file_get_contents is leeg.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Michel brons

michel brons

21/09/2011 22:15:53
Quote Anchor link
Ik wil van meerdere pagina's wat checken over de inhoud:
De 1 is = http://opleidingen.hids.nl/ Hier laat die NIKS zien. ook geen error.
De 2e is: http://opleiding.klikwijzer.nl/ Deze werkt wel.
$homepage = file_get_contents($search);
echo $homepage;
Hoe kan dit?

Waarvoor ik dit wil:
Om linkpartners te controleren of ze nog naar mij toe linken.
Misschien is er nog een andere manier om dat te checken?
Gewijzigd op 21/09/2011 23:17:29 door Michel brons
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 10:01:42
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

21/09/2011 22:53:00
Quote Anchor link
error_reporting(~0);
 
Michel brons

michel brons

21/09/2011 23:13:49
Quote Anchor link
Schiet nog niet op.....
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/09/2011 10:01:31
Quote Anchor link
Gooi eens wat extra header of vervang deze door onderstaand (boven)in je script;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header("Cache-Control: must-revalidate, post-check=0, pre-check=0");  
header("Pragma: public");
?>
 
Michel brons

michel brons

22/09/2011 11:33:40
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header("Cache-Control: must-revalidate, post-check=0, pre-check=0");  
header("Pragma: public");
?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
echo '@@';
$homepage = file_get_contents("http://cursus.hids.nl/");
echo $homepage;
?>

Geeft nog steeds alleen @@ weer...
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/09/2011 11:39:54
Quote Anchor link
Probeer eens;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
header("Cache-Control: must-revalidate, post-check=0, pre-check=0");  
header("Pragma: public");
header("Content-Type: text/html");
error_reporting(E_ALL);
$homepage = file_get_contents("http://cursus.hids.nl/index.php");
echo $homepage;
?>


Waarschijnlijk is er geen standaarddocument gedefinieerd op de webserver van hids.nl
Vandaar dat ik nu specifiek refereer naar index.php
 
Michel brons

michel brons

22/09/2011 11:48:54
Quote Anchor link
Als ik het goed begrijp is het dus niet mogelijk om deze functie toe te passen op cursus.hids.nl, maar wel op hids.nl?
Bedankt in ieder geval voor het snelle antwoord.
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/09/2011 11:53:48
Quote Anchor link
Nee je moet het bestand (in deze index.php) aanwijzen welke hij moet ophalen.
 
Michel brons

michel brons

22/09/2011 11:57:08
Quote Anchor link
Sorry, die snap ik niet helemaal.
Kan je een voorbeeld geven?
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/09/2011 12:14:00
Quote Anchor link
De functie heet FILE_get_contents();
Dit houdt in dat je de content van een bestand (file) op moet halen.
Als je dus probeert de inhoud van cursus.hids.nl probeert op te halen, kan dat fouten opleveren omdat dat op zich geen bestand is, maar een webadres.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/09/2011 12:35:29
Quote Anchor link
Wout, heb je Example #1 al eens gezien op php.net/file_get_contents ?
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/09/2011 13:03:43
Quote Anchor link
Ja, heb ik gezien.
Michel geeft ook aan dat de website 'http://opleiding.klikwijzer.nl/' het wel doet.
Wat ik aan wil geven is dat het naar mijn idee aan de instellingen ligt van de betreffende webserver.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.