file_get_contents in BCC

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Markita

Markita

07/11/2007 23:31:00
Quote Anchor link
Momenteel haal ik mijn html-gegevens en mijn e-mail adressen via de file_get_contents naar mijn bestand om een mail te versturen. Dit werkt maar mijn e-mail adressen staan allemaal in het vakje TO. Kan ik ook via file_get_contents de adressen in een BCC zetten?

Dit is mijn file:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

$to
  =

$content=file_get_contents("file/name/adressen.php");
echo $content;

$subject = 'Nieuwsbrief';

$message =

$content=file_get_contents("file/name/nieuwsbrief.php");
echo $content;    
        

$headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
$headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";

$headers .= 'From: naam <[email protected]>' . "\r\n";

mail($to, $subject, $message, $headers);
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Markita
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 00:15:12
 
PHP Newbie

PHP Newbie

08/11/2007 00:08:00
Quote Anchor link
$headers .= 'BCC: '.$content
 
Markita

Markita

08/11/2007 00:41:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de tip maar het lukt niet hoor.

Ik probeerde:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$headers
.= 'BCC: '.$content=file_get_contents("file/name/adressen.php");
echo $content;
?>


Ik krijg geen foutmelding maar de mails in BCC worden niet verstuurd.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Markita
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

08/11/2007 09:43:00
Quote Anchor link
Waarom doe je sowieso $content aanmaken, echoën, overschrijven en dan weer echoën? Je gebruikt het niet eens, je bericht zelf is namelijk $message.
 
Markita

Markita

08/11/2007 10:38:00
Quote Anchor link
Volgens mij schrijf ik niets over hoor.

De eerste $content behoort bij $to en voegt mijn bestemmelingen in en de tweede $content behoort bij $message en voegt de html-code van mijn bericht in.

Het probleem is dat bij het invoegen van de email adressen bij $to deze uiteraard zichtbaar zijn voor de andere bestemmelingen en ik die graag dus in BCC zou krijgen.

Of ben ik helemaal verkeerd bezig?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

08/11/2007 10:44:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$to
  =

$content=file_get_contents("file/name/adressen.php");
echo $content;
?>

Wat is dit voor constructie?

Wat is er mist met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$to
= file_get_contents('file/name/adressen.php');
?>

Ditzelfde geldt voor $message. Zorg er bovendien voor dat in adressen.php de adressen in de juiste notatie staan, dus gescheiden door een ;.
 
Markita

Markita

08/11/2007 11:04:00
Quote Anchor link
Bedant voor de tip.
Ben nog niet zo lang met php bezig en doe dus blijkbaar nog teveel.
Zal dat zeker aanpassen.

Het probleem naar BCC blijft omdat die adres onder $header komen en daar lijkt dit niet te werken. Iemand een idee?
 
Piet Marisael

Piet Marisael

21/08/2010 13:58:29
Quote Anchor link
ik zit dit even te bekijken en heb al gelijk een vraag:

Ik begrijp dat er in die adressen.php meerdere adressen zitten?
Dus gaat die mail naar meerdere adressen?

Vraag:
hoe ziet er een voorbeeld van die adressen.php uit?
Ik ben namelijk aan het testen hoe ik een e-mail naar meerdere personen tegelijk verstuurd krijg.
Gewijzigd op 21/08/2010 13:59:23 door Piet Marisael
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.