file_exists() voor externe files

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frisbee

Frisbee

15/10/2004 14:02:00
Quote Anchor link
is er een functie waarmee je kunt controleren of een bestand dat niet op je eigen server staat bestaat.

dus net als bij file_exists maar dan voor bijvoorbeeld http://www.domeinnaam.nl/bestand.jpg

ik heb er al op google naar gezocht maar kan het niet vinden :(
Gewijzigd op 15/10/2004 14:03:00 door Frisbee
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:53:43
 
Shocker

Shocker

15/10/2004 14:23:00
Quote Anchor link
kun je geen socket openen naar zo'n bestand en geeft hij dan niet terug of het bestaat of niet?

edit: deze functienaam: fsockopen()
Gewijzigd op 15/10/2004 14:30:00 door Shocker
 
Frisbee

Frisbee

15/10/2004 15:10:00
Quote Anchor link
ik ga het uitzoeken :)

thnx!
 
Mitch X

Mitch X

15/10/2004 16:26:00
Quote Anchor link
file_exists werkt ook extern (met PHP5 dan :P).
 
Frisbee

Frisbee

15/10/2004 16:39:00
Quote Anchor link
maar ik heb nog 4.1.2 (oud ik weet het) :(

is er geen andere functie die (ongeveer) hetzelfde doet in oudere php versies?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.