILES['userfile']['name'])." does not exist <br>";
}

Dit scriptje werkt enkel bij controle van de bestanden in de "root folder", maar ik zou eigenlijk een controle willen doen op bestanden welke in een subfolder zitten.
Alle bestanden zitten in de folder:"/uploadedfiles/"
Weet iemand hoe ik dit kan verwezenlijken?
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 11:23:18
 
- SanThe -

- SanThe -

24/03/2008 16:37:00
Quote Anchor link
if(file_exists("/uploadedfiles/" . $_FILES['userfile']['name'])){
 
Jozef

Jozef

24/03/2008 16:47:00
Quote Anchor link
Beste SanThe,
Heb dit uitgeprobeerd, maar het werkt niet, ttz php voert de upload toch uit bij een bestand met dezelfde naam....
 
- SanThe -

- SanThe -

24/03/2008 17:05:00
Quote Anchor link
Doe je dit vanuit index.php dan kan die eerste slash weg.

if(file_exists("uploadedfiles/" . $_FILES['userfile']['name'])){
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.